Dodaj do ulubionych

a nie mówiłam?

09.07.06, 22:43

Obserwuj wątek
    • pinkpanther Re: a nie mówiłam? 09.07.06, 22:44
      chociaż francuzi też ładni
    • jadzka42 Re: a nie mówiłam? 09.07.06, 22:50
      no niestety :)
      • audrey.h a ja... 09.07.06, 23:04
        poryczałam się...
        bo zizou....
        bo henry i ribery zdjęci przez domenecha...

bo materazzi mnie wqu...ił niemiłosiernie...
        --
        audrey
        • pinkpanther Re: a ja... 09.07.06, 23:05
          materazzi jest śliczny
          taki wysoki i brunet
          ale może ja tak widzę po trzech reddsach
          • broton Re: a ja... 09.07.06, 23:07
            ...panterka - tera możesz pisać na "tamtym" wątku ....
          • audrey.h Re: a ja... 10.07.06, 00:29
            > materazzi jest śliczny
            > taki wysoki i brunet

wysoki jest ale wcale nie śliczny. te reddsy przekłamują Ci obraz. i jeszcze to podwójne widzenie.
            --
            audrey
        • broton Re: a ja... 09.07.06, 23:06
          ...spoko - już koniec ... grzeczna dziewczynka pójdziemy lulul...
          • audrey.h Re: a ja... 09.07.06, 23:13
            > ...spoko - już koniec ... grzeczna dziewczynka pójdziemy lulul...

nigdzie nie idę.
            nadal będę tu opłakiwać.
            wypruję sobie flaki, na Waszych oczach... :(((

--
            audrey
            • pinkpanther Re: a ja... 10.07.06, 09:00
              to brotonek zje bo on bardzo lubi mięsko
              • cezar8 EE tam 11.07.06, 01:47
                oplakiwac! My obydwoje sie cieszylismy! Nadal sie cieszymy. ITALIA!!!
                • pinkpanther Re: EE tam 11.07.06, 09:29
                  chociaz im dłużej o tym myślę tym bardziej stwierdzam że nie do końca sobie
                  zasłużyli
                  to wszyttko prowokacja materaca...
                  • audrey.h Kiniu, Kiniaczku, Kinusiu, Kinusieńko...! 11.07.06, 15:39
                    chyba Cię wyściskam :)

--
                    audrey
                    • funghettino Re: Kiniu, Kiniaczku, Kinusiu, Kinusieńko...! 11.07.06, 15:50
                      sciskanie ci nic nie pomoze, pucharek nasz :))
                      • audrey.h Re: Kiniu, Kiniaczku, Kinusiu, Kinusieńko...! 11.07.06, 16:26
                        ale ulży mi w bólu... ;)

Grzybciu, ale cieszę się, że Ty możesz się cieszyć :)
                        --
                        audrey
                        • funghettino Re: Kiniu, Kiniaczku, Kinusiu, Kinusieńko...! 11.07.06, 16:42
                          ja tez sie ciesze, ze ty sie cieszysz, ze ja sie ciesze :)
                          • audrey.h Re: Kiniu, Kiniaczku, Kinusiu, Kinusieńko...! 11.07.06, 16:59
                            a nie jest Ci przykro, że mi jest przykro, że moi przegrali...? ;)
                            --
                            audrey
                            • funghettino Re: Kiniu, Kiniaczku, Kinusiu, Kinusieńko...! 11.07.06, 17:00
                              przykro mi jak diabli, ze ci jest przykro (ale nie ze twoi przegrali) ;)
                              • audrey.h Re: Kiniu, Kiniaczku, Kinusiu, Kinusieńko...! 11.07.06, 17:08
                                ok Grzybciu :)

a słuchaj...
                                długo jeszcze będziesz mieć tę sygnaturkę? ;)
                                --
                                audrey
                                • funghettino Re: Kiniu, Kiniaczku, Kinusiu, Kinusieńko...! 11.07.06, 17:22
                                  przez najblizsze 4 lata, tak okolo :))
                                  • audrey.h Re: Kiniu, Kiniaczku, Kinusiu, Kinusieńko...! 11.07.06, 17:24
                                    Grzybciu, nie wiem czy będę w stanie z Tobą rozmawiać...
                                    rozumiesz, trauma...
                                    --
                                    audrey
                                    • funghettino Re: Kiniu, Kiniaczku, Kinusiu, Kinusieńko...! 11.07.06, 17:27
                                      nieeeee!!!! to moze jakos zmienie...ale daj mi sie jeszcze pochwalic troszke,
                                      co? :)
                                      • audrey.h Re: Kiniu, Kiniaczku, Kinusiu, Kinusieńko...! 11.07.06, 17:31
                                        jasne, pozwalam jeszcze przez ...tydzień :)))

nie, ok. będę sobię ręką zasłaniać sygnaturkę :)
                                        --
                                        audrey
                                        • funghettino Re: Kiniu, Kiniaczku, Kinusiu, Kinusieńko...! 11.07.06, 17:39
                                          zmienilam, na taka co w oczy nie kole :)
                                          moze byc?
                                          (tylko nie klikaj przypadkiem...)
                                          • audrey.h Re: Kiniu, Kiniaczku, Kinusiu, Kinusieńko...! 11.07.06, 17:42
                                            > zmienilam, na taka co w oczy nie kole :)

rany, Ciebie też wyściskam :)))
                                            ja ten tego... wcale nie chciałam na Tobie wymóc takiego gestu Grzybku...

> (tylko nie klikaj przypadkiem...)

moja mysz omija teraz linki po włosku szerokim łukiem :)))
                                            --
                                            audrey
                                            • funghettino Re: Kiniu, Kiniaczku, Kinusiu, Kinusieńko...! 11.07.06, 17:48
                                              nie ma sprawy :)
                                              byle sie Kot nie dowiedzial, bo musialam go z sygnaturki usunac z braku
                                              miejsca...
                                              • audrey.h Re: Kiniu, Kiniaczku, Kinusiu, Kinusieńko...! 11.07.06, 17:50
                                                oł maj dija... :}
                                                --
                                                audrey
                                                • funghettino Re: Kiniu, Kiniaczku, Kinusiu, Kinusieńko...! 11.07.06, 18:14
                                                  Kotu nie jest do smiechu, lubil sie prezentowac publicznie :)
                                                  • audrey.h Re: Kiniu, Kiniaczku, Kinusiu, Kinusieńko...! 11.07.06, 18:21
                                                    wszystko się zgadza, koty mają strasznie wielkie ego :)
                                                    --
                                                    audrey
                                                  • funghettino Re: Kiniu, Kiniaczku, Kinusiu, Kinusieńko...! 11.07.06, 18:41
                                                    a to na dodatek jest wloszka :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka