Dodaj do ulubionych

Charles i Camila

11.02.05, 21:19
Czy w Bridgwater tez mozna robic zaklady o kolor sukni panny mlodej, czy to
tylko w Londynie?

Te zaklady wydaja mi sie bardzo sympatyczna popularna rozrywka, ale nie wiem
czy dotyczy to calej Anglii. Francuzi tez graja jak szaleni w wrozne gry
hazardowe. Podobno w zeszlym roku wydali na to 30 mld euro, czyli 500 euro na
glowe.
Obserwuj wątek
    • michal-ochlik Re: Charles i Camila 14.02.05, 11:44
      ja niemam pojecia ale moze cos robert wie
      • kicior99 Re: Charles i Camila 15.02.05, 14:12
        Napisalem 3wczoraj odpowiedz ale nie weszla... Tu wieksze wrazenie robi fakt ze
        Vharles tylnymi drzwiami dopisal ja do rodziny kroelewskiej juz w zeszlym roku
        i z funduszu podatnikow wydal setki tysiecy funtow. Prasa - zwlaszcza
        antyrojalistyczny Daily Mirror -szumi.
        • mi.ka.n Re: Charles i Camila 21.03.05, 22:21
          A Camila będzie jednak Królową.Obiło mi się o uszy dzisiaj w radiu.
          • kruwsko66 Re: Charles i Camila 23.03.05, 15:54
            a krulowa byla na slubie w koncu czy nie bo niejestem zorietowany
            • mi.ka.n Re: Charles i Camila 23.03.05, 15:57
              Ślub dopiero będzie 8.IV.Tylko cywilny bo oboje są po rozwodach.
              • kruwsko66 Re: Charles i Camila 24.03.05, 16:20
                dziekuje za informacie
                • kicior99 Re: Charles i Camila 24.03.05, 16:21
                  jakos wiekszosci Anglikow to w ogole nie rusza. Ksiaze Karol jest powszechnie
                  okreslany jako twat =) a Camilla - floozy...
                  • mi.ka.n Re: Charles i Camila 24.03.05, 16:48
                    A ja tylko się domyślam co to znaczy.Domysły mogą jednak nie odpowiadać
                    znaczeniu tych słów.
                    • pluskat Re: Charles i Camila 24.03.05, 20:44
                      floozy po franc. poufiasse, Mikan, dobrze sie domyslasz :))

Ale Karolka nie mam w slowniku.
                      • mi.ka.n Re: Charles i Camila 25.03.05, 22:21
                        Ja nie mam słowników w domu,bo dałam wnukom.A google tłumaczą mi tylko to
                        drugie odnosnie Camilli.Będę jeszcze szperać.
                        • kruwsko66 Re: Charles i Camila 09.04.05, 13:51
                          no to dzisaj wielki slub
                          • mi.ka.n Re: Charles i Camila 09.04.05, 14:30
                            A najstarsze dzieci świadkami.
                            • kruwsko66 Re: Charles i Camila 09.04.05, 14:31
                              zgadza sie
                              • mi.ka.n Re: Charles i Camila 09.04.05, 18:19
                                Oglądałam ceremonie na kanale tv.BBC-Prime.Ale uszy niewiele rozumiały.Michał
                                ucz się języka żebyś nie był takim jak ja.Bo siedzi się jak na przysłowiowym
                                tureckim kazaniu.
                                • kruwsko66 Re: Charles i Camila 12.04.05, 15:17
                                  ale mnie ta nauka tak bardzo ciezko podchodzi ze asz glowa boli naprawde
                                  • pluskat Re: Charles i Camila 14.04.05, 20:25
                                    camila miala bardzo szykowna suknie, nie uwazacie?

a potem pojechali do zamku w Balmoral w Szkocji; Bylam tam;! Zamczysko w stylu
                                    wiktorianskim, zwiedza sie tylko duza sale na parterze; ladny park, ale w sumie
                                    bylismy troche rozczarowani.
                                    • mi.ka.n Re: Charles i Camila 14.04.05, 22:54
                                      Tak ta gołąbkowo srebrzysta suknia piękna i do tego taka orginalna wpinka do
                                      włosów bardzo ze sobą harmonizowały.
                                    • kruwsko66 Re: Charles i Camila 15.04.05, 16:58
                                      nieogladalem i niewiem a bylo w telewizji
                                      • mi.ka.n Re: Charles i Camila 15.04.05, 17:03
                                        Tak ja oglądałam na angielskim kanale tv.BBC
                                        • kruwsko66 Re: Charles i Camila 16.04.05, 14:33
                                          to my mamy tesz ten kanal ale nawet nam nieprzyszlo do glowy ogladnac slubu
                                          • mi.ka.n Re: Charles i Camila 16.04.05, 14:36
                                            Ja oglądałam całkiem niechcący.Weszłam do pokoju w którym stoi telewizor
                                            (najdalszy zakątek mego mieszkania) a tam mąż oglądał właśnie tę transmisję.
                                            • kruwsko66 Re: Charles i Camila 16.04.05, 15:02
                                              no to mialas szczescie a bylo po polsku tlumaczone
                                              • mi.ka.n Re: Charles i Camila 16.04.05, 15:05
                                                Niestety nie było.Skończyło się na oglądaniu.
                                                • kruwsko66 Re: Charles i Camila 16.04.05, 15:36
                                                  to szkoda ja narazie mam wszystko po agielsku a prawie nic nie wchodzi do glowy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka