Dodaj do ulubionych

Etiennette - nowa córka Wiśniewskiego

• Gość: mama Etiennette - nowa córka Wiśniewskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 12:12
      chciałam aby w USC zapisano imię VIOLETTA mojej córki, pani niestety zapisala
      jako WIOLETA co nie brzmi za ładnie według mnie, a im pozwolą na to
      dziwactwo ..no oczywiście wiem dlaczego!!
      • Gość: alt. Wioleta jest lepsze :) IP: 213.241.34.* 19.09.06, 10:10
        a ja uwazam, ze nie ma co sie przejmowac, Wioleta jest ladne :) w
        przeciwienstwie do Violetta, ktore zle mi sie kojarzy z paniami z domow publicznych.
    • Gość: strzyga60 Etiennette - nowa córka Wiśniewskiego IP: *.toya.net.pl 18.09.06, 12:12
      oj cudnie to skomentowala aaa202. szczegolnie ten pierwszy wpis. w sumie to
      nie zazdroszcze tym dzieciom.dziwactwo z tymi imionami.zeby nie
      powiedziec toz to jakas choroba na zle pojeta oryginalnosc.
    • jerzy30 wiekszego świra i przygłupa 18.09.06, 12:17
      to świat muzyki jeszcze nie widział
      • Gość: grzes Re: wiekszego świra i przygłupa IP: *.pg.com 18.09.06, 12:25
        bardzo łatwo nazwać kogoś przygłupem, ale czy w ten sposób ukrywasz swoje
        kompleksy?
        • Gość: ??? zakładasz że Wieśniewsk jest mądry? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 12:50
          Ten facet po prostu jest tylko troszke ponad norme wyrośniętym dzieciuchem - nic
          więcej. Rajcuje go poród, to sobie zrobi kolejne dziecko...
          • Gość: grzes Re: zakładasz że Wieśniewsk jest mądry? IP: *.pg.com 18.09.06, 13:05
            to mi przypomina wątek z Papieżem i cytatem o muzułmanach, zdanie wyrwane z
            kontekstu i wielka obraza. Nie mnie oceniać jego normalność i nie widze
            powodów, dla których można by kogoś obrażać tylko dla tego że jest inny.
            • Gość: ??? Re: zakładasz że Wieśniewsk jest mądry? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 13:37
              On sie już dawno powinien przebadać u dobrego psychiatry.
              I nie chodzi mi tylko o ten jeden jego "wygłup", bo całe jego dotychczasowe
              dokonania, to jeden wielki wygłup.

Weźmie ślub w Stanach - kogo chce oszukać?
              Kto będzie jego następną "żoną"??
              • Gość: Świnka Piggy Re: zakładasz że Wieśniewsk jest mądry? IP: *.uwm.edu.pl 18.09.06, 15:03
                Ja , bo Go wprost uwielbiam. A gdybym miała z nim dziecko ( co jest
                niemozliwe ), to nazwałabym je Tarantula , żeby wzbudzić w was wsciekłość.
                Uwielbiam jak sie ktoś wscieka !!!!!
                • Gość: hehe Re: zakładasz że Wieśniewsk jest mądry? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 15:13
                  > Uwielbiam jak sie ktoś wscieka !!!!!
                  A wiesz o czym to świadczy?
                  Że masz nieźle pokręcone pod kopułą :P
                • adas313 Re: zakładasz że Wieśniewsk jest mądry? 18.09.06, 18:35
                  Nazwij je lepiej:
                  Czarna Mamba.

Lepiej się kojarzy.

(Początkujący fan Quentina Tarantino :o) )
    • Gość: janiemoge Etiennette - nowa córka Wiśniewskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 12:18
      ja nie mogę normalnie ale afera, codziennie rodzi się ponad setka dzieci(strzelam) i nikt z tego senscji nie robi.....a tu masz ci los....łał, dziecko sie urodziło! I jaki tytuł: nowa córka, matko ja nie mogę.................
    • Gość: mm Re: Etiennette - nowa córka Wiśniewskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 12:18
      pozwala mu nasze prawo, a że dziwnie brzmi? cóż, "de gustibus...". Szkoda tylko
      dziecka :-)
      • Gość: anna przesmycka Re: Etiennette - nowa córka Wiśniewskiego IP: *.crowley.pl 18.09.06, 12:20
        A MOJEJ WSPANIAŁEJ CÓRCE DAŁAM NA IMIĘ KATARZYNA -CZEMU O TYM NIE PISZECIE
    • Gość: grzes "Normalna" skąd wiesz co jest normalne a co nie? IP: *.pg.com 18.09.06, 12:22
      dlaczego piszesz "chory psychicznie"? może to twoje widzenie świata trzeba
      skonsultować z psychologiem.
      • Gość: ass Re: "Normalna" skąd wiesz co jest normalne a co n IP: *.glowno.sdi.tpnet.pl 18.09.06, 12:27

> dlaczego piszesz "chory psychicznie"? może to twoje widzenie świata trzeba
        > skonsultować z psychologiem.

masz racje
        on wykazuje sie najwyzszym IQ wsrod małp
        zielonych małp
        A czy Etiennette ma włosy zielone czy brazowe ?
        • Gość: gucio Re: "Normalna" skąd wiesz co jest normalne a co n IP: *.pg.com 18.09.06, 12:32
          a kolega bada inteligencje małp ? może jakies wyniki?
          • battosai Re: "Normalna" skąd wiesz co jest normalne a co n 18.09.06, 14:32
            Przecież napisał powyżej ;)
      • Gość: Maggie Smith Re: "Normalna" skąd wiesz co jest normalne a co n IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 12:36
        Święta racja! Państwo jesteście niezwykle nietolerancjyjni! Zapewne niejedno z
        Waszych dzieci czy też nawet Was ma na imię Sandra (etymologicznie Aleksandra!),
        Magda (zamiast Magdalena) czy inne tym podobne uznane za normalne, a w
        rzeczywistości głupsze niż ustawa przewiduje! Dopiero to co Państwo
        przedstawiają to jest żałosne... To już nie można nazwać dziecka tak jak się
        chce?? A dlaczego dziewczynka, jak to jedna z osób napisała, musi mieć imię
        zakończone na "a"?? Z całą pewnością taka sama byłaby Państwa reakcja, gdyby Pan
        Wiśniewski nadał swojej córeczce imię Anna-junior czy synkowi Michał-drugi...
        Może i nie pochwalam Jego "skakania z kwiatka na kwiatek", ale nie budujmy
        drugiego socjalizmu! Chyba, że ujmuje Państwa swoim urokiem wizja przedszkola, w
        którym Pani woła dzieci po numerach... Ania 1, Ania 2... Tomek 3, Tomek 5...
        • Gość: maruda Re: "Normalna" skąd wiesz co jest normalne a co n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 16:55
          > A dlaczego dziewczynka, jak to jedna z osób napisała, musi mieć imię
          > zakończone na "a"??

Zapewne dlatego:
          Art. 50. 1. Kierownik urzędu stanu cywilnego odmawia przyjęcia oświadczenia o wyborze dla dziecka więcej niż dwóch imion, imienia ośmieszającego, nieprzyzwoitego, w formie zdrobniałej oraz imienia nie pozwalającego odróżnić płci dziecka. ("Prawo o aktach stanu cywilnego")
      • Gość: w Re: "Normalna" skąd wiesz co jest normalne a co n IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 12:52
        To, że kogoś rajcuje poród i sobie zrobi kolejne dziecko z tej okazji, to sorry,
        ale nie można traktowac normalnie
        • Gość: Maggie Smith Re: "Normalna" skąd wiesz co jest normalne a co n IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 13:08
          A skąd przepraszam wiadomo, że Pan Wiśniewski tak faktycznie powiedział? W
          portalu "gazeta.pl" napisano, że "Fakt" podał takową informację... Nie
          rozmawiałam osobiście z liderem Ich Troje, toteż nie mogę powiedzieć na ile
          informacja podana przez ów poczytne pismo była prawdziwa...
          • Gość: w Re: "Normalna" skąd wiesz co jest normalne a co n IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 13:38
            nie mam zamiaru dyskutować, bo dotychczasowe dokonania Wiśniewskiego wystawiają
            mu etykietke świra
    • e-4l Etiennette - nowa córka Wiśniewskiego 18.09.06, 12:30
      On nie jest chory psychicznie. Bo żeby sprzedać z zyskiem taki obrzydliwy chłam jaki produkuje to trzeba być b. sprytnym człowiekiem. A co do imienia to bardzo współczuję jego córce.
      • battosai Re: Etiennette - nowa córka Wiśniewskiego 18.09.06, 14:34
        > On nie jest chory psychicznie. Bo żeby sprzedać z zyskiem taki obrzydliwy chłam
        > jaki produkuje to trzeba być b. sprytnym człowiekiem

Ale przecież określenie "chory psychicznie" nie jest tożsame ze słowem
        "niepełnosprytny"... Jak w tym kawale, "jestem wariat ale nie idiota".
    • Gość: Dominik [...] IP: 195.205.132.* 18.09.06, 12:35
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • Gość: ag Re: Etiennette - nowa córka Wiśniewskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 12:44
      Czemu sie dziwisz, popatrz na tego p...a z zielonym łbem i wszystko jasne. Dowartosciowac sie chce kosztem dziecka zb... jeden. A psycholog nawet dobry zidiocial by przy nim.
    • annika.h im większe kompleksy tym głupsze imię dla dziecka 18.09.06, 12:44
      pytanie tylko,dlaczego USC zgadza się na takie debilne imiona.Współczuję tej
      dziewczynie ,kiedy już sobie uświadomi ,że zmienić imię na normalne będzie mogła
      dopiero po osiemnastce.
    • gdzies_czyli_wewpolsce Jak sie czyta wasze posty, to mozna paść ze śmiech 18.09.06, 12:47
      u. Kto Wy ludzie jesteście? Banda wściekłych wilków? Co was to obchodzi, jakie
      imie nadaje Wiśniewski swojej córce (zwłaszcza, że nie podlega on pod
      szowinistyczne polskie ustawy, jako, że jest cudzoziemcem)? Gdzie rościcie
      sobie prawo do tego, aby kopać i pluć tego człowieka? Polacy - sądząc po tych
      wpisach - to chory naród!!!!
      A imię jest w porządku. Zycze ojcu i matce wszytkiego najlepszego i wiele
      szcześcia i zadowolenia z maluszka.
      • yavorius Re: Jak sie czyta wasze posty, to mozna paść ze ś 18.09.06, 12:49
        gdzies_czyli_wewpolsce napisał:
        > A imię jest w porządku.

Tak, oczywiście, poza tym, że nie ma go w żadnym normalnym kalendarzu, nie
        wiadomo, jak się to pisze i jak wymawia. Faktycznie, bardzo w porządku :-D
        • Gość: grzes Re: Jak sie czyta wasze posty, to mozna paść ze ś IP: *.pg.com 18.09.06, 12:53
          a na co kalendaz, chcesz sie na imieniny wprosić???:)
          • Gość: ??? Re: Jak sie czyta wasze posty, to mozna paść ze ś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 12:54
            Rozumiem, że ty jestes następnym partnerem Wiśniewskiego...
            • gdzies_czyli_wewpolsce No prosze - kolejny petryjeta szowinistyczny 18.09.06, 12:57
              nie faciu, jestem zaprzysiegłym hetero. Czy to jest jedyny argument, a może coć
              innego??? A tak w ogole, to masz stracha????????+
            • Gość: grzes Re: Jak sie czyta wasze posty, to mozna paść ze ś IP: *.pg.com 18.09.06, 12:57
              a bardzo bedzie ci to przeszkadzało, bo jak tak to chyba nie zostane...
              • Gość: ??? Re: Jak sie czyta wasze posty, to mozna paść ze ś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 13:40
                Czekam na kim zakończy sie lista...
                Magda, Mandaryna, teraz Ania - następna Frytka czy Doda?
                Gościu po prostu nie dorósł do roli męża i ojca, kręci go tylko robienie dzieci
                i potem wielkie udawanie, ze jest ich "kochającym ojcem"...
                • 1410_tenrok A skąd Ty to wiesz, panie tajemniczy???????? 18.09.06, 13:50
                  Jesteś jego manago???? A może jesteś tajemniczym smokiem z krainy
                  dreszczowców???
                  • Gość: ??? Re: A skąd Ty to wiesz, panie tajemniczy???????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 14:04
                    Poczytaj choć przez chwile polskie brukowce :/ To sie dowiesz wszystkiego -
                    łącznie z ulubionym menu i pozycją w łóżku tego świra...
                    Ja juz mam ochote sie porzygać, Wiśniewski to, Wiśniewski tamto :/
                    Choćby GW mogłaby nie nasladować "Fucktu" i innych smzatławców :/
                    • Gość: g Re: A skąd Ty to wiesz, panie tajemniczy???????? IP: *.pg.com 18.09.06, 14:11
                      ok, już poznaliśmy kolegi preferencje czytelnicze. Problem w tym że
                      te "brukowce" szukaja taniej sensacji i pewnie 90% tych "sensacji" mija się z
                      prawdą. A to że takie artykuły mają odbiorców to już inna bajka. Pozdrawiam

Kochani więcej tolerancji :-)
                      • Gość: ??? Re: A skąd Ty to wiesz, panie tajemniczy???????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 14:17
                        No wiesz, umieszczenie kamer w swoim domu i nadawanie relacji "na żywo" - a coś
                        takiego zrobił swego czasu Wiśniewski - raczej nie mija sie z prawdą :/
                        Mnie dziwi tylko jedno - tłumek pultający sie z radości, że Wiśniewski ma
                        kolejne dziecko z kolejną żoną :/
                        • Gość: grzes Re: A skąd Ty to wiesz, panie tajemniczy???????? IP: *.pg.com 18.09.06, 14:49
                          A to temu nie ma się co dziwić, każdy "artysta" :) znajdzie odbiorców. W naszym
                          świecie rządzą niestety pieniądze i media,wszystko da się sprzedać nawet
                          prywatne życie, ale tak jak mówiłem to prywatna sprawa każdego z nas.
                          • Gość: ??? Re: A skąd Ty to wiesz, panie tajemniczy???????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 14:54
                            ale miejsce tego typu pierdół jest w szmatławcu typu "Fuckt", a nie w gazecie,
                            która mieni sie być "dla inteligentów" :))
                            • Gość: grzes Re: A skąd Ty to wiesz, panie tajemniczy???????? IP: *.pg.com 18.09.06, 15:17
                              To mnie akurat nie razi, poza tym jesli coś mnie nie ineresuje to nie mam
                              obowiązku czytania. Może Gazeta chce zdobyć więcej czytelników:)
        • gdzies_czyli_wewpolsce I co z tego???? 18.09.06, 12:55
          Facet nie ma polskiego paszportu jedynie, moe nie che wychowac dzieci jedynie
          wg propagowanych na tym forum zasad???
          Przeczytajcie swoje wpisy - ile w tym wrednej nienawiscie, ile brak tolerancji,
          ile jadu!!!!!111111
          • Gość: ass Re: I co z tego???? IP: *.glowno.sdi.tpnet.pl 18.09.06, 13:04
            gdzies_czyli_wewpolsce 18.09.06, 12:47 + odpowiedz

u. Kto Wy ludzie jesteście? Banda wściekłych wilków? Co was to obchodzi, jakie
            imie nadaje Wiśniewski swojej córce (zwłaszcza, że nie podlega on pod
            szowinistyczne polskie ustawy, jako, że jest cudzoziemcem)? Gdzie rościcie
            sobie prawo do tego, aby kopać i pluć tego człowieka? Polacy - sądząc po tych
            wpisach - to chory naród!!!!
            A imię jest w porządku. Zycze ojcu i matce wszytkiego najlepszego i wiele
            szcześcia i zadowolenia z maluszka
            .............

jeden normalny
            ale czy przypadkiem w tym wszystkim
            wlasnie o to noe chodziło zeby zbulwersować
            Wisniewski razem z tym szmatławcem Faktem to uczynili swiadomie
            a my wszyscy (po Tobie widac ze prawie wszyscy )
            razem ze mna
            na to sie nabralismy
            • 1410_tenrok błąd - na co sie nabierac? 18.09.06, 13:41
              Wisniewski jest obcokrajowcem, Wiesniewski jest gwiazdą, czy sie to komu
              podoba, czy nie (ilości sprzedanych płyt na to wskazują), Wisniesiewskim
              interesują sie wiec media. Narodziny dziecko to fakt marketingowy, ktory w
              odpowiedniej grupie docelowej przekłada sie na pieniądze. Ja nie należę do tej
              grupy docelowej. Mnie intryguje jedynie jad i chamstwo wypowiedzi forumowiczów.
              To są dwie różne sprawy (dla mnie).
              Można nie uznawac muzyki wisniewskiego i Ich troje, ale żeby wypisywac rzeczy o
              pajacu, biednym dziecku, wołac urzedników, aby zrobili z tym porządek - dla
              mnie to wszystko stanowi o mocnej mentalności komunistycznej obywateli panstwa
              totalitarnego, gdzie dla zielonych włosów i dziecka o imieniu Etienette jest
              jedynie miejsce (może dwa) - w zakładzie dła umysłowo chorych lub w obozie
              poprawczym. Mnie takie cos przeraża, a Ciebie????
              • Gość: hłe hłe Re: błąd - na co sie nabierac? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 14:06
                Wiśniewski nei jest gwiazdą, tylko co najwyzej gwiazdką, wypromowaną przez
                niektóre media. Część stacji nie puszcza w ogóle jego "tfurczości", bo po co?
                Jego życie jest pożywka dla brukowców, mnie przeraza co innego - gazeta.pl,
                rzekomo dla inteligentów, zajmuje sie pierdołami, godnymi "Fucktu" i innych szmat :/
              • Gość: Justi Re: błąd - na co sie nabierac? IP: *.adsl.wanadoo.nl 18.09.06, 14:09
                Ja tez jestem przerazona tymi agresywnymi wypowiedziami. W Polsce nigdy nie
                bedzie wolnosci. Ludzie do tego nie dorosli.
          • Gość: norymberga3 Przeczytaj własne posty - IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.09.06, 13:09
            zaiste pełne tolerancji i miłości bliżniego
            • 77qwerty Re: Przeczytaj własne posty - 18.09.06, 13:15
              zaiste kocham wszystkich
              oprocz zielonych
            • 1410_tenrok to jest przekrecenie kota ogonem w stylu niejakieg 18.09.06, 13:43
              o ojca R. - głosiciela miłości i tolerancji. Dlka mnie to socjotechnika,
              zwłaszcza w wydaniu norymberskim........
        • Gość: Maggie Smith Re: Jak sie czyta wasze posty, to mozna paść ze ś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 13:10
          Ale to chyba problem rodziny jak się będą zwracać, a nie (proszę wybaczyć ten
          zwrot) pierwszej lepszej osoby z pierwszego lepszego forum...
      • battosai Re: Jak sie czyta wasze posty, to mozna paść ze ś 18.09.06, 14:35
        > imie nadaje Wiśniewski swojej córce (zwłaszcza, że nie podlega on pod
        > szowinistyczne polskie ustawy, jako, że jest cudzoziemcem)?

To, że Ty tak uważasz, nie oznacza jeszcze, że tak jest w rzeczywistości.
        Pierwszy rok prawa się kłania.
    • Gość: Pajac Wisniarek WOW, ale to wazne! A w baniosze urodzil sie cielak IP: *.chello.pl 18.09.06, 13:02
      z dwoma fallusami. W Pizdzikowicach herod zabil smierc podczas kolendowania, a
      pies heroda nazywal sie bultenshiremasster.
      Kogo do ch..a interesuja takie informacje, ze pajac z zielonymi wlosami,
      supernedzny spiewaczyna ma corke o imieniu greckiej firmy hydraulicznej?
      • yavorius Re: WOW, ale to wazne! A w baniosze urodzil sie c 18.09.06, 13:05
        Gość portalu: Pajac Wisniarek napisał(a):
        > Kogo do ch..a interesuja takie informacje, ze pajac z zielonymi wlosami,
        > supernedzny spiewaczyna ma corke o imieniu greckiej firmy hydraulicznej?

Najwidoczniej Ciebie, skoro zadałeś sobie tyle trudu i skomentowałeś ten
        artykuł...
        • ya-nek Re: WOW, ale to wazne! A w baniosze urodzil sie c 18.09.06, 15:14
          Ile ważył ten cielak z Baniochy, kto przecinał pępowinę i jak się będzie wabił?
    • Gość: michal Etiennette - nowa córka Wiśniewskiego IP: *.zbsril.poznan.pl 18.09.06, 13:06
      to wydarzenie potwierdza regule, ze im prostszy czlowiek tym glupsze imie
    • Gość: Kalina Etiennette - nowa córka Wiśniewskiego IP: *.ic.invar.com.pl 18.09.06, 13:09
      Czy też tak ekscytował się przy poprzednich urodzinach ?
      Czy teraz pamięta o tamtych dzieciach ?
      Czy aby znowu cieszyć się z narodzin zmnieni partnerkę ?
    • Gość: Magda Etiennette - nowa córka Wiśniewskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 13:19
      Michał Wiśniewski to dziwny człowiek i dziwne jest jego życie.Chociaż ma tyle
      kasy to mu współczuję jakoś w tych trzech małżeństwach się nie odnalazł.Nie
      wróżę mu zbyt szczęśliwego obecnego , będzie sensacyjne kiczowate i na pokaz.
    • fea Re: Etiennette - nowa córka Wiśniewskiego 18.09.06, 13:23
      ona sie poprostu nazywa Stefania:-) (Etienne to po francusku Stefan).
      Gratuluje, panie Michale, Stefy...
      • adas313 Re: Etiennette - nowa córka Wiśniewskiego 18.09.06, 18:40
        To St. Etienne to po prostu "Św. Stefan"??

A podobno Francuzi są laiccy a my "katoland"...
        Choć u nas jest Święta Lipka - lepsze to niż nic, choć dostojniej by brzmiała
        "Święta Lipa" ;o).
    • Gość: Kamil Etiennette - nowa córka Wiśniewskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 13:34
      bu ha ha ha ha - co to za imie !!! tak krzywdzic dziecko tuż po porodzie !!!
    • Gość: MK Re: Etiennette - nowa córka Wiśniewskiego IP: *.sggw.waw.pl 18.09.06, 13:37
      Etiennette Wiśniewska - fajnie brzmi...
    • Gość: Are Etiennette - nowa córka Wiśniewskiego IP: 193.151.37.* 18.09.06, 13:45
      z jakiegoś Sera przeczytał ?? :)
      • Gość: fgsd Re: Etiennette - nowa córka Wiśniewskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 13:58
        Ludzie, przecież to jego dziecko, nie Wasze. Innym może się nie podobać, że
        Wasza córka to Julcia, a synek Danielek, bo takie pospolite. Akurat to imię
        podoba mi się najbardziej-Fabienne i Xavier są okropne. Stefcia-nawet
        Wiśniewski już tak o niej mówi ;) On nie jest świrnięty, raczej te jego
        kobiety... Magda Femme była z nich najbardziej w porządku i niestety to
        małżeństwo rozwaliła Mandaryna korzystając z drobnej kłótni między nimi. A
        Świątczak jedynie wykorzystuje Michała, bo wie, że on wszystko rozreklamowywuje
        i nagłaśnia i poprostu korzysta z tego-zostawi go.. Zobaczycie :) Etiennette
        była wpadką.
        • Gość: że co? Re: Etiennette - nowa córka Wiśniewskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 14:25
          On nie jest świrnięty?
          A kto normalny umieszcza w domu kamery i nadaje "na żywo" dla tv?
    • Gość: ementaler Etiennette - nowa córka Wiśniewskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 13:56
      proponuję aby został położnikiem to będzie często przeżywał takie chwile
      wzruszenia
    • rekmare co do pana wisniewskiego... 18.09.06, 14:17
      1) w wykonaniu p. wisniewskiego nadawanie takich imion swoim dzieciom jest
      pretensjonalne (dla "slabszych": pretensjonalny to tyle co nienaturalny,
      sztuczny, przesadny, napuszony, emfatyczny <za słownikiem Kopalinskiego>).
      innymi slowy kaszanka i to nieswieza.
      2) smutne jest, ze osoby formaciku wisniewskiego staja sie bozyszczami tlumow.
      z drugiej strony, ktos moze zapytac, po co to zamieszanie, skoro to
      przeciez "takie czasy" przyszly, ze wyzej ceni sie (rowniez doslownie)
      aroganckiego typka (podajacego sie za artyste, a jego mitrezenie sceniczne
      uznano za sztuke) z wyraznymi zaburzeniami emocjonalnymi niz profesora
      uniwersytetu przekazujacemu swiatu WIEDZE.
      3) ile niespelna rozumu panienek (oj pan wisniewski juz do bojki by szedl,
      tylko o co???) bedzie chcialo skorzytac ze schematu dupa-mikrofon-dupa-dziecko?
      warunek podstawowy: zdolna do rozrodu i pogodzona z tym, ze imie dziecka nauczy
      sie pisac po 15 latach.
      4)
      • umeko Pelna obojetnosc... 18.09.06, 14:26
        Szkoda wogole zwaracac sobie glowe kims tak prymitywnym...
      • Gość: marta518 Re: co do pana wisniewskiego... IP: *.proxy.aol.com 18.09.06, 14:55
        jezeli Britney Spears i Paris Hilton potrafily zrobic swiatowa kariere, to nie
        dziwcie sie Wisniewskiemu.
        • Gość: _bim_bam_bom_ O pardon! IP: 195.205.179.* 18.09.06, 15:06
          Musze zaprotestowac! Byc moze roznica miedzy BS, PH, a MW jest niewielka.
          Ale... na tyle znaczaca, ze nazwiska tych dwoch zna zapewne polowa populacji
          kuli ziemskiej. A MW... I smiem twierdzic, ze jest to jedynie kwestia wielkosci
          budzetow reklamowych porownywanych produktow.
    • Gość: ktos Etiennette - nowa córka Wiśniewskiego IP: *.magma-net.pl 18.09.06, 14:23
      nawet pieska bym tak nie nazwala strasznie nie normalne imie
      • Gość: gamma Re: Etiennette - nowa córka Wiśniewskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 14:35
        Ludzie, dajcie spokój, skąd w ogóle wiecie, czy dziewczyna będzie mieszkać w
        Polsce?? Jakoś na całym świecie różne "gwiazdy" i gwiazdki nadają dziwaczne
        imiona, choćby Apple czy inne Brookliny i jakoś nie badacie im IQ.
    • Gość: noidobrze Re: Etiennette - nowa córka Wiśniewskiego IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 18.09.06, 14:36
      ...a ja zycze, dziecku i rodzicom wszystkiego naj......
      Imie? Jest poprawne w jez. fr., moze troche dziwi w Polsce, ale nie az tak, by
      wypisywac te wszystkie "madrosci" na forum...To jest sprawa prywatna tych
      Panstwa. :)
    • Gość: aaa Etiennette - nowa córka Wiśniewskiego IP: *.coig.katowice.pl 18.09.06, 14:39
      Po co te dziwactwa ? 'Etiennete' oznacza po francusku 'Stefania' lub
      raczej 'Stefcia'
    • Gość: ahaa Etiennette - nowa córka Wiśniewskiego IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 18.09.06, 14:43
      odstrzelic ufoka!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka