wolfspider 09.06.03, 15:01 Szukam ...szukam a tu nic , nigdzie nic o wedkarstwie!!!Skandal.Wpisujcie , gdzie lowicice , jakie miejsca mozecie polecic , wasze najwieksze osiagniecia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: goa Re: Wędkarstwo IP: *.telia.com 09.06.03, 19:48 Lowie: szczupaki,okonie ,sledzie lososie,wegorze,sandacze 35 km od stockholm okolice DALARÖ,MUSKÖ. POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędkarka Re: Wędkarstwo IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 09.06.03, 22:19 www.unichowo.com/first.html Odpowiedz Link Zgłoś
wolfspider Re: Wędkarstwo 10.06.03, 11:30 Oj widze ze kiepsko to idzie , ja sam lowie najczesciej na j.roznowskim , mozna tam zlowic kazda rybe ale przedewszystkim leszcze (ponad 50 cm) , wegorze , sandacze , trafily sie tez medalowe liny i karasie.Ostrzegam przed j.zywieckim , nie warto sie tam wybierac. Odpowiedz Link Zgłoś
antoinetteee Re: Wędkarstwo 22.09.17, 15:41 Polecam jezioro trochę na wschód od Warszawy, przy wyjeździe na autostradę. Tam jedzie się chwilę prosto, mija się internetowy sklep wędkarski www.pleciona.pl/, więc śmiało można zabrać podstawowy ekwipunek, a resztę dokupić w drodze. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
antoinetteee Re: Wędkarstwo 28.09.17, 11:05 Polecam jezioro trochę na wschód od Warszawy, przy wyjeździe na autostradę. Tam jedzie się chwilę prosto, mija się internetowy sklep wędkarski www.pleciona.pl/, więc śmiało można zabrać podstawowy ekwipunek, a resztę dokupić w drodze. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
skyfall001 Re: Wędkarstwo 10.10.17, 09:12 Wędkowanie fajna sprawa, choć ja do tego nigdy nie miałem zapału Odpowiedz Link Zgłoś
mario99sklep Re: Wędkarstwo 08.11.23, 09:45 A nie zgodzę się, sklep wędkarski INSEL: sklep.insel.pl/ ma fajny blog, w którym opisuje najlepsze miejsca do wędkowania. Odpowiedz Link Zgłoś