olo53 23.10.06, 17:00 Jednak Anusia. wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3699036.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kanuk Re: Markietanki 24.10.06, 01:47 Ciudad Trujillo,tez byla taka fajna ksiazka. Ma ktos moze na odsprzed ? Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: Markietanki 24.10.06, 02:01 Ostatnia noc w Ciudad Trujillo, kiedys czytalem, niestety nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: Markietanki 24.10.06, 07:37 Moze i mam to Ciudad.Kiedys mialam ale nie kojarze gdzie by pomgla lezec.Polukam po domu ale ma sie tych ksiazek... Zdrowy pomysl ma Anusia.Mezczyzni sa zaklamani bardziej.. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Markietanki 24.10.06, 07:40 Pani Myszko, ddbry, pikne to jest co pani mnie przyslala, chociaz nie wiem czy ten but jest w najlepszym guscie, taki peweni bylby komentarz NOciowej. No normalnie ja pania ajlawju za to (nie tylko, nie?). Chce pani Kaczmarka mp3? Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: Markietanki 24.10.06, 09:19 Oj chce chce wszelkie mp3 Nie umiem sciagac jakas tempa jestem albo nie ma mi kto wytlomaczyc...Tłomok jednym slowem. Dzieki za ajlawju(z rana liczy sie podwojnie) I wzajem wzajem.. Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Markietanki 25.10.06, 00:28 Wzajemnie ,wzajemnie. Ale jesliby ktos mial tego Wydrzynskiego "Ciudada" to b. prosze ,za zaliczeniem, przed..wszystko jedno. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: Markietanki 25.10.06, 04:59 Szukam. Ale na razie nie widzem.To moze i w lit polskiej i kryminalach i roznie,gdyz Ukrainka co sprzata nie rozumie, ze ksiazki maja swoje miejsce i jak je sie wyjmuje(co dobrze) to powinno sie na miejsce wkladac. A nie wyzej nizej i w bok... Odpowiedz Link Zgłoś