Dodaj do ulubionych

molestant, molestantka, molestunek

17.12.06, 11:32
czy molestowana, per analogiam do dotykanego towaru, należy do molestanta? I
jak sie do tego wszystkiego ma nasza hiphopowa gwiazda ,,Molesta" ?
Obserwuj wątek
    • kanuk Re: molestant, molestantka, molestunek 17.12.06, 11:43
      Handel zywym towarem jest zabroniony,panie Mateuszu.
      Ja sie dopiero co o Dodzie dodziedzialem,a tu Molesta !
      • szubad Re: molestant, molestantka, molestunek 17.12.06, 12:35
        molestowany - poddany ekspansji moli (np. molestowanie w szafie)
        • mateuszwierzbicki Re: molestant, molestantka, molestunek 17.12.06, 13:05
          czyli ukąszony przez mole, jak niektórzy swego czasu przez Hegla :)
          • around_the_sun Re: molestant, molestantka, molestunek 17.12.06, 13:56
            proponuję rozsypać naftalinę gdyż albowiem rzeczone mole
            na forum tkackim niebezpiecznymi okazać się mogą :)
            • mateuszwierzbicki Re: molestant, molestantka, molestunek 17.12.06, 16:49
              zeżrą jeszcze przędzę :)
              • brezly Re: molestant, molestantka, molestunek 17.12.06, 19:02
                Po molicję zadzwonić!
                Mat, a pamietasz zomolestowanie? :-)
                • millefiori Re: molestant, molestantka, molestunek 17.12.06, 19:27
                  Czy molestowanie mierzy sie w molach?
                  • brezly Re: molestant, molestantka, molestunek 17.12.06, 19:36
                    Tak, podobnie jak np. molowość szafy.
                • mateuszwierzbicki Re: molestant, molestantka, molestunek 17.12.06, 20:04
                  niewiele, bo więzienia dwa, a miedzy nimi knucie w leśniczówkach z
                  drukarniami :)
                  • mateuszwierzbicki Re: molestant, molestantka, molestunek 17.12.06, 20:04
                    to miało być do Breza o zomolestowaniu :)
                    • immanuela Re: molestant, molestantka, molestunek 18.12.06, 09:56
                      stężenie molowe moli na molo u Moliera? W tonacji e-moll?
                      • drzejms-buond Re: molestant, molestantka, molestunek 18.12.06, 12:46
                        ja bym zaczął od dur!
                        • immanuela Re: molestant, molestantka, molestunek 18.12.06, 12:51
                          dury nie są dżezi.
                          • vaud Re: molestant, molestantka, molestunek 19.12.06, 07:22
                            dury są brzuszne
                            • drzejms-buond Re: molestant, molestantka, molestunek 27.12.06, 14:38
                              można też zacząć od
                              picikato

woofer.wrzuta.pl/film/8GNjvK4e2l/a_czy_ty_jestes_molestowana
                              • zielonamysz Re: molestant, molestantka, molestunek 27.12.06, 15:39
                                Szarp pan bas ..zamiast pizzicato
                                Ale wypic pol basa , zamiast szarpac.. sie.
                                Ja- co w ramach recepty pani Milki na szczescie dokonczylam z przyjaciolka dwie
                                zaczete butelki, ale jedzenia nie dokoncze. Bosze!!! po co mi tyle jedzenia.Moze
                                nalezy molom zmienic orientacje.. i wpuscic do lodowki? Czy to mozliwe?Niech
                                żeżrom. I mnie przy okazji. Alkohol dziala depresyjnie..
                                • brezly Re: molestant, molestantka, molestunek 27.12.06, 19:16
                                  zielonamysz napisała:

.Moz
                                  > e
                                  > nalezy molom zmienic orientacje.. i wpuscic do lodowki? Czy to mozliwe?Niech
                                  > żeżrom.

Ach, byłoby to cudo inzynierii genetycznej, pani Zielonamyszko. Choć jak znam
                                  przyrode i Murphyego to by takie natychmiast odlatywały chmarą do ciepłych
                                  krajów Afryki. I tam żarły, nie?
                                  • viki2lav Re: molestant, molestantka, molestunek 28.12.06, 08:38
                                    namolne bestie
                              • immanuela Re: molestant, molestantka, molestunek 27.12.06, 16:16
                                Ten wiek pomolestowalny mnie rozłożył :-)))
                                • zielonamysz Re: molestant, molestantka, molestunek 27.12.06, 17:20
                                  No coz- Mnie jakos nie.
                                  • immanuela Re: molestant, molestantka, molestunek 27.12.06, 17:24
                                    Oj Myszko kochana :-(((

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka