mateuszwierzbicki 17.12.06, 11:32 czy molestowana, per analogiam do dotykanego towaru, należy do molestanta? I jak sie do tego wszystkiego ma nasza hiphopowa gwiazda ,,Molesta" ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kanuk Re: molestant, molestantka, molestunek 17.12.06, 11:43 Handel zywym towarem jest zabroniony,panie Mateuszu. Ja sie dopiero co o Dodzie dodziedzialem,a tu Molesta ! Odpowiedz Link Zgłoś
szubad Re: molestant, molestantka, molestunek 17.12.06, 12:35 molestowany - poddany ekspansji moli (np. molestowanie w szafie) Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: molestant, molestantka, molestunek 17.12.06, 13:05 czyli ukąszony przez mole, jak niektórzy swego czasu przez Hegla :) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: molestant, molestantka, molestunek 17.12.06, 13:56 proponuję rozsypać naftalinę gdyż albowiem rzeczone mole na forum tkackim niebezpiecznymi okazać się mogą :) Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: molestant, molestantka, molestunek 17.12.06, 16:49 zeżrą jeszcze przędzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: molestant, molestantka, molestunek 17.12.06, 19:02 Po molicję zadzwonić! Mat, a pamietasz zomolestowanie? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: molestant, molestantka, molestunek 17.12.06, 19:27 Czy molestowanie mierzy sie w molach? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: molestant, molestantka, molestunek 17.12.06, 19:36 Tak, podobnie jak np. molowość szafy. Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: molestant, molestantka, molestunek 17.12.06, 20:04 niewiele, bo więzienia dwa, a miedzy nimi knucie w leśniczówkach z drukarniami :) Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: molestant, molestantka, molestunek 17.12.06, 20:04 to miało być do Breza o zomolestowaniu :) Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: molestant, molestantka, molestunek 18.12.06, 09:56 stężenie molowe moli na molo u Moliera? W tonacji e-moll? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: molestant, molestantka, molestunek 18.12.06, 12:46 ja bym zaczął od dur! Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: molestant, molestantka, molestunek 18.12.06, 12:51 dury nie są dżezi. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: molestant, molestantka, molestunek 27.12.06, 14:38 można też zacząć od picikato woofer.wrzuta.pl/film/8GNjvK4e2l/a_czy_ty_jestes_molestowana Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: molestant, molestantka, molestunek 27.12.06, 15:39 Szarp pan bas ..zamiast pizzicato Ale wypic pol basa , zamiast szarpac.. sie. Ja- co w ramach recepty pani Milki na szczescie dokonczylam z przyjaciolka dwie zaczete butelki, ale jedzenia nie dokoncze. Bosze!!! po co mi tyle jedzenia.Moze nalezy molom zmienic orientacje.. i wpuscic do lodowki? Czy to mozliwe?Niech żeżrom. I mnie przy okazji. Alkohol dziala depresyjnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: molestant, molestantka, molestunek 27.12.06, 19:16 zielonamysz napisała: .Moz > e > nalezy molom zmienic orientacje.. i wpuscic do lodowki? Czy to mozliwe?Niech > żeżrom. Ach, byłoby to cudo inzynierii genetycznej, pani Zielonamyszko. Choć jak znam przyrode i Murphyego to by takie natychmiast odlatywały chmarą do ciepłych krajów Afryki. I tam żarły, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: molestant, molestantka, molestunek 27.12.06, 16:16 Ten wiek pomolestowalny mnie rozłożył :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: molestant, molestantka, molestunek 27.12.06, 17:20 No coz- Mnie jakos nie. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: molestant, molestantka, molestunek 27.12.06, 17:24 Oj Myszko kochana :-((( Odpowiedz Link Zgłoś