Dodaj do ulubionych

Jan Nowicki zagra w "Magdzie M."

IP: *.ghnet.pl 26.01.07, 10:15
Kazik jakiś czas temu śpiewał, że: "Wszyscy artyści, to prostytuki.... itd"
no i niestety nie mylił się. Bravo Nowicki 3maj kasę, sorki klasę!!!

tupkal
Obserwuj wątek
    • Gość: chłopak z miasta!! Gangsetrka z Miasta!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 10:16
      Karierowiczka!!! Ja swoją BMW 760iL kupiłem jak miałem 18 lat!!! Mam 10
      apartamentów w Wawie i zawsze zlewam ze szczurów pod krawatami jezdzącymi
      służbowymi Yarisami!!! GANGSTERKA RZĄDZI!!!!
      • frant3 Re: Gangsetrka z Miasta!!! 26.01.07, 10:50
        A jaka jest prędkość Twojej Neostrady?

--
        Frant - humor, satyra, krytyka
    • uj3mny Jan Nowicki zagra w "Magdzie M." 26.01.07, 10:20
      Jeden z najbardziej porażających swoją liniowością serial polski ostatnich lat.
      Przez 3 serie autorzy posługują się tymi samymi zagrywkami, sztucznie
      podtrzymując ten twór przy życiu. Przyjaźń kałana przez nie umiejętność
      powiedzenia prawdy ukazana w tym obrazie nabiera nowego dziwacznego sensu. A, w
      sytuacji, kiedy w końcu nabiera ona realnych kształtów to pani M. zawsze
      odpowiada - ja nie chce tego słuchać. I historia zaczyna się od nowa.
      • Gość: Kasia Jan Nowicki się szmaci, hipokryta IP: 192.156.102.* 26.01.07, 10:57
        Bo!!! recytacje na płytach Piotra Rubika, udział w tandetnych telenowelach...
        Tylko po co te wszystkie pozy mentora o rozbuchanych ambicjach i niezależności,
        brzydzącego się tanizną ?
    • Gość: olka zagrać w takiej mega tandecie to naprawdę IP: *.forweb.pl 26.01.07, 10:52
      powód do dumy dla aktora:-D
    • Gość: ja Re: Jan Nowicki zagra w "Magdzie M." IP: *.mlyniec.gda.pl 26.01.07, 11:35
      Nie rozumiem po co ten szum i krytyka...Aktorstwo to praca, zawód. Moża być
      ambitnym i mieszkać w kartonie. A można po prostu pracować i zarabiać, czyli
      robić to, co ja czy ty robimy codziennie. Z czegoś przecież żyć muszą. Wy się
      dorabiacie ale innym nie pozwalacie.
    • koperro Re: Jan Nowicki zagra w "Magdzie M." 26.01.07, 12:09
      I Kazik racje mial!Choc w zasadzie mam gdzies gdzie on tam sobie gra.Najgorsze
      jest to,iz bylem swiecie przekonany o zakonczeniu tego serialu!!Jak to nowa
      seria!?Jestem zalamany...Nieeeeeee!!!!!!
    • Gość: GOŚĆ Re: Jan Nowicki zagra w "Magdzie M." IP: 212.75.114.* 26.01.07, 12:16
      Jakim Filipem?????????????????????????????? przecież ten wątek jest tak
      niewiarygodny w wykonaniu tych 2 aktorów, że aż śmieszny. poza tym filip nie
      jest przystojny (sorry) i nudą wieje. lepiej by było, gdyby okazało sie że była
      żona Korzeckiego wcale go nie zdradziła, tylko widziała jak się męczy nie
      pracując w zawodzie i wymyśliła tą bajkę, żeby Piotr ją rzucił i wrócił do
      kraju. I żeby Piotr się dowiedział i miał dylemat Magda czy Dorota. To by było
      coś. Szczerze mówiąc ten wątek byłby niesamowity, bo para Magda i Piotr jest
      jakaś nudnawa na tle Piotr i Dorota
    • Gość: karol Tam go jeszcze niebyło? IP: *.bredband.comhem.se 26.01.07, 12:51
      Kiedy wreszczie ten stary bufon przejdzie na zasłużoną emeryturę?
    • janusz_63 Jan Nowicki zagra w "Magdzie M." 26.01.07, 12:52
      co pieniądze robią z ludzi!!!artysta z najwyższej półki jakim jest
      p.Nowicki,powinien trzymać się z dala od tego typu szmir,jakim są telewizyjne
      seriale na tego typu poziomie
    • Gość: Id Re: Jan Nowicki zagra w "Magdzie M." IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 13:12
      To że wystąpi w jakimś nędznym serialu dla masowej widowni to znaczy że jest
      artystyczną prostytutką? Typowo Polskie myślenie, facet chce zarobić i bardzo
      dobrze.
      • Gość: magda Re: Jan Nowicki zagra w "Magdzie M." IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 14:01
        Nie mam nic przeciwko aktorom grającym w serialach, niech sobie i grają, niech
        sobie zarabiaja (swoją drogą zarabiają znacznie więcej niż powinni), tylko
        niech Jan Nowicki, zgadzam się świetny aktor, nie trąbi na prawo i lewo i w
        każdym wywiadzie, jak to on gardzi komercją, globalizacją, durnymi serialami i
        grającymi tam amatorami, a później jakby nigdy nic godzi się na pracę w takim
        czymś. Naprawdę traci się szacunek dla takiego aktora.
    • Gość: ubolewna Jan Nowicki zagra w "Magdzie M." IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 14:35
      panie Janie niech pan tego nie robi! Myślałam, że jest pan aktorem, który
      hołduje sztuce,pan ma świetn wizerunek jako aktor, prosze tego nie psuć
    • Gość: Kuba Jan Nowicki zagra w "Magdzie M." IP: 87.204.54.* 26.01.07, 14:44
      Szanuję bardzo Jana Nowickiego ale zauwazam jakąś niekonsekwencję w jego
      zachwaniu. Gdy byłem na spotkaniu z nim w Katowicach w październiku to mówił, ze
      te seriale robią ludziom wodę z mózgu. Żeby tego nie oglądać, bo nas to ogłupia
      i zeby najlepiej wyrzucić telewizor przez okno. A jak ciocia ogląda to razem z
      ciocią. A teraz sam będzie występował w "Magdzie M."
    • Gość: ornella Jan Nowicki zagra w "Magdzie M." IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 14:56
      Panie Janku...i po co Panu ten cały kibel...
      • Gość: www Janie Nowicki ... IP: *.5.15.vie.surfer.at 26.01.07, 15:03
        ...Ty zawsze dla mnie byles pseudo-inteligencka szmata.A ja nigdy sie nie myle;-)
        • Gość: yeah świetny post :) IP: *.ds.pg.gda.pl 26.01.07, 15:49
          i like it
    • Gość: afds stosujac twoja logike kazdy pracownik to prostytut IP: 212.36.49.* 26.01.07, 18:23
      stosujac twoja logike kazdy pracownik to prostytuta.
    • Gość: bartus Re: Jan Nowicki zagra w "Magdzie M." IP: *.dialog.net.pl 26.01.07, 18:33
      Mój system wartosci legł w gruzach.Wierzyłam,że istnieją PRAWDZIWI aktorzy,a
      Pana Jana uważałam za jednego z nich.Smutno mi z tego powodu.
      • Gość: lena_74 Re: Jan Nowicki zagra w "Magdzie M." IP: *.marsoft.net 26.01.07, 18:56
        A ile w tym kraju powstaje filmów fabularnych??? Ambitnych???
        Aktor to zawód! I też musi z czegoś żyć!
        Wydaje się Wam, że można sztukę włożyć do garnka???
    • Gość: lyk Czy powinienem zacząć oglądać ? IP: *.spray.net.pl 26.01.07, 19:53
    • Gość: gosciowa Jan Nowicki zagra w "Magdzie M." IP: *.ukonline.co.uk 26.01.07, 20:37
      Pan Nowicki juz sie udzielal w serialu beznadziejnym zreszta tworze potworze
      Polsatu pt. Kochaj mnie, kochaj
    • bibbi5 to "bardzo ciekawy serial", nie znam go i nie chcę 26.01.07, 21:50
      znać. Szkoda bardzo, że tacy aktorzy jak Nowicki mają z tym doczynienia, ok?
    • franek9915 stary schizol !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! 26.01.07, 23:06
      nie cierpie go zachowuje sie jakby wszystkie rozumy pozjadał wielki mi artysta
      JAK Z KOZIEJ PIZDY RAKIETA.
    • Gość: Pinezka A ja myślałam, że skończą i wstydu oszczędzą. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.01.07, 10:21
      Teraz będzie się ciągnęło jak sierp z pupy albo - co gorsza - jak MjakM.
    • Gość: mateo Re: Jan Nowicki zagra w "Magdzie M." IP: *.icpnet.pl 27.01.07, 12:04
      Zazdrościsz?? Boli Cie ze ktoś zarabia więcej od Cibie?! ehhh... ta mentalność
      polaków...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka