aand 11.03.07, 10:58 Pojawiły się w sąsiednim wątku. www.gum.gov.pl/pl/site/px_cechy_polska.pdf Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ormond Re: Polskie cechy 11.03.07, 11:12 aand napisał: > Pojawiły się w sąsiednim wątku. > > www.gum.gov.pl/pl/site/px_cechy_polska.pdf Czy to tez polska cecha, nie dosc ze powyzszy link jest nieczytelny, to na dodatek "zawiesil" mi Firefox'a. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Polskie cechy 11.03.07, 11:13 Oczywiście że jest czytelny pod warunkiem że zainstalowało się Acrobat Reader'a. Elementarne Watsonie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Polskie cechy 11.03.07, 11:49 aand napisał: > Oczywiście że jest czytelny pod warunkiem że zainstalowało się Acrobat > Reader'a. Elementarne Watsonie ;) Acrobata mam nie od dzisiaj, ale link wciąż się wiesza. Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 Re: Polskie cechy 11.03.07, 14:57 ja na avant-cie jade i nic sie mi nie zawiesza...a acrobaty mam od wczoraj.. ;) ormond napisał: > Acrobata mam nie od dzisiaj, ale link wciąż się wiesza. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Polskie cechy 12.03.07, 10:29 U mnie też nic się nie wiesza i teraz wiem, że polska cecha na "A" to z Białegostoku jest. Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Polskie cechy 14.03.07, 19:30 Może z Białegostoku jest cecha wisielcza? Odpowiedz Link Zgłoś
oka4 Re: Polskie cechy 14.03.07, 23:01 To przykre. Cecha A wyglada mi na zakuty leb. A nawet 2. :))) Odpowiedz Link Zgłoś