akkaja 15.03.09, 14:06 Na forumowiczkę lub forumowicza przełomu zima/wiosna tego roku!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
akkaja Re: UWAGA !!! ogłaszam casting !!! 15.03.09, 14:11 Zapisywać się może każdy chętny :) Jedynym kryterium jest aktualna książeczka zdrowia;) Jeśli są inne pomysły na kryteria doboru, to lista jest otwarta ... Aaaa i można wklejać foty - te z wczesnego dzieciństwa też... jak również wszelkie inne ... Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: UWAGA !!! ogłaszam casting !!! 15.03.09, 14:20 Hmmmmmm.... Podsunęłaś mi pewien pomysł.A gdzie te foty - że się tak zapytam - mają być wklejane..? Odpowiedz Link Zgłoś
akkaja Re: UWAGA !!! ogłaszam casting !!! 15.03.09, 14:27 A żeby miło zacząć listę pretendentów to tytułu, no i jestem w jury, no i jest to mój pomysł.... to listę otwiera: 1. Me nadobne lico Odpowiedz Link Zgłoś
akkaja Re: Na miejscu drugim .. 15.03.09, 15:13 A że dostałam właśnie tajemniczy przekaz z odległego Xenorox CXXIII, że MNP Moder przebywa poza ziemskim zasięgiem … ale w konkursie chce być na miejscu drugim… Panie!!! Panowie !!! ale głównie Panie!!! 2. Model - czyt. Moder - w odsłonie pierwszej Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: Na miejscu trzecim ... 15.03.09, 18:30 No noooo... Prezentuję się lepiej niż myślałem,thx Akka ;) Skoro ja zostałem przedstawiony przez innego uczestnika forum,to chyba też mogę zaprezentować innego? Eee - mogę! Oto we własnej (hmmm) monarszej osobie...LUDWIK !!! PS.Mam tu foty Ulgosi,Penicyliny i Czesiuli... Odpowiedz Link Zgłoś
penicylina81 Re: Na miejscu trzecim ... 17.03.09, 07:35 siemiatycze napisał: > > PS.Mam tu foty Ulgosi,Penicyliny i Czesiuli... Nawet nie próbuj ich użyć przeciwko nam, bo... przejadę swoim kuropędem albo... nie wiem co zrobię, ale będzie bolało, OoOoOoOo! Odpowiedz Link Zgłoś
akkaja Re: Na miejscu trzecim ... 17.03.09, 08:16 A to sama możesz swe foto na casting zawiesić. Bo jeśli nieeee, to zawiśnie ono samo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
penicylina81 Re: Na miejscu trzecim ... 17.03.09, 08:38 jako,że casting jest dobrowolny, więc wykażę się tu dobrą wolą i nie zamieszczę swojego zdjęcia, gdyż nie chcę brać w nim udziału:) a pozostałym życzę dobrej zabawy i bardzo cennych nagród. Odpowiedz Link Zgłoś
akkaja Re: Bez miejsca ... 17.03.09, 09:11 Twa dobra wola zostaje więc doceniona... W nagrodę otrzymujesz: Różową kartkę Odpowiedz Link Zgłoś
akkaja Re: Bez miejsca ... 17.03.09, 10:50 Bo nawet dla biernych uczestników castingu przewidziane są słodkie nagrody :) Odpowiedz Link Zgłoś
penicylina81 Re: Bez miejsca ... 17.03.09, 11:40 Cos czuję,a węch mam dobry, że ten wątek powstał dla potrzeb wizualnych, lecz nie forumowiczów BBCode-ów;) Odpowiedz Link Zgłoś
akkaja Re: Bez miejsca ... 17.03.09, 13:52 Węsz, węsz Pen ... ;) A skoro wywęszyłaś już co nie co, to bez zbędnego krygowania, możesz być biernym castingowcem nawet :) Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: Bez miejsca ... 17.03.09, 14:05 Chce czy nie chce,Pen będzie musiała wziąć udział w tym castingu. Idę po jej foto... :) Odpowiedz Link Zgłoś
penicylina81 Re: Bez miejsca ... 17.03.09, 14:10 siemiatycze napisał: > Chce czy nie chce,Pen będzie musiała wziąć udział w tym castingu. Idę po jej > foto... :) Nie tym razem, dobrze radzę! Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Na miejscu czwartym... 17.03.09, 14:31 Oto wraz ze swym nieodłącznym ścigaczem szos... Pen! Odpowiedz Link Zgłoś
akkaja Re: Na miejscu czwartym... 17.03.09, 14:35 WOoooow! Tak i myślałam, że z niej to musi być całkiem niezła maszyna ;):D Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: Na miejscu czwartym... 17.03.09, 14:39 No i jest! Tyle,że asfalt niespodziewanie jej się skończył... :D Odpowiedz Link Zgłoś
akkaja Re: Na miejscu czwartym... 17.03.09, 14:57 Ejj, bo zachciało sie Zosi jagódek zwyczajnie, i ... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ludwik_xv Re: Na miejscu czwartym... 18.03.09, 01:25 Prosze prosze nawet i nmie zhaczyli i zapodali na foruma.Mlode to byly czasy a wlascieiwe to stare.Ale co tam,skoro durczoka podp... na youtuba,to i mnie mozna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
penicylina81 Re: Na miejscu czwartym... 18.03.09, 07:44 siemiatycze napisał: > Oto wraz ze swym nieodłącznym ścigaczem szos... > Pen! He he, by inni w błędzie nie tkwili, wyjaśnię,że to zdjęcie przedstawia wizualne przeciwieństwo zarówno moje jak i mojego auta... Odpowiedz Link Zgłoś
akkaja Re: Na miejscu czwartym... 18.03.09, 09:06 Inni nie tkwią w błędzie, Pen.. To co widzą ocenią... Ale powiem szczerze z taka bryką to masz szanse na tytuł laureatki :) Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: Na miejscu czwartym... 18.03.09, 13:24 penicylina81 napisała: > He he, by inni w błędzie nie tkwili, wyjaśnię,że to zdjęcie przedstawia wizualn > e > przeciwieństwo zarówno moje jak i mojego auta... Proszę bez zbędnej skromności... :) Czyja teraz kolej..? Odpowiedz Link Zgłoś
akkaja Re: Bez miejsca... 18.03.09, 13:43 Fakir pewno by chciał, ale jak on taki opalony teraz po lecie jest, to nam może kryteria doboru kandydatów zawyżyć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Na miejscu piątym... 18.03.09, 22:13 Chce czy nie,zawyży cz też zaniży - zobaczymy Fakir !! Odpowiedz Link Zgłoś
akkaja Re: Na miejscu piątym... 19.03.09, 09:01 Nooo, aleee te szpikulce, i do tego w takiej ilości, to mogą kryteria zaostrzyć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: Na miejscu piątym... 19.03.09, 09:41 To jest uczciwa konkurencja - Mona Lisa też tak może.Wtedy byłoby nie tylko ostro,ale i pikantnie... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
akkaja Re: Na honorowym miejscu ... 19.03.09, 13:51 Bez miejsca na liście, ale z pełnymi uprawnieniami konkursowymi Honorowy castingowicz Odpowiedz Link Zgłoś
akkaja Re: Bez noty... 19.03.09, 21:15 siemiatycze napisał: >To jest uczciwa konkurencja - Mona Lisa też >tak może.Wtedy byłoby nie tylko >ostro,ale i pikantnie .. Moni vel Lizy, to się proszę nie czepiać, co! Ma wąsy??? ... Ma! I tyle wyostrzeń jej wystarczy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fakir530 Re: Bez miejsca... 21.03.09, 06:38 chcialem wkleic swoja fote, ale zabraklo miejsca i ten za wysoki pozim- to nie dla Afryki... Zdjecie i nie tylko wyszlo zbyt blado... O jakiej opaleniznie Ty mowisz? My z tradycji miejscowych i dla zdrowia maka sie opruszamy Odpowiedz Link Zgłoś
akkaja Re: Bez miejsca... 21.03.09, 11:33 Fakirze, już Twe foto jest. Uczestniczysz w castingu na pełnych prawach :) I jako jedyne i słuszne jury, mogę puścić farbę - kąpiele mączne dają Ci szansę na lokatę w pierwszej piątce ;) Odpowiedz Link Zgłoś
akkaja Re: Na miejscu szóstym .... 21.03.09, 16:55 I nadejszła ta wielkopomna chwila ... Na miejcu kolejnym.... :) N a s z a K o c h a n a B a b c i a C z e s i u l a Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: Na miejscu szóstym .... 21.03.09, 20:42 Ja ją gdzieś widziałem... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
akkaja Re: Na miejscu szóstym .... 21.03.09, 21:14 Ja niee, ale mimo małego formatu fotki ma ciepłe i szlachetne serce - z pewnością! :) Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: Na miejscu szóstym .... 21.03.09, 21:31 Kto nie ma portretu? Pogubiłem się... Odpowiedz Link Zgłoś
akkaja Re: Bez miejsca .... 21.03.09, 21:44 Ulgosia - smaczna nasza brukseleczka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: Bez miejsca .... 21.03.09, 21:47 Rzeczywiście... Akka - Tobie ostatnio dobrze idzie... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
akkaja Re: Bez miejsca .... 21.03.09, 21:54 W interesach??? Nie zauważyłam;) Ale jak dobrze jest zawsze, to i zmianę trudno dostrzec.. Odpowiedz Link Zgłoś
akkaja Re: Bez miejsca .... 21.03.09, 21:56 I dlatemu ... i dla tamtemu... entliczek ... słoiczek ... Fotkę Ulgosi zawieszasz ----->>> TY! Odpowiedz Link Zgłoś
akkaja Re: Bez miejsca .... 21.03.09, 21:57 Poza tym już się pochwalić zdążyłeś, że ją masz... znaczy się fotkę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
akkaja Re: Bez miejsca .... 22.03.09, 11:57 Nooo, takkkk ... znaczy brak.. ahaa...nooo, taaa.. Poczekamy aaa może i zobaczymy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czesiula Re: Bez miejsca .... 22.03.09, 17:05 Hihi, super, ale to tylko jedno z wielu moich wcieleń:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
akkaja Re: Bez miejsca .... 22.03.09, 20:10 To świetnie Czesiulo, że Ci się podoba :) I nie martw się, mamy i ujęcia Twych innych wceleń ;) Odpowiedz Link Zgłoś
akkaja Re: Na miejscu siódmym... 23.03.09, 07:53 Noo nooo noooo!!! Powiem tylko ... wwwoooww! ;) Będę jednak miała problem z listą finalistów... Ulgosia z taką prezencją podniosła poprzeczkę dla pozostałych pretendentów do tytułu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: Na miejscu siódmym... 23.03.09, 09:24 Tylko wrodzona skromność,nie pozwala mi wspomnieć o tym,że i tak jestem bezkonkurencyjny... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
akkaja Re: Na miejscu siódmym... 23.03.09, 13:02 Aaa to świetnie, świetnie .... bo już nawet zastanawiać się zaczęłam, kogo umieścić na ostatnim miejscu? Ale skoro Twa skromność jest wrodzona, to i odmówić nie będziesz mógł endowaniu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: Na miejscu siódmym... 23.03.09, 14:31 Też czasem lubię spojrzeć na specyfikację od końca... ;) Co dostanę w nagrodę..? :) Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: Na miejscu siódmym... 25.03.09, 06:36 Stop! Brakuje mi tu Margeritki 61. Akka,Twoja kolej..? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: Pomiędzy miejscami 25.03.09, 12:01 Entliczek pentliczek - zielone gacie Co by tu nie mówić - Akko,wklejacie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
akkaja Re: Pomiędzy miejscami 25.03.09, 14:20 Skorom trafiona wyliczanką, to wkleję ... w tym tygodniu... może ;) A jak mam kogoś jeszcze "powiesić", bo plebiscyt trwa do odwołania, to może za jednym zamachem zawieszę, co? Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: Pomiędzy miejscami 25.03.09, 15:35 Head hunter... Pewnie wyjechał na narty,ale może wróci..? Odpowiedz Link Zgłoś
akkaja Re: Na miejscu ósmym ... 25.03.09, 19:01 Był to łowca - czarny jak węgiel, olbrzymi - taki, jakiego dotąd nie widziały oczy żadnego śmiertelnika. Z jego otwartej paszczy buchał ogień, ślepia żarzyły się jak węgle, a po całym jego ciele pełzały migotliwe płomyki. Nigdy nawet w majaczeniach chorego umysłu nie mogło powstać nic równie dzikiego, przerażającego, szatańskiego, jak ten czarny potwór, który padł na nas z tumanów mgły. Na mrocznych ulicach straszy... Nocami przemyka się po nich czarny Łowca.. Nie wychodzi się nocą na ulice... Wiedzą o tym wszyscy mieszkańcy siemiatyckiego miasteczka…. Head Hunter Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: Na miejscu ósmym ... 25.03.09, 20:00 Kurczę - wspaniała sztuka... Będziesz miała kłopot z jurowaniem jako jednoosobowe jury... :) No i jeszcze Margeritka... Odpowiedz Link Zgłoś
akkaja Re: Na miejscu ósmym ... 26.03.09, 07:32 Spox Twa siwa poczochrana ... Dam radę ! I tak wiem, kto będzie na miejscu pierwszym ;) Odpowiedz Link Zgłoś
akkaja Re: Na miejscu ósmym ... 26.03.09, 07:35 A wizerunek Margeritki będzie musiał zaczekać ... Weny brak, póki co... Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: Na miejscu ósmym ... 26.03.09, 09:33 Rozumiem - śnieg na dworze,margerytek ani śladu... Tylko nie daj plamy z przebiśniegiem... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
penicylina81 Re: Na miejscu ósmym ... 30.03.09, 14:31 A ten Head Hunter to nie jest czasami owy kocurek grasujący na Opolszczyźnie?? Odpowiedz Link Zgłoś
fakir530 Re: Na miejscu ósmym ... 04.04.09, 20:05 Medycyna- czy Ty nie mozesz przyspieszyc tego konkursu? Kto pierwszy, a kto ostatni? Czesula,akajusia i inni....? Robi sie nudno... Odpowiedz Link Zgłoś
akkaja Re: Finaliści : 06.04.09, 07:49 Jako, żem główne i jedynie słuszne jury, ogłaszam co następuje: Na miejscu pierwszym - JA Na miejscu drugim - JA Na miejscu trzecim - JA A skoro miejsca na podium są już zajęte, to o pozostałe wolne możecie nawet licytację przeprowadzić;) Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: Finaliści : 06.04.09, 20:10 "Wspaniałom koncepcjem na zwyscięstwom" miałaś... he he he Gratuluję - może jakąś Nagrodę Nobla..? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
akkaja Re: Finaliści : 07.04.09, 08:43 siemiatycze napisał: >"Wspaniałom koncepcjem na zwyscięstwom" miałaś... he he he Lepsza taka koncepcja niż jej brak, lepszy taki pomysł niż żaden, nie? > Gratuluję - Thx... >może jakąś Nagrodę Nobla..? ;) A przyznawajcie .... przyznawajcie...:) A może ktoś z forumowiczów jakąś głębię koncepcyjną takich nagród opracuje, kto wie...? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: Finaliści : 07.04.09, 16:08 Niesamowity i pełen emocji finisz castingu,kończy chyba pewną epokę. Zwycięzcom ;) jeszcze raz gratuluję i ogłaszam zakończenie rywalizacji... Odpowiedz Link Zgłoś
fakir530 Re: Finaliści : 07.04.09, 21:08 Wiedzialem ze tak sie stanie... kumoterstwo, i kto blizej koryta (mam na mysli MODERA)- ten wygral... ale sie nie zrazam i w przyszlosci bede uczestniczyl we wszystkich konkursach...:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś