Dodaj do ulubionych

To Żebrowski rozebrał Liszowską

13.03.07, 10:27
Liszowska w negliżu jest delikatnie mówiąc nieapetyczna ale dzięki niej moja
żona pozbyła się kompleksu.
Obserwuj wątek
    • Gość: Żebrowski To Żebrowski rozebrał Liszowską IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.07, 10:28
      Byłem na premierze. jest super!
      • kszynka Re: To Żebrowski rozebrał Liszowską 13.03.07, 11:47
        Rubens by się zachwycił
        ;-)
    • Gość: bleee apetycznym negliżem??? IP: 193.109.212.* 13.03.07, 10:30
      a co w tym apetycznego?:
      www.pudelek.pl/artykul/2252/liszowska_znow_przytyla/
      • Gość: katija Re: apetycznym negliżem??? IP: *.chello.pl 13.03.07, 14:08
        Ależ wy prości jesteście, jak te wszystkie "pudelki"
        Hihi, Liszowska ma w sobie tyle wdzięku i seksapilu, że wcale nie musi robic z
        siebie ohydnego kościotrupa, by zyskać poklask.
        • swan_ganz Re: apetycznym negliżem??? 14.03.07, 07:36
          > Hihi, Liszowska ma w sobie tyle wdzięku i seksapilu, że wcale nie musi robic
          > z siebie ohydnego kościotrupa, by zyskać poklask.

tia... szczególnie te fałdy tłuszczu na brzuchu są pociągające... Bleee.
          :-)
    • pavliktoja To Żebrowski rozebrał Liszowską 13.03.07, 11:35
      powinni dac zdjecie z tego spektaklu, zeby mozna bylo ocenic czy dobrze mu
      wyszly negocjacje :D
    • radamant Re: To Żebrowski rozebrał Liszowską 13.03.07, 11:45
      Joasia Liszowska jest super seksowną babką. Wolę jej fałdki niż anorektyczne
      kości co poniektórych "gwiazd" ( np.Foremniak). Kobitka ma biust, pupę i
      śliczne włosy, pięknie się porusza. Widziałem kilka razy "na żywo" i baaardzo
      zazdroszczę jej narzeczonemu.
      • Gość: ) Re: To Żebrowski rozebrał Liszowską IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.07, 22:49
        Zgadzam się z przedmówcą w całej rozciągłości. W dodatku dziewczyna ma fajny
        zmysłowy głos i nieźle śpiewa, robi też świetne wrażenie w występach publicznych
        - z charakterem i silnym poczuciem własnej wartości. A jeśli ktoś lubi
        anorektyczne "piękności" to niech podziwia sobie kokainową Kate Moss czy inne
        wieszaki.
    • Gość: Agent To Żebrowski rozebrał Liszowską IP: 195.47.201.* 13.03.07, 11:58
      kobiety robia z siebie dziwki nawet na deskach teatru....zalosne!!
      • Gość: Bajdy z kaczolandu Re: To Żebrowski rozebrał Liszowską.... IP: *.natpool5.outside.ucf.edu 13.03.07, 15:13
        A co "Agencie" sadzisz, np. o zawodach kulturystow?
        Jakim okresleniem rzucisz na tego rodzaju panow??

p.S. Skad teraz bierze sie rosnaca liczba prostakow
        na forum "G.Wyb."?
        • Gość: Medyk Re: To Żebrowski rozebrał Liszowską.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.07, 18:45
          To bardzo dobrze. Im więcej prostaków tym mniej pracy dla specjalistów chorób
          kręgosłupa.
      • Gość: ) Re: To Żebrowski rozebrał Liszowską IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.07, 22:59
        A ty panie agencie to byłeś kiedyś w teatrze? Wymaga wielkiej odwagi i
        umiejętności aktorskich by ukazać zmysłowość na scenie teatralnej przed 300
        żywymi widzami, i wcale nie chodzi tutaj o tzw. idealne kształty. A rola dziwki
        to zazwyczaj wielkie wyzwanie dla aktorki scenicznej.
    • lord_peter To Żebrowski rozebrał Liszowską 13.03.07, 12:17
      Czepiacie się, Joasia ma bardzo sympatyczną twarz i te wszystkie krągłości,
      które każda kobitka powinna regulaminowo posiadać.
      • Gość: Obserwator Re: To Żebrowski rozebrał Liszowską IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.07, 18:48
        Ale jednak rodzice zrobili jej wielką krzywdę bo ma wyjątkowo brzydkie zęby.
        • lord_peter Re: To Żebrowski rozebrał Liszowską 13.03.07, 21:25
          ??? Nie wygonił bym jej z łóżka ;)
    • Gość: ML Re: To Żebrowski rozebrał Liszowską IP: 209.161.217.* 13.03.07, 13:54
      wspolczuje Twojej zonie Krzychu...i to nie tego ze ma pare kilo za duzo, tylko
      tyle ze ma takiego "nieapetycznego" meza:)
    • Gość: Anna Kochanka jest praca bo ja jestem za granica ;-) IP: 65.91.103.* 13.03.07, 15:06
      .
    • Gość: specjalista To Żebrowski rozebrał Liszowską IP: *.dsl.bell.ca 13.03.07, 15:14
      ja bym ta Liszowska tez rozebral - rozbieranie,to moja specjalnosc;
      nawiasem mowiac nie rozebrala sie calkowicie,a szkoda - poniewaz kobieta jest
      najpiekniejsza ,jak sie rozbierze do naga
      • Gość: Ekspert Re: To Żebrowski rozebrał Liszowską IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.07, 18:51
        Kobieta jest najbardziej zadowolona kiedy naga(da) się, a najbardziej
        niezadowolona kiedy mówi gnie(wam) się.
    • Gość: ~ja moja też IP: *.chello.pl 13.03.07, 17:33
    • Gość: Analityk Re: To Żebrowski rozebrał Liszowską IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.07, 18:41
      Oj Żebrowski, Żebrowski, uważaj abp Nych nie będzie taki pobłażliwy jak
      poprzedni Metropolita Warszawy kardynał Glemb. Klątwę masz zapewnioną i to
      niedługo.
    • Gość: . Re: To Żebrowski rozebrał Liszowską IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.07, 23:09
      Jak to nieapetyczna?!?!?! Człowieku, toż to ciałko aż prosi się o pieszczoty, ma
      wszystko w idealnym rozmiarze i kształcie. No, chyba że chciałeś powiedzieć, że
      twoja żona jest nieapetyczna...
    • wkosin Re: To Żebrowski rozebrał Liszowską 14.03.07, 00:31
      krzych.korab napisał:
      > Liszowska w negliżu jest delikatnie mówiąc nieapetyczna ale dzięki niej moja
      > żona pozbyła się kompleksu.

no to fakt :) te szerokie uda nie sa zbyt zachecajace.
      • ladne_sny Re: To Żebrowski rozebrał Liszowską 14.03.07, 00:53
        tia... zaloze sie, ze nawet przy tych szerokich udach by Ci stanal... swoja droga najbardziej krytykuja Ci co
        sami mogliby miec sobie wiele do zarzucenia lub zrzucenia ;)
        • Gość: ssaczek Re: To Żebrowski rozebrał Liszowską IP: *.zlotniki.pl 14.03.07, 07:06
          ladne_sny napisała:

> tia... zaloze sie, ze nawet przy tych szerokich udach by Ci stanal... swoja dro
          > ga najbardziej krytykuja Ci co
          > sami mogliby miec sobie wiele do zarzucenia lub zrzucenia ;)

Oj stanął i to jak! To super babeczka, zwyczajnie prawdziwa 100% kobieta i
          tylko zawiść powoduje te wszystkie bzdurne krytyki!
    • Gość: ja To Żebrowski rozebrał Liszowską IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 08:47
      taaa,apetyczna
      nie jestem za anorektyczkami, no ale bez przesady!!!!!!!
      Liszowska jest za dużaaaa!!!, ma paskudne zęby, okropną twarz i ten głos jak
      facet przechodzący mutacje. Ja dziękuję. Chociaż może być pokazywana właśnie po
      to by pozbyć się kompleksów. Ale zachwycać się nią????
      • kicislawa Re: To Żebrowski rozebrał Liszowską 14.03.07, 09:45
        Apetyczna nie apetyczna, jak jakiś towar, ciastko. A jak gra aktorska? Czy to
        się nie liczy?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka