krzych.korab 13.03.07, 10:27 Liszowska w negliżu jest delikatnie mówiąc nieapetyczna ale dzięki niej moja żona pozbyła się kompleksu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Żebrowski To Żebrowski rozebrał Liszowską IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.07, 10:28 Byłem na premierze. jest super! Odpowiedz Link Zgłoś
kszynka Re: To Żebrowski rozebrał Liszowską 13.03.07, 11:47 Rubens by się zachwycił ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleee apetycznym negliżem??? IP: 193.109.212.* 13.03.07, 10:30 a co w tym apetycznego?: www.pudelek.pl/artykul/2252/liszowska_znow_przytyla/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katija Re: apetycznym negliżem??? IP: *.chello.pl 13.03.07, 14:08 Ależ wy prości jesteście, jak te wszystkie "pudelki" Hihi, Liszowska ma w sobie tyle wdzięku i seksapilu, że wcale nie musi robic z siebie ohydnego kościotrupa, by zyskać poklask. Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: apetycznym negliżem??? 14.03.07, 07:36 > Hihi, Liszowska ma w sobie tyle wdzięku i seksapilu, że wcale nie musi robic > z siebie ohydnego kościotrupa, by zyskać poklask. tia... szczególnie te fałdy tłuszczu na brzuchu są pociągające... Bleee. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pavliktoja To Żebrowski rozebrał Liszowską 13.03.07, 11:35 powinni dac zdjecie z tego spektaklu, zeby mozna bylo ocenic czy dobrze mu wyszly negocjacje :D Odpowiedz Link Zgłoś
radamant Re: To Żebrowski rozebrał Liszowską 13.03.07, 11:45 Joasia Liszowska jest super seksowną babką. Wolę jej fałdki niż anorektyczne kości co poniektórych "gwiazd" ( np.Foremniak). Kobitka ma biust, pupę i śliczne włosy, pięknie się porusza. Widziałem kilka razy "na żywo" i baaardzo zazdroszczę jej narzeczonemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ) Re: To Żebrowski rozebrał Liszowską IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.07, 22:49 Zgadzam się z przedmówcą w całej rozciągłości. W dodatku dziewczyna ma fajny zmysłowy głos i nieźle śpiewa, robi też świetne wrażenie w występach publicznych - z charakterem i silnym poczuciem własnej wartości. A jeśli ktoś lubi anorektyczne "piękności" to niech podziwia sobie kokainową Kate Moss czy inne wieszaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agent To Żebrowski rozebrał Liszowską IP: 195.47.201.* 13.03.07, 11:58 kobiety robia z siebie dziwki nawet na deskach teatru....zalosne!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bajdy z kaczolandu Re: To Żebrowski rozebrał Liszowską.... IP: *.natpool5.outside.ucf.edu 13.03.07, 15:13 A co "Agencie" sadzisz, np. o zawodach kulturystow? Jakim okresleniem rzucisz na tego rodzaju panow?? p.S. Skad teraz bierze sie rosnaca liczba prostakow na forum "G.Wyb."? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Medyk Re: To Żebrowski rozebrał Liszowską.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.07, 18:45 To bardzo dobrze. Im więcej prostaków tym mniej pracy dla specjalistów chorób kręgosłupa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ) Re: To Żebrowski rozebrał Liszowską IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.07, 22:59 A ty panie agencie to byłeś kiedyś w teatrze? Wymaga wielkiej odwagi i umiejętności aktorskich by ukazać zmysłowość na scenie teatralnej przed 300 żywymi widzami, i wcale nie chodzi tutaj o tzw. idealne kształty. A rola dziwki to zazwyczaj wielkie wyzwanie dla aktorki scenicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
lord_peter To Żebrowski rozebrał Liszowską 13.03.07, 12:17 Czepiacie się, Joasia ma bardzo sympatyczną twarz i te wszystkie krągłości, które każda kobitka powinna regulaminowo posiadać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: To Żebrowski rozebrał Liszowską IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.07, 18:48 Ale jednak rodzice zrobili jej wielką krzywdę bo ma wyjątkowo brzydkie zęby. Odpowiedz Link Zgłoś
lord_peter Re: To Żebrowski rozebrał Liszowską 13.03.07, 21:25 ??? Nie wygonił bym jej z łóżka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ML Re: To Żebrowski rozebrał Liszowską IP: 209.161.217.* 13.03.07, 13:54 wspolczuje Twojej zonie Krzychu...i to nie tego ze ma pare kilo za duzo, tylko tyle ze ma takiego "nieapetycznego" meza:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Kochanka jest praca bo ja jestem za granica ;-) IP: 65.91.103.* 13.03.07, 15:06 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: specjalista To Żebrowski rozebrał Liszowską IP: *.dsl.bell.ca 13.03.07, 15:14 ja bym ta Liszowska tez rozebral - rozbieranie,to moja specjalnosc; nawiasem mowiac nie rozebrala sie calkowicie,a szkoda - poniewaz kobieta jest najpiekniejsza ,jak sie rozbierze do naga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ekspert Re: To Żebrowski rozebrał Liszowską IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.07, 18:51 Kobieta jest najbardziej zadowolona kiedy naga(da) się, a najbardziej niezadowolona kiedy mówi gnie(wam) się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Analityk Re: To Żebrowski rozebrał Liszowską IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.07, 18:41 Oj Żebrowski, Żebrowski, uważaj abp Nych nie będzie taki pobłażliwy jak poprzedni Metropolita Warszawy kardynał Glemb. Klątwę masz zapewnioną i to niedługo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: To Żebrowski rozebrał Liszowską IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.07, 23:09 Jak to nieapetyczna?!?!?! Człowieku, toż to ciałko aż prosi się o pieszczoty, ma wszystko w idealnym rozmiarze i kształcie. No, chyba że chciałeś powiedzieć, że twoja żona jest nieapetyczna... Odpowiedz Link Zgłoś
wkosin Re: To Żebrowski rozebrał Liszowską 14.03.07, 00:31 krzych.korab napisał: > Liszowska w negliżu jest delikatnie mówiąc nieapetyczna ale dzięki niej moja > żona pozbyła się kompleksu. no to fakt :) te szerokie uda nie sa zbyt zachecajace. Odpowiedz Link Zgłoś
ladne_sny Re: To Żebrowski rozebrał Liszowską 14.03.07, 00:53 tia... zaloze sie, ze nawet przy tych szerokich udach by Ci stanal... swoja droga najbardziej krytykuja Ci co sami mogliby miec sobie wiele do zarzucenia lub zrzucenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssaczek Re: To Żebrowski rozebrał Liszowską IP: *.zlotniki.pl 14.03.07, 07:06 ladne_sny napisała: > tia... zaloze sie, ze nawet przy tych szerokich udach by Ci stanal... swoja dro > ga najbardziej krytykuja Ci co > sami mogliby miec sobie wiele do zarzucenia lub zrzucenia ;) Oj stanął i to jak! To super babeczka, zwyczajnie prawdziwa 100% kobieta i tylko zawiść powoduje te wszystkie bzdurne krytyki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja To Żebrowski rozebrał Liszowską IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 08:47 taaa,apetyczna nie jestem za anorektyczkami, no ale bez przesady!!!!!!! Liszowska jest za dużaaaa!!!, ma paskudne zęby, okropną twarz i ten głos jak facet przechodzący mutacje. Ja dziękuję. Chociaż może być pokazywana właśnie po to by pozbyć się kompleksów. Ale zachwycać się nią???? Odpowiedz Link Zgłoś
kicislawa Re: To Żebrowski rozebrał Liszowską 14.03.07, 09:45 Apetyczna nie apetyczna, jak jakiś towar, ciastko. A jak gra aktorska? Czy to się nie liczy? Odpowiedz Link Zgłoś