brezly 31.05.07, 19:20 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=33778&w=63422193&a=63422193 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brezly Pani Fiurko, 01.06.07, 07:56 ja usilnie namawiam do przyjrzenia sie temu wontku w linku. Akademia po mszy w aquaparku mnie natchnela do wizualizowania sobie tego jak pani to bedzie wizualizowac, no:-) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Pani Fiurko, ile razy mam to podbijac, no!! 01.06.07, 08:34 n/t Ja tu juz przytupuje!! Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Pani Fiurko, ile razy mam to podbijac, no!! 01.06.07, 09:02 Łomatko, panie Brezly, przepraszam za niedopatrzenia! Pan stanowczo przecenia moje zdolnosci wizualizacyjne... najpierw na wprost kojarze ikonograficznie i wodnie ze wspolczesna musicalowo-hollywoodzka wersja masowego chrztu w Jordanie, w stylu Jezus Chrystus Superstar, przy czym ze sw. Janem w roli glownej. Zaraz potem (czy wszyscy aby mieli buty na gumie i nikt na bosaka nie ganial po mokrej posadzce?) nasuwa mi sie wizja katastroficzna - jakby w tym Akwaparku sie zwarcie po np. pokropieniu sie zrobilo, to bylaby masowa zbrodnia doskonala... Jednak podobno, jak twierdzil moj wieczysty narzeczony, specjalista od wysokich napiec (co tez przekladalo sie na zycie prywatne), elektryka prad nie tyka. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Pani Fiurko, ile razy mam to podbijac, no!! 01.06.07, 09:06 Aha, ale ja koajrze to inaczej. Ze po mszy bedzie w akawaprku akademia. Plywajacy stol prezydialny, maist sukna zielona cerata przykryty. Dziewczeta recytjuace w bikini z biala gora i czarnym dolem, liternictwo ze styropianu plywajace po powierzchni. Montaz slowno-muzyczny zjedzajacy po zjedzalni. I nad wszystkim brzmi Hymn Energetyka. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Pani Fiurko, ile razy mam to podbijac, no!! 01.06.07, 09:13 No slicznie pan zwizualizowal, mowilam, ze pan przecenil moje mozliwosci... Pan wybaczy, na razie mimo najszczerszszych checi pozostania musze sie przerzucic na inne pole a ze wszystko mi dzisiaj idzie w zwolnionym tempie, to nie wiem, kiedy wroce. Sciskam wiec sterylnie i ide. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Pani Fiurko, ile razy mam to podbijac, no!! 01.06.07, 09:14 Pasmoooki:-9 Odpowiedz Link Zgłoś