aand 18.08.03, 12:28 Dostalem zadanie zalozenia (ciekawego zapewne) watku. A tu nic... Ogarnal mnie taki stupor ze chyba nie dam rady. Przyjciólki i przyjaciele, pomózcie! O czym jeszcze nie rozmawialismy na TT? Czyzby juz o wszystkim...???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ralston Re: Watek o ciekawych watkach... 18.08.03, 13:05 Ha! Nie codzień udaje się założyć tak ciekawy wątek jak na ten przykład "Dziki jest ten świat" na Forum Białystok. Ostatnio, niestety, trochę zaniedbywany... Hmmm... skoro o podróżach już było, to może jakiś wątek o siedzeniu w domu? Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Siedzenie w domu? Prosze bardzo... ;) 18.08.03, 13:17 www.fun.from.hell.pl/2003-08-14/kibelek-biblioteka.jpg P.S. ...ciekawe, kto to moze tak namietnie czytac? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Siedzenie w domu? Prosze bardzo... ;) 18.08.03, 13:18 Zagadka zbyt prosta ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Siedzenie w domu.... 18.08.03, 13:27 .....a potem w myśl "Wszystko płynie" ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Siedzenie w domu.... 18.08.03, 13:28 No - jak się już człowiek tak oczyta, to musi mu się ulać :))) Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Awee, Rals... 18.08.03, 13:30 ... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Awee, Rals... 18.08.03, 13:31 I co się śmiejesz? To Ty zacząłeś :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Awee, Rals... 22.08.03, 13:29 ralston napisał: > I co się śmiejesz? To Ty zacząłeś :)))))))) Czyzbyscie sie z kogos nabijali?;) Odpowiedz Link Zgłoś
awee Zagrożenie.... 18.08.03, 15:40 ralston napisał: > No - jak się już człowiek tak oczyta, to musi mu się ulać :))) Byle człowiekowi przypadkiem się nie ululało.... Jak nudna lektura - szkoda gadać.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Zagrożenie.... 18.08.03, 16:01 awee napisała: > ralston napisał: > > > No - jak się już człowiek tak oczyta, to musi mu się ulać :))) > > Byle człowiekowi przypadkiem się nie ululało.... Jak nudna lektura - szkoda > gadać.... ;) Jednemu się ulewa, a drugiemu od tego ulewania - ululewa... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: A czyje to marzenie... 18.08.03, 13:34 ...tym razem? Któz ostatnio honorowo oddawal? :))) www.fun.from.hell.pl/2003-08-14/marzenia2.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: A czyje to marzenie... 18.08.03, 14:02 To Ashanti5 chyba ma odpowiedź na pytanie co się robi w przypadku oddanych niepełnych jednostek krwi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: A czyje to marzenie... 18.08.03, 14:06 Taaa... nic się nie zmarnuje, ani kropla :))) Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: A czyje to marzenie... 18.08.03, 14:12 ...a Aureliano naiwnie wpieral ze krwiopijcy to my... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zaklinacz_koni I jeszcze jedna czytelnia domowa. 18.08.03, 15:07 www.wielkarzeczpospolita.net/info.php?wiadomosc=230 Odpowiedz Link Zgłoś
ashanti5 Re: I jeszcze jedna czytelnia domowa. 18.08.03, 17:14 Przez ostatnie dwa tygodnie siedziałam sama w domu. Nie często mi się to zdarza, bo od kilku lat mieszkam z chłopakiem (w jednym pokoju!!). Początkowo, strasznie bałam sie samotności i nudy, ale wcale nie było tak źle. W końcu skończyłam czytac książkę, nadrobiłam zaległości w prasie, słuchałam muzyki, którą WYŁĄCZNIE ja trawię, bawiłąm się w kosmetyczkę, zaprosiłam koleżankę...Było miło. Tak szybko się przyzwyczaiłam do samotności, że po powrocie chłopaka przyłapałam się na irytacji w momencie , kiedy np. on odkłada gazetę nie na te miejsce, co ja bym sobie życzyła. Przykro mi to stierwdzić, ale do samotności przyzwyczaiłam się szybciej, niz ponownej obecności dodatkowej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Placic, nie placic??? ;) 21.08.03, 15:39 ... ;) www.fun.from.hell.pl/2003-07-14/mandacik.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Placic, nie placic??? ;) 21.08.03, 15:56 .... płacić, tyle ze ma się do wyboru dwie opcje: albo czysta albo złote. To zależy też od tego co policja lubi bardziej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Placic, nie placic??? ;) 21.08.03, 16:01 awee napisała: > > > .... płacić, tyle ze ma się do wyboru dwie opcje: albo czysta albo złote. > To zależy też od tego co policja lubi bardziej ;) ...ciekawe, czy to byl mandat za niemanie swiatel? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Placic, nie placic??? ;) 21.08.03, 17:06 aand napisał: > > > ...ciekawe, czy to byl mandat za niemanie swiatel? ;) Mniemam, że za niemanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Re: Placic, nie placic??? ;) 21.08.03, 21:23 aand napisał: > ... ;) > > www.fun.from.hell.pl/2003-07-14/mandacik.jpg Dziękuje - Stanisław. No to na dziś 1:1 Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Paradise Lost? ;) 09.12.03, 18:32 www.fun.from.hell.pl/2003-11-24/fun-in-the-beginning.jpg Odpowiedz Link Zgłoś