greta.garbon Re: Zaczaic sie 19.04.08, 21:27 Nie może być Pan samotnym żeglarzem, ale tego to nikt chyba nie przeskoczy. ________ blues Odpowiedz Link Zgłoś
greta.garbon A sfajczyć ? 19.04.08, 21:50 to niekoniecznie z dymem pożaru ? _____ blues Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: cofedon 20.04.08, 09:23 Albo kawon wzgl. kawalarz. A pani Greto, zeglarz to nie przechodzi sam siebie, on chetniej przeplywa sam siebie. Tak sobie mysle, ze pania to zaprzyjanznione forum naszej Hali by moglo wszak: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=42178 Aha, to jeszcze zawyje: pl.youtube.com/watch?v=NWOT6lBknx0&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
szubad Re: Zaczaic sie 20.04.08, 11:07 ateista się nie zaczaja ideologicznie :-) youtube.com/watch?v=BeRjRxYhz6U Odpowiedz Link Zgłoś
greta.garbon Re: Zaczaic sie 20.04.08, 11:30 Ja też morning wszystkim ciepło w ten niedzielny poranek. Zasłuchana jestem w miuzik, którą p.Brezly nam tę niedzielę zaczarował. Panie Brezly, gdzie Pan odnajduje te winyle? a ten to jest bakalia nad bakaliami. Nawet mój komputer zaczął ją natychmiast odtwarzać a mam w tym względzie z nim wielkie kłopoty, proszę mi wierzyć. Miesiąc w miesiąc obcinają mi szybkość od z ponad prawie 2ch tysięcy do 16-stu jakich megacoś, więc, żeby otworzyć jakąkolwiek stronę, muszę mieć cierpliwość Penelopy a o słuchaniu you tuby, to już nie ma co marzyć. Jakaż więc niespodzianka mnie spotkała, gdy z przyzwyczajenia co prawda, lecz z wielkim sceptycyzmem na Pana podrzutkę kliknęłam. Komputer też musiał się utworem księcia zachwycić. Żeby to można sobie na pendrajwa, ech... ale na pasek już sobie wrzuciłam. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Zaczaic sie 20.04.08, 14:03 A cos tam we lbie kolacze, wrzucm w wyszukiwarke jutuby i idzie. Ten np obiwatel: pl.youtube.com/watch?v=6DTSejWO6-A Zawsze mnie bawila mysl zeby ci dwaj: Blotniste Wody i Wyjacy Wilk zaspiewali razem. Ale tylko to jest: pl.youtube.com/watch?v=6DTSejWO6-A A tak w ogole to jak przy amerykanskiej kulturze my sa, to ja palce przy tym oblizuje: pl.youtube.com/watch?v=I_n-gRS_wdI Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Poprawka 20.04.08, 14:58 Muddy Waters a Howling Wolf pl.youtube.com/watch?v=KjP3d3NbC44 Odpowiedz Link Zgłoś
greta.garbon Re: Poprawka 20.04.08, 15:34 No,no, Panie Brezly. Coś takiego!!! W 81 r. to ja chyba Michaela Jacksona słuchałam. Skoro komputer dzisiaj dla mnie taki łaskawy, to całością oddam się słuchaniu. > Muddy Waters a Howling Wolf > pl.youtube.com/watch?v=KjP3d3NbC44 _____ blues Odpowiedz Link Zgłoś