anahella Re: Co na 10 tys.??? (n/t) 08.10.03, 03:39 ani chybi musi byc impreza:) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Co na 10 tys.??? (n/t) 08.10.03, 09:17 anahella napisała: > ani chybi musi byc impreza:) Gdzie jest ta impreza? Załapię się? :) Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Co na 10 tys.??? (n/t) 08.10.03, 21:25 ralston napisał: > Gdzie jest ta impreza? Załapię się? :) Prawdopodobnie. Zwłaszcza, że to u Ciebie. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Co na 10 tys.??? (n/t) 08.10.03, 22:11 freewolf napisał: > Prawdopodobnie. Zwłaszcza, że to u Ciebie. :))) Nie martw sie Rals, obowiazek powiadomienia zony, ze bedzie pare osob na kolacji bierzemy na siebie;) Jakby co to ja nie jem miesa. Nie lubie tez kawioru i ostryg. A ta naleweczka z pigwy to juz gotowa? Bo szczerze mowiac nigdy nie probowalam takiego specyfiku;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Co na 10 tys.??? (n/t) 09.10.03, 09:33 anahella napisała: A ta naleweczka z > > pigwy to juz gotowa? Bo szczerze mowiac nigdy nie probowalam takiego > specyfiku;))))))))) > Naleweczka z pigwy to najprędzej za sześć tygodni :((( Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Co na 10 tys.??? (n/t) 09.10.03, 11:07 ralston napisał: > Naleweczka z pigwy to najprędzej za sześć tygodni :((( Poczekamy, poczekamy. A propos gustów kulinarnych to ja chętnie się na ten kawior i ostrygi skuszę. :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Co na 10 tys.??? (n/t) 09.10.03, 18:41 ralston napisał: > Naleweczka z pigwy to najprędzej za sześć tygodni :((( Pod warunkiem, ze w koncu nastawisz na naleweczke owoce, tylko ze najpierw trzeba je obrac! :((( ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dzikaa Re: Co na 10 tys.??? (n/t) 11.10.03, 19:29 a moze by tak na łyżwy skoczyć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Co na 10 tys.??? (n/t) 11.10.03, 22:27 dzikaa napisała: > a moze by tak na łyżwy skoczyć ;) Ok, tylko nie wiem, gdzie w Wawie lodowisko. I byłby jeszcze jeden warunek - nie umiem jeździć, więc po wszystkim przydałby się pewnie masaż obolałych części ciała. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Co na 10 tys.??? (n/t) 11.10.03, 22:45 Mozesz jezdzic mniej więcej, jak ten major :) Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Co na 10 tys.??? (n/t) 11.10.03, 22:50 all2 napisała: > Mozesz jezdzic mniej więcej, jak ten major :) Niezła myśl. I masaż potem będzie ciekawszy. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Śmiałe pytanie. 14.10.03, 08:11 A 10 tysięcy zbliża się wielkimi krokami. Może umówmy się, że każdy będzie wpisywał tylko jeden post tygodniowo. Ale za to długi, szalenie dowcipny, przemyślany, ze wstępem, rozwinięciem i zakończeniem. Taki platoński wzór postu. O, jakież nienaganne forum by to było! A jakie nudne... Odpowiedz Link Zgłoś
aureliano.83 Re: Śmiałe pytanie. 14.10.03, 08:22 A owszem. Nudne jak... jak... jak... hm.. jak NUDA. A 10 tys. chyba padnie dziś :) Chyba nie pójdę na zajęcia. Takiego wydarzenia przegapić nie można :) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Śmiałe pytanie. 14.10.03, 08:24 A ja muszę pójść, a potem nawet wyjechać. Przegapię, to pewne...:((( Odpowiedz Link Zgłoś
aureliano.83 Re: Śmiałe pytanie. 14.10.03, 08:27 Niekoniecznie. Jeśli napiszemy około 40 postów, to załapiesz się jak nic :) Ja też. Szkoda jedynie, że w takim wypadku tylko my... Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Śmiałe pytanie. 14.10.03, 12:58 Kochani mam bardzo smiale pytanie: moze jednak spotkanie...dzis wieczorem w Famie okolo 19, bo wczesniej jakis pokaz slajdow tam bedzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Śmiałe pytanie. 14.10.03, 13:04 chatka_ napisała: > Kochani mam bardzo smiale pytanie: moze jednak spotkanie...dzis wieczorem w > Famie okolo 19, bo wczesniej jakis pokaz slajdow tam bedzie :) Śmiałych pytań ciąg dalszy.... ....Około 19 to między 18 a 19 czy między 19 a 20 ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Śmiałe pytanie. 14.10.03, 13:08 okolo 19 czyli po 20, sorry sprawdzialam rozklad jazdy i mysle ze o 20 to bedzie juz gdzie usiasc :) Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Śmiałe pytanie. 14.10.03, 13:16 ...ale pokaz slajdów nie bedzie pokazem zamkniętym ? ;) Będzie można przyjść popatrzeć ? Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Wiwat! 14.10.03, 13:33 Wiwat Poziomka, wiwat Rals i wszyscy drodzy Forumowicze! Nie mam czasu by cos madrego napsiac wiec zaspiewam drazacym ze wzrusznenia glosem :) Specjalnie dla Was: Oh how I love my tea My tea in the afternoon I couldn’t live without it I think I’ll have another cup very soooooooon! Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Wiwat! 14.10.03, 13:45 chatka_ napisała: > Oh how I love my tea > My tea in the afternoon > I couldn’t live without it > I think I’ll have another cup very soooooooon! > Właśnie zaparzyłem. Chcesz Pu-Erha? > > Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Wiwat! 14.10.03, 15:34 ralston napisał: > Właśnie zaparzyłem. Chcesz Pu-Erha? Hm... a czy daloby sie teraz kubeczek swiezo zaparzonego Pu-Erha? Ja sluze pigwa w syropie :) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Śmiałe pytanie. 14.10.03, 15:33 awee napisała: > ...ale pokaz slajdów nie bedzie pokazem zamkniętym ? ;) Będzie można przyjść > popatrzeć ? Awee nie potrzebujesz zaproszenia zeby wejsc, ale wyjsc bez zaproszenia juz nie bedziesz mogla, zostalo mi pare sztuk :))) Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Śmiałe pytanie. 14.10.03, 15:53 chatka_ napisała: > Awee nie potrzebujesz zaproszenia zeby wejsc, ale wyjsc bez zaproszenia juz > nie bedziesz mogla, zostalo mi pare sztuk :))) A będą sprawdzać przy wyjściu ? Ho ho, ale ochrona.... Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Awee 14.10.03, 23:03 awee napisała: > A będą sprawdzać przy wyjściu ? Ho ho, ale ochrona.... Ciesze sie ze moglam sprawdzic osobiscie :))) Dziekuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re... 15.10.03, 08:57 > awee napisała: > > A będą sprawdzać przy wyjściu ? Ho ho, ale ochrona.... chatka_ napisała: > Ciesze sie ze moglam sprawdzic osobiscie :))) > Dziekuje :) Trzeba przyznać, że ochrona nie była wcale groźna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Nagroda za 10 tysięcy 14.10.03, 13:59 Otrzymuje ją PoziomK. Nagrodę stanowi imbryczek do parzenia herbaty i paczka wyborowego Pu-Erha o szczególnym aromacie wiórków z pokładu kutra rybackiego. PoziomK-u - podaj mi na prive'a adres, pod jaki mam dostarczyć przesyłkę. Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: Nagroda za 10 tysięcy 22.10.03, 12:09 ralston napisa3: > Otrzymuje ją PoziomK. Nagrodę stanowi imbryczek do parzenia herbaty i paczka > wyborowego Pu-Erha o szczególnym aromacie wiórków z pok3adu kutra rybackiego. > PoziomK-u - podaj mi na prive'a adres, pod jaki mam dostarczyć przesy3kę. Powiem szczerze , ze nie doczytalem do konca, zajrzyj na priv :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Nagroda za 10 tysięcy 22.10.03, 12:09 Now idzisz. Warto czasem do końca doczytać :))) Odpowiedz Link Zgłoś