dori7 04.01.05, 01:40 7 to moja szczesliwa liczba, wiec z wyjatkowa przyjemnoscia zglaszam siodma juz edycje forumowego targowiska. Oby wszystkie wymieniajace, sprzedajace i kupujace byly zadowolone z pachnacych transakcji :)) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lolik2 Etoile de Sud 04.01.05, 07:46 perfumy 15 ml 2 razy psiknięte przeze mnie sprzedam lub zamienię :) Odpowiedz Link
elve Re: Etoile de Sud 04.01.05, 17:35 lolik, wstepnie bym zamowila, odezwe sie wieczorem na maila. Odpowiedz Link
moniafedorek kupie 16.01.05, 01:52 angel, sensi, mania Armaniego mogą być próbki oryginalne czekam na kontakt Odpowiedz Link
addinka eau d eden, esencia de duende 04.01.05, 11:48 3/4 z 30 ml eau d eden cacharela wymienię lub sprzedam 100 ml esencia de duende del pozo - ubytek 15-20 ml, wymienie na co innego, Odpowiedz Link
asiulek_76 Re: Straganik/wymiana 7 04.01.05, 18:57 addinka podaj ceny, byłabym zainteresowana, pozdr. Odpowiedz Link
magical1 Re: Straganik/wymiana 7 04.01.05, 19:17 i ja rowniez addinka bylabym zainteresowana Odpowiedz Link
addinka Re: Straganik/wymiana 7 04.01.05, 20:19 dziewczyny odpisałam Wam na pocztę gazetową; zainteresowane odsyłam na priva; ada Odpowiedz Link
luloo1 Kenzo Jungle nowe 50 ml 05.01.05, 08:21 Chętnie sprzedam (lub zamianię na damskie Eternity) psiknięte tylko raz oryginalne Kenzo Jungle 50 ml.Mam kartonik (stan idealny).Ubytku nie widać. Odpowiedz Link
balbina_alexandra Do Luloo 06.01.05, 00:34 Luloo, Eternity nie posiadam (na razie Etolie de Sud mi wystarczy), a może byś się chciała wymienić na Pleasures Intense? Widać jakie szaleństwo we mnie rozbudziło to forum, nie planowałam powrotu do słonia, skoro mam tygrysa :) ale postanowiłam podpytać, waham się właśnie czy się z Pleasures Intense rozstawać czy nie... Odpowiedz Link
luloo1 Re: Do Luloo 06.01.05, 09:14 balbina_alexandra napisała: > Luloo, Eternity nie posiadam (na razie Etolie de Sud mi wystarczy), a może byś > się chciała wymienić na Pleasures Intense? Muszę znów przetestować:)Kiedyś nie przypadło mi do gustu. Odpowiedz Link
ewapaw5 Sprzedam DUNE DIORA lub wymienie 05.01.05, 10:24 Sprzedam Dune ze 100 ml kupinych w Sephorze na pewno zostalo okolo 90ml ,kontakt na ewa@korbajt.pl ,cena od uzgodnienia Odpowiedz Link
kobusk XS pour Homme Paco Rabanne 05.01.05, 12:02 Sprzedam 30 ml - woda toaletowa (męska). Kupiona w Marionnaud w wyniku pomyłki..:-( Nawet nie jest do konca rozpakowana. Cena do uzgodnienia. Kontak na email-gazetowy. Pzdr. Odpowiedz Link
charade Organza Indecence, Escada Collection, Versace Jean 05.01.05, 15:41 Sprzedam: - Organza Indecence, miniaturka 5 ml., świeżutko zakupiona w Dionecie, zużyta kropelka w celu sprawdzenia zapachu. W pudełeczku. Cena: 30 zł. - Escada Collection, tester bez korka, w pudełku testerowym, 100 ml., z czego zostało jakieś 95 ml. Jednak nie mój zapach. Cena: 110 zł. - dalej aktualne Versace Jeans Couture, 75 ml., z czego zostało ok. 35 - 40 ml., bez pudełka, cena: 50 zł. Ceny zawierają już koszty przesyłki, natomiast jeśli ktoś chciałby paczkę za pobraniem, doliczam 5 zł. Odpowiedz Link
ziereal Re: Organza Indecence, Escada Collection, Versace 05.01.05, 15:50 charade, masz mailika. Odpowiedz Link
myszunia0 Re: Organza Indecence, Escada Collection, Versace 21.06.05, 10:58 Chciałabym kupić Jeans Couture - jeżeli to jeszcze możliwe. Poproszę o kontakt na maila myszunia0gazeta.pl Pozdrawiam Magda Odpowiedz Link
elve Re: Straganik/wymiana 7 05.01.05, 23:05 mój kramik: 1. Yohji Yamamoto Essential, fiolka 10 ml z atomizerem, minimalny ubytek - cena 35 zł 2. Yohji Yamamoto, Yohji - eau de toilette, fiolka 10 ml z atomizerem, minimalny ubytek, mogę przesłać z opakowaniem (czarny kartonik przewiązany białym sznureczkiem - bardzo japońskie :) ) - cena 35 zł Jeśli ktoś zdecyduje się na oba zapachy, sprzedam pakiet za 60 zł. 3. Cacharel Eden eau de parfum, 50 ml z czego została jakaś połowa (nie wiem dokładnie bo nie widać), buteleczka nie ma korka (ale to nie jest tester) - 35 zł 4. Cabochard de Gres, eau de toilette, 30 ml, psiknięte dosłownie raz - nie mój zapach... 40 zł 5. Chopard Wish płynny puder do ciała, 200 ml z czego zostało jakieś 170 ml, tester - bardzo mocno pachnie i nigdy go nie zużyję... więc po co ma się marnować. 35 zł Cena nie obejmuje wysyłki (na formę umawiamy się indywidualnie). Oczywiście w każdym przypadku możliwa też wymiana - nawet ją preferuję, ale zawsze na wszelki wypadek lepiej od razu podać ceny. Odpowiedz Link
marla30 Re: Straganik/wymiana 7 06.01.05, 00:09 Elve, masz malila w sprawie Yohi. Benitko, Ty też, ale zaraz mnie szlag trafi z powodu poczty, logowania i siedzenia nie wiadomo ile przez problemy z siecią. Odpowiedz Link
marla30 Re: Straganik/wymiana 7 06.01.05, 11:05 Elve i Benita - napisałam do Was po kilka maili, napiszcie może z innego konta, bo coś się dzieje złego z gazetą. Elve, to ja jeszcze raz zaklepię Yohji na wszelki :) Odpowiedz Link
marla30 Re: Marla, mowisz ->masz :) poszlo z wp 06.01.05, 12:19 Benitko, nie ma, nie ma, nie ma :(. Może wp sobie stoi chwilowo? Odpowiedz Link
balbina_alexandra Do Elve 06.01.05, 00:40 Droga Elve - na pewno chciałabym ten puder do ciała Wish - w końcu od czasu do czasu psikam się swoimi, to będzie fajne uzupełnienie :) ten bym chciała na pewno! I proszę też o rezerwację Eden Cacharela - wieki temu używałam, od kilku lat wolę lżejszą wersję :) ale mam ochotę na powtórkę - zaklep go na chwilkę dla mnie, powącham i dam Ci znać, oki? Chętnie kupię, mogę też poszukać czegoś na wymianę, pozdrawiam Odpowiedz Link
gosia25 Poszukuję... 06.01.05, 06:21 Jill Sander Sensations, Organza ( zwykła) w celu przetestowania zapachu... Odpowiedz Link
elve Re: Do Balbiny Alexandry 10.01.05, 21:40 i jak? zdecydowałaś się? bo na Eden jest już kolejna chętna i nie wiem, co mam odpowiedzieć :) czekam na jakiegos maila albo coś (na przykład gg). Odpowiedz Link
olesiam do Elve 06.01.05, 13:19 wysłałam rezerwacje na Cabochard de Gres na konto gazetowe:) pozdrawiam Olesia Odpowiedz Link
silencio18 Re: Straganik/wymiana 7 15.02.05, 13:44 Elve, chcialam sie spytac, czy Cabochard moze przypadkiem jest jeszcze wolny? Twoj post byl sprzed miesiaca, wiec jesli nie to wybacz "zawracanie glowy" ;-) Pozdrowienia, Kamila Re: Straganik/wymiana 7 Autor: elve Data: 05.01.2005 23:05 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- mój kramik: 1. Yohji Yamamoto Essential, fiolka 10 ml z atomizerem, minimalny ubytek - cena 35 zł 2. Yohji Yamamoto, Yohji - eau de toilette, fiolka 10 ml z atomizerem, minimalny ubytek, mogę przesłać z opakowaniem (czarny kartonik przewiązany białym sznureczkiem - bardzo japońskie :) ) - cena 35 zł Jeśli ktoś zdecyduje się na oba zapachy, sprzedam pakiet za 60 zł. 3. Cacharel Eden eau de parfum, 50 ml z czego została jakaś połowa (nie wiem dokładnie bo nie widać), buteleczka nie ma korka (ale to nie jest tester) - 35 zł 4. Cabochard de Gres, eau de toilette, 30 ml, psiknięte dosłownie raz - nie mój zapach... 40 zł 5. Chopard Wish płynny puder do ciała, 200 ml z czego zostało jakieś 170 ml, tester - bardzo mocno pachnie i nigdy go nie zużyję... więc po co ma się marnować. 35 zł Cena nie obejmuje wysyłki (na formę umawiamy się indywidualnie). Oczywiście w każdym przypadku możliwa też wymiana - nawet ją preferuję, ale zawsze na wszelki wypadek lepiej od razu podać ceny. Odpowiedz Link
rybkad Re: Straganik/wymiana 7 06.01.05, 09:40 Oto co ja mam na wymiane (lub do sprzedania) Escada Margaretha Ley 10 ml z 15 ml zostało miniaturka Laguny Dali Eau do Lalique ok 40 ml ze 100 ml Odpowiedz Link
rybkad Do elve 06.01.05, 12:44 elve szczerze mowiac nie pamietam , lezy zapomniana w szufladzie:) Sprawdze jak bede w domu Odpowiedz Link
rybkad do elve - escada 06.01.05, 21:02 Sprawdzilam to EDP , z korkiem nie tester , nie mam juz kartonika , jezeli jestes zainteresowana to sprzedam za naprawde symboliczna cene lub wymienie na cos innego (chetniej) Odpowiedz Link
elve escada 07.01.05, 13:27 oj, szkoda, ale ja własnie edp nie lubię, podoba mi się tylko edt... trudno :) Odpowiedz Link
lune Organza Indecence - w dobre rece :) 06.01.05, 13:42 zakupiona od Addinki - dzisiaj przyszla - jednym psiknieciem przetestowana :) zapach okazal sie 'nie moj' /wrazenia w watku Organza Indecence/ sprzedam za 110 zl razem z kosztami przesylki ; pojemnosc 30 ml, jest kartonik ; ubytek : trzy psikniecia Addinki i moje jedno :) pozdrawiam serdecznie, lune Odpowiedz Link
agmusz Re: Organza Indecence - w dobre rece :) 06.01.05, 20:04 A nie chciałabyś Cashmere Mist w zamian+dopłata? Odpowiedz Link
lune zamiana :) 07.01.05, 09:08 agmusz napisała: > A nie chciałabyś Cashmere Mist w zamian+dopłata? > Obawiam sie tej wanilii w Cashmere Mist :( Tak jak napisalam w watku o OI - ona jest dla mnie za slodka ; wanilia dziwnie przykleja sie do mnie i poteguje ;) dlatego zrezygnowalam z OI po pierwszym psiknieciu, dlatego nie moge nosic ani Addicta ani Addict eau fraiche i wiekszosci zapachow zawierajacych waniliowe akordy ... mam wrazenie ze na mojej skorze slodka wanilia wybija sie na plan pierwszy i dominuje :(( ... Moglabym zamienic Organze na Angel Innocent, na Eau des Merveilles lub Presence Montblanc /gdyby trzeba bylo to z doplata oczywiscie :))/ pozdrawiam serdecznie, lune Odpowiedz Link
lune Agnieszko :) 07.01.05, 12:27 no to moze sie skusisz na zakup ? nie nalegam bo wiem ze wolalabys wymienic to co nie bardzo ci pasuje na cos innego ... ale moze ... :) jesli zmienisz zdanie - pisz :) pozdrawiam, lune Odpowiedz Link
agmusz Lune:) 07.01.05, 12:33 Niestety nie skuszę się na zakup, bo obiecałam być rozsądna:) Najpierw muszę sprzedać Cashmere Mist:) A może Ty powąchasz w perfumerii i się Tobie spodoba? Mogę poczekać. Odpowiedz Link
lune Re: Lune:) 07.01.05, 13:18 agmusz napisała: > Niestety nie skuszę się na zakup, bo obiecałam być rozsądna:) Najpierw muszę > sprzedać Cashmere Mist:) A może Ty powąchasz w perfumerii i się Tobie spodoba? > Mogę poczekać. Oczywiscie ze powacham - chocby z ciekawosci :) moze bede dzisiaj lub jutro w sephorze ; napisze o wrazeniach :) lune Odpowiedz Link
lune Cashmere Mist : testy /do Agmusz/ 10.01.05, 11:37 wachalam ; jest ciekawy ale za slodki dla mnie :( Nie wiem czy to brak zimy czy bliskosc wiosny ;) ale WSZYSTKO wydaje mi sie za slodkie ... Na placu boju pozostal Angel Innocent, ktory mnie nie zasladza :) pozdrawiam cie serdecznie, lune Odpowiedz Link
agmusz Cashmere Mist DK- sprzedam lub zamienię 06.01.05, 20:03 Hej, jw, kupiony u Charade w ciemno, niestety nie mój zapach. Psiknięty przeze mnie 3 razy, ubytek minimalny. Pojemność 50 ml, w pudełku. Cena 95 pln z przesyłką. Odpowiedz Link
elve Re: Straganik/wymiana 7 06.01.05, 21:32 odpowiedziałam wszystkim, którym miałam odpowiedzieć. jeśli coś nie doszło, dajcie znać tutaj :) Odpowiedz Link
lolik2 Re: Straganik/wymiana 7 07.01.05, 07:55 Elve, ja tylko nie wiem, czy dostałaś mojego maila z 06.01 wysłanego o godz. 7:47?? Odpowiedz Link
elve Re: Straganik/wymiana 7 07.01.05, 13:29 dostałam, loliku, nic się nie stało :) pozdrawiam! Odpowiedz Link
olesiam Do elve 07.01.05, 09:04 Pytałam mailowo o Cabochard, w skrzynce gazetowej nic nie ma:( Odpowiedz Link
elve Re: Do elve 07.01.05, 13:34 kurde, a pisałam do Ciebie. no nic, napisze raz jeszcze :) pozdrawiam Odpowiedz Link
silencio18 EL Pleasures - wymienie/sprzedam 07.01.05, 10:42 Hej, jednak nie moge sie przekonac do tego zapachu, mimo, ze probowalam... Zatem wymienie albo sprzedam 50ml EDP Pleasures, Estee Lauder. Uzywalam przez tydzien - brakuje ok 1cm od gory (moze 3-5ml). Napewno oryginalne, mam kartonik. Zamienie wylacznie na zapach oryginalny (nie tester), najchetniej w Warszawie, zeby mozna sie bylo spotkac i wzajemnie ocenic czy przedmiot wymiany jest faktycznie tym, ktorego pragniemy :-) Preferuje zapachy cieple, ciezkie, intrygujace. Obecnie najchetniej: Kenzo Jungle, Givenchy Amarige, Guerlain Shalimar, Chanel Coco, Ungaro Diva, EL Youth Dew lub Estee, Rochas Aquawoman, Gres Cabotine (EDP) etc. Wszystkie inne podejmuje sie rozwazyc :-) Odpowiedz Link
lune Organza Indecence : sprzedaz / wymiana 07.01.05, 12:41 Organza Indecence dla milosniczek orientalno-drzewnych, niezwykle trwalych zapachow :) zamienie na Angel Innocent, Eau des Merveilles lub Presence Montblanc - w ilosciach proporcjonalnych lub za doplata oczywiscie :)) Organza Indecence sprzedam za 110 zl razem z kosztami przesylki ; pojemnosc 30 ml, jest kartonik ; ubytek : trzy psikniecia poprzedniej wlascicielki i moje jedno :) lune Odpowiedz Link
marla30 Pink Sugar 07.01.05, 12:58 Pink Sugar Aquolina, to ten wielki hicior w USA, o którym kiedyś pisała Charade, w typie Angel Innocent moim zdaniem, ale bardziej ?foody?, pachnie jak słodkie ciasto, zostało jakieś 48 ml z 50, w pudełku. Wymienię na coś fajnego, nie wiem, na co, albo sprzedam. Odpowiedz Link
lune Re: Pink Sugar 07.01.05, 14:43 marla30 napisała: > Pink Sugar Aquolina, to ten wielki hicior w USA, o którym kiedyś pisała Charade > , w typie Angel Innocent moim zdaniem, ale bardziej ?foody?, pachnie jak słodki > e ciasto, zostało jakieś 48 ml z 50, w pudełku. Wymienię na coś fajnego, nie wi > em, na co, albo sprzedam. Gdy czytam ze Angel Innocent jest 'oriental vanilla' a Organza Indecence 'oriental woody' ..... to dostaje glupawki :) AI ma w skladzie wanilie ktorej kompletnie nie czuje /i cale szczescie/ a w OI nie ma zadnej wanilii - a ja ja czuje juz drugi dzien na nadgarstkach /pomimo wielokrotnego szorowania/ ... Charade napisala ze na niej zapachy robia sie slodsze :) Moze na mnie niektore robia sie bardziej waniliowe ???? :)))))))) I kompletnie nie pojmuje DLACZEGO Angel Innocent jest na mnie mniej slodki niz np. Allure czy Diune - nie wspomne o Angelu ktory mnie prawie usmiercil :( Obawiam sie ze Pink Sugar - raczej nie dla mnie ...... :( Chyba Angel Innocent jest z uwagi na swoj (tajne/poufne) sklad jakims niebywalym w tej grupie zapachow wyjatkiem ..... dobrze sie 'zgrywa' z moja skora, nie jest zbyt slodki, no i tej wanilii nie czuje :) lune Odpowiedz Link
mrs_e Re: Pink Sugar 07.01.05, 15:20 A w jakiej cenie te Pink Sugar? (na razie pytam z ciekawości) :))) Odpowiedz Link
marla30 Re: Pink Sugar 08.01.05, 08:27 Daję uroczyste słowo honoru, że są trwałe jak diabli. Niechcący psiknęłam na kawałeczek mankietu cztery dni temu i cały czas czuć, sweter wylądował wczoraj wieczorem w pralce, bo nie mogłam w nim użyć żadnych innych perfum. Odpowiedz Link
mrs_e Re: Pink Sugar 08.01.05, 16:43 To ja się jeszcze chwilę zastanowię. Kurde, a miałam nic juz nie kupowac ;-/ a tu jeszcze OIndecence mnie kusi :-/ Odpowiedz Link
kkml_mav Re: Straganik/wymiana 7 07.01.05, 13:09 Kupie korek do szarego bossa 100ml. Kupilem tester ale jakos tak bez korka nieciekawie wyglada. Moze ktos ma pusty flakon ! Pozdrawiam Kamil Odpowiedz Link
f.i.n.e.s.s.e Enjoy Patou - chciałabym, chciała 07.01.05, 13:31 Może ktoś chciałby pozbyć się używanej wody Enjoy, choćby odrobiny lub próbki? Odkupię za nieduże pięniądze lub mogę się wymienić na cos z mojej "kolekcji". Odpowiedz Link
renia30 Ja mam EnJoya na wymianę!!!!! 08.01.05, 08:56 Było 50 ml, teraz jest ok. połowy ale nie mogę określić dokładnie ponieważ buteleczkę mam w pracy. Kupione w Sephorze w Łodzi, najchętniej na wymianę :o), podaję maila reniach@poczta.onet.pl pozdrawiam r Odpowiedz Link
madllen Re: Elve! :) 10.01.05, 09:15 Jestem, jestem i mam Enjoy do oddania:))Elve, jeśli jesteś zainteresowana proszę o kontakt, Marleczko dzięki za usprawiedliwienie:))) Luloo, dziękuję za wsparcie, dzisiaj zamierzałam umieścić info o wymianie:) Odpowiedz Link
gocha221 finesso!! 07.01.05, 18:43 odpisalam Ci na maila, ale poczta gazetowa dziala dzis fatalnie, przynajmniej u mnie. jesli nie doszlo, to daj tu znac i moze podaj innego maila. pozdrawiam Odpowiedz Link
addinka organzę nabędę 08.01.05, 00:19 jeśli komuś nie pasuje, chętnie odkupię nawet niewielką ilość lub zamienię Odpowiedz Link
lune Organza Indecence : sprzedam / zamienie :)))))) 08.01.05, 10:26 Organza Indecence dla milosniczek orientalno-drzewnych, niezwykle trwalych zapachow :) zamienie na Angel Innocent, Eau des Merveilles lub Presence Montblanc - w ilosciach proporcjonalnych lub za doplata oczywiscie :)) Organza Indecence sprzedam za 110 zl razem z kosztami przesylki ; pojemnosc 30 ml, jest kartonik ; ubytek : trzy psikniecia poprzedniej wlascicielki i moje jedno :) lune Odpowiedz Link
mrs_e Re: Organza Indecence : sprzedam / zamienie :)))) 08.01.05, 16:45 Cholerka, no chciałabym tą OI wypróbować :) Odpowiedz Link
lune mrs_e :) 10.01.05, 08:54 mrs_e napisała: > Cholerka, no chciałabym tą OI wypróbować :) Jesli masz ochote na zakup - wyslij wiadomosc na moja gazetowa skrzynke :) W watku o Organzie Indecence jest mnostwo opinii o zapachu, moja tez znasz ... no ale ja jestem jakas dziwna chyba z ta 'nadwrazliwoscia' skory na slodkie i waniliowe wonie ;)) Trwalosc ma niesamowita, to pewne :) pozdrawiam, lune ps. jutro bede beznetowa - wiec do skrzynki zajrze jeszcze dzisiaj - no i dopiero w srode Odpowiedz Link
iizzaa kenzo jungle/dior addict 08.01.05, 15:16 sprzedam kenzo jungle 30ml EDP - zostało ciut więcej niż 2/3 dior addict 50ml EDP - zostało 1/2 zainteresowanych proszę o kontakt: icytrowska@wp.pl Odpowiedz Link
mazia79 Re: kenzo jungle/dior addict 08.01.05, 15:56 IIZAA A w jakiej cenie ten Addict (czy ta cena z przesyłka czy bez?) Pozdrawiam Odpowiedz Link
agmusz Re: kenzo jungle/dior addict 08.01.05, 21:28 Jestem zainteresowana Addictem. jaka cena? Odpowiedz Link
lora2005 VERSACE jeans couture :))))))) 09.01.05, 23:01 cześć dziewczyny :) Jestem tutaj nowa, już nie raz patrzyłam na Wasze gazetowe transakcje i postanowiłam dołączyć :) Mam na zbyciu wodę toaletową w formie testera - jak w tytule ! Ma ona 75 ml psiknełam ze dwa razy - ale nie mój zapaszek :( Oczywiście jest w 100 % oryginalna :) Może akurat kogoś zainteresuje, bo u mnie się marnuje ! Pozdrawiam Was serdecznie :) Odpowiedz Link
lora2005 POSZUKUJĘ RESZTEK ZAPACHÓW ! 10.01.05, 00:41 Kobietki poszukuję resztek zapachów - najlepiej po parę ml, nie dużo na sprobowanie :) Może akurat ktoraś ma i chciałaby się pozbyć :) Przede wszytskim szukam : Baby Doll, Addict, Envy, Organza, Le Monde est beau, Classique, Dolce Vita, Limitówki Escady, L'Instant, Too Much Champs Elysées, Deep Red, J.Lo., Junge, Oxygen, Éclat D'Arpege i inne ! W zasadzie wszystkie mnie interesują, oprócz Avonu, Oriflame i Yves Rocher :D Pozdrawiam !!! Lora :) Odpowiedz Link
graza4 Miniaturki: Cabotine, Mahora... 10.01.05, 12:31 Sprzedam, ew. wymienię miniaturki: Cabotine de Gres - 3,6 ml Mahora - 5 ml (ale troszke używana) Eau de Rochas - 10 ml Jesli wymiana to chętnie na coś nieskomplikowanego, nie mam nastroju ostatnio na klasyczo-wyrafinowane zapachy, a nie mam też duszy kolekcjonerki i nie chce, zeby sie marnowały. Odpowiedz Link
merteuil kupię Les Belles zielone... 10.01.05, 16:03 czy ktoś ma jeszcze na stanie zielone Les Belles? Bo tak czekam i czekam,a nowe nie przychodza jeszcze...:( a stesknilam sie!!;) Odpowiedz Link
urstina Re: Do Graza 21.06.05, 14:57 Miniaturkę którego Cabotine masz na zbyciu? Bo ja poszukuję Cabotine Rose... Czy trafiłam? Odpowiedz Link