ormond 17.11.03, 02:41 polityka.onet.pl/artykul.asp?DB=162&ITEM=1139916&M=RA&MP=1 Co sadzicie? Ja mysle zalegalizowac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oka4 Re: Trawka 17.11.03, 04:12 No jasne, ze zalegalizowac. Przeciez to w ogole nie znaczy, ze jesli bedzie legalna, to zaraz wszyscy zaczna palic. Wodka jest legalna, ale przeciez ci, ktorzy na nia nie maja ochoty, po prostu jej nie pija, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Trawka 17.11.03, 04:17 > ktorzy na nia nie maja ochoty, po prostu jej nie pija, prawda? Akurat wczoraj ogladalem program w ktorym przewinal sie temat prohibicji w USA w latach 20'. Okazuje sie ze w jej wyniku ogolne spozycie alkoholu wzroslo, szczegolnie zas wrod grup spolecznych, ktore normalnie do kieliszka nie zagladaly np: mlode dziewczeta. Podobne zjawisko zaobserwowano podczas raglamentacji alkoholu w stanie wojennym. Woda byla na kartki, wiec kupowalo sie zeby je "wykorzystac", bez wzgledu na to czy sie potrzebowalo alkoholu czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
ashanti5 Re: Trawka 17.11.03, 14:14 Legalize it Don't citicacize it Legalize it And I will advertise it. Some call it tamjee Some call it weed Some call it marijuana Some of them call it ganja Never mind, got to... Singers smoke it and players of instrument, too Legalize it Yea-ah Yea-ah That's the best thing you can do. Doctors smoke it Nurses smoke it Judges smoke it Even lawyer, too So you've got to... It's good for the flu Good for asthma Good for tuberculosis Even Numara Thrombosis Birds eat it nts love it Fowls eat it Cooks love to bake with it So you've got to... Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Trawka 17.11.03, 14:22 Mam mieszane uczucia. Wbrew temu co sie powszechnie uwaza od trawy MOZNA sie uzaleznic. Ja lubie dmuchac na zimne, choc faktycznie argument ze zakazany owoc lepiej smakuje tez do mnie przemawia. Najlepiej mial Bill Clinton: palil ale sie nei zaciagal;) Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Zalegalizować. 17.11.03, 14:37 To tak jak z paleniem - idioci chcą się truć? No to dla świętego spokoju da się na paczkach ostrzeżenie, niech się trują, jeśli mimo tego chcą. A grosz do kasy państwa z akcyzy i innych podatków wpłynie. Odpowiedz Link Zgłoś