Dodaj do ulubionych

Billboard ...

17.03.06, 19:20
Zawsze wzbudza mój uśmiech ...
To nie jest fotomontaż!

img359.imageshack.us/img359/158/razemwprzyszo13ze.jpg
Obserwuj wątek
    • margeritka61 Re: Billboard ... 18.03.06, 18:10
      Arizona, a gdzie są te świnki? Zauważyłam, że chyba dużo podróżujesz bo
      wszystkie zdjęcia mają świeże daty.
      • arizona13 Re: Billboard ... 18.03.06, 18:14
        Dużo? A gdzie tam ... Ja tylko tak dla przyjemności troszkę :)
        Te świnki zauważyłem po drodze do Sokołowa Podlaskiego.Ale podobno
        są one gdzieś jeszcze ... Jak zobaczę,to powiem ...
        • margeritka61 Re: Billboard ... 18.03.06, 18:32
          Jednak tamta świnka na spacerku jest fajniejsza.
          • arizona13 Re: Billboard ... 18.03.06, 18:39
            A co o tym sądzisz?

img474.imageshack.us/img474/4316/konie7ku.jpg
            • collombo Re: Billboard ... 18.03.06, 18:43
              Ale siano we wlasnym zakresie ?
            • margeritka61 Re: Billboard ... 18.03.06, 18:44
              Nawet zadzwonić tam nie można... :-))
              • arizona13 Re: Billboard ... 18.03.06, 18:48
                Celowo zatarłem numer ..
                • arizona13 Re: Billboard ... 18.03.06, 20:13
                  Czyżby Maksymilian Robespierre???

img455.imageshack.us/img455/3482/gilotyna7ag.jpg
                  • margeritka61 Re: Billboard ... 18.03.06, 20:30
                    Oceniając szyld można sądzić, że tak bo napewno ma już ze dwieście lat. A te
                    numerki to: nr kołnierzyka, buta i czegoś tam jeszcze....
                    • arizona13 Re: Billboard ... 18.03.06, 20:41
                      Zapewne to jest możliwość cięcia (szyja) od 39 do 45.
                      Następna cyfra (29)to chyba rozmiar spodni.
                      Do czego? Hmmm... Nie wiem!
                      • czesiula Re: Billboard ... 18.03.06, 22:24
                        Swietnie podpatrzone...
                        • arizona13 Re: Billboard ... 18.03.06, 22:34
                          Pewnie to nie będzie jeszcze koniec ... :) Dzięki!
                          • arizona13 Re: Billboard ... 19.03.06, 16:49
                            Każdy z nas bywa czasem skazany na warsztat samochodowy.
                            Jednak w niektórych,mogą wam ugotować koła ...

img95.imageshack.us/img95/1149/gotowaniek7ra.jpg
                            • margeritka61 Re: Billboard ... 20.03.06, 20:59
                              Na twardo czy na miękko?
                              • arizona13 Re: Billboard ... 20.03.06, 21:32
                                Zapewne według życzenia klienta.Wszak komputer czuwa! :)
                                • margeritka61 Re: Billboard ... 20.03.06, 21:46
                                  W Siemiatyczach taki serwis działa?
                                  • arizona13 Re: Billboard ... 20.03.06, 22:06
                                    W Siemiatyczach jak na twardo,to powietrza więcej się pompuje
                                    i odwrotnie jak na miękko.Ten zakład nie jest z Siemiatycz ...
                                    • arizona13 Re: Billboard ... 21.03.06, 20:55
                                      Coś o lotach w kosmos ...

img507.imageshack.us/img507/8915/marsa4sk.jpg
                                      • czesiula Re: Billboard ... 21.03.06, 21:12
                                        Dobre...
                                        • arizona13 Re: Billboard ... 22.03.06, 17:32
                                          No i coś o miłości ... :)

img139.imageshack.us/img139/1461/billboard9gh.jpg
                                          • margeritka61 Re: Billboard ... 22.03.06, 19:10
                                            Widać każde miejsce do wyznania miłości jest dobre :-))
                                          • czesiula Re: Billboard ... 22.03.06, 19:10
                                            Pracujesz i masz czas na podpatrywanie ciekawostek...Świetnie...:-)))
                                            • czesiula Re: Billboard ... 22.03.06, 19:12
                                              Żeby chociaż Gosia się domyśliła,że to o nią chodzi...
                                              • arizona13 Re: Billboard ... 22.03.06, 20:56
                                                To teraz dla odmiany wiejskie klimaty ...
                                                Billboard wiejskiego producenta środków
                                                do utrzymania czystości w domu i zagrodzie ...

img297.imageshack.us/img297/6466/drapaki3qe.jpg
                                                • arizona13 Re: Billboard ... 23.03.06, 19:05
                                                  Autosalon ?

img373.imageshack.us/img373/2449/autosalon6pr.jpg
                                                  • czesiula Re: Billboard ... 23.03.06, 19:14
                                                    Gdzieś to już widziałam...Powiedz tylko, czy blisko Siemiatycz, bo moge się
                                                    mylić...
                                                  • arizona13 Re: Billboard ... 23.03.06, 19:35
                                                    Około osiemdziesięciu kilometrów od Siemiatycz ...
                                                  • arizona13 Re: Billboard ... 24.03.06, 15:49
                                                    Taki bardzo fajny ...

img147.imageshack.us/img147/8035/krywon0ox.jpg
                                                  • czesiula Re: Billboard ... 24.03.06, 16:52
                                                    Fajny...a co tam jest napisane na dole?Ostatni pomarańczowy napis...
                                                  • arizona13 Re: Billboard ... 24.03.06, 17:20
                                                    Restauracja i hotel Krywoń ...
                                                    Góralska karczma.Polecam :)
                                                  • collombo Re: Billboard ... 24.03.06, 19:45
                                                    Niezle ;) Patrzac na ten bilboard, odnosze wrazenie, ze jest zbudowany z drewna
                                                    i jest trojwymiarowy. Czy mam racje?
                                                  • arizona13 Re: Billboard ... 24.03.06, 20:23
                                                    Fakt ... Deski są głównym tworzywem.Trójwymiarowość
                                                    nie jest złudzeniem.
                                                    Dla odmiany odrobinkę włókna szklanego.
                                                    Reklama bez dna ...

img117.imageshack.us/img117/6170/kajak7by.jpg
                                                  • czesiula Re: Billboard ... 24.03.06, 20:37
                                                    A mówią, że nasze forum nieciekawe...Oj nieładnie, nieładnie.:-)
                                                  • arizona13 Re: Billboard ... 24.03.06, 20:42
                                                    czesiula napisała:

> A mówią, że nasze forum nieciekawe...Oj nieładnie, nieładnie.:-)

- Bo oni tylko o pewnej części ciała pani Maryni potrafią ... :)
                                                  • czesiula Re: Billboard ... 24.03.06, 20:54
                                                    No cóż, widocznie...
                                                  • arizona13 Re: Billboard ... 24.03.06, 22:04
                                                    Jeżeli potrafią rozmawiać tylko o pewnej części ciała
                                                    pani Maryni i są tak przerośnięci jak to deklarują,niech
                                                    udadzą się do ciekawszego miejsca.
                                                    Niech się tu nie marnują ...

img72.imageshack.us/img72/277/club3yd.jpg
                                                  • czesiula Re: Billboard ... 25.03.06, 07:52
                                                    No, w takich klubach niektórzy miewają pomysły rodzące się w różnych oparach...
                                                  • arizona13 Re: Billboard ... 25.03.06, 08:40
                                                    Bywają na naszym forum osobnicy,którzy
                                                    reklamują się jak sześciogwiazdkowy hotel.
                                                    Ma to nam dać pojęcie o ich ekskluzywnym sorcie.
                                                    Ale niestety,wygląda to tak ...

img48.imageshack.us/img48/7620/wyrobyekskluzywne8ab.jpg
                                                  • czesiula Re: Billboard ... 25.03.06, 08:51
                                                    :-)
                                                  • arizona13 Re: Billboard ... 25.03.06, 09:14
                                                    W ten sposób,czytelnicy mają co jakiś czas ...

img53.imageshack.us/img53/4161/jaja1yi.jpg
                                                  • arizona13 Re: Billboard ... 29.03.06, 16:18
                                                    Bywają różne billboardy ... :)

img147.imageshack.us/img147/593/billboard7uf.jpg
                                                  • arizona13 Re: Billboard ... 06.04.06, 18:40
                                                    Taki wielkoformatowy nigdzie w Siemiatyczach by się nie zmieścił ...

img308.imageshack.us/img308/6058/billboard7dt.jpg
                                                  • czesiula Re: Billboard ... 06.04.06, 18:48
                                                    Zobaczę na własne oczy...Na kilka dni zmieniam klimat...Hihi...
                                                  • arizona13 Re: Billboard ... 06.04.06, 18:50
                                                    Podpowiem ... To jest Łódż dzisiaj ...
                                                  • czesiula Re: Billboard ... 06.04.06, 18:55
                                                    No tak, nie wiedziałam...rzeczywiście, niesamowite...Pamiętam Łódź zupełnie inną...Moja przyszywana babcia, ukochana osoba mieszkała na Wólczańskiej 119, w starej kamiennicy...A może to był drewnainy dom...Nie pamiętam...Ciekawe, czy jeszcze stoi...Muszę kiedyś tam pojechać...
                                                  • czesiula Re: Billboard ... 06.04.06, 18:58

Mogłabym sie lepiej przyznać temu zdjęciu...Jest na nim reklama Centralu...A Central to Łódź przecież.:-)
                                                  • arizona13 Re: Billboard ... 06.04.06, 19:01
                                                    Skrzyżowanie Al Piłsudskiego i Piotrkowskiej ...
                                                  • czesiula Re: Billboard ... 06.04.06, 19:07
                                                    Piotrkowską pamiętam, ale bardzo chciałabym zobaczyć ławeczkę z Tuwimem...
                                                  • arizona13 Re: Billboard ... 06.04.06, 19:15
                                                    Niestety Piotrkowska jest deptakiem.A już na pewno
                                                    jest tam,gdzie stoi ławeczka.A ja "jestem samochodem".
                                                    Ale za to wiem gdzie mieszkał i tworzył Tuwim w Warszawie.
                                                    Gdzieś mam foto tego domu ...
                                                  • czesiula Re: Billboard ... 06.04.06, 19:22
                                                    Nie wiem, który to dom i gdzie się znajduje...
                                                  • arizona13 Re: Billboard ... 06.04.06, 19:33
                                                    Mam też dom Agnieszki Osieckiej,ale nie mogę znależć.
                                                    Dom Tuwima znajduje się w Aninie.Jest tam teraz hotel ...
                                                  • czesiula Re: Billboard ... 06.04.06, 19:54
                                                    Jak znajdziesz, to pokażesz, mam nadzieję...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka