morfeusz_1 23.08.10, 20:47 Wyszedł z domu po fajki i zaginął,a tyle jeszcze miałem mu do powiedzenia :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lustrzanka.p Re: Szukam Słonia 28.08.10, 22:59 a ja miałam orła ale siedział w klitce, nie mógł się ruszać, łypał na mnie jednym okiem, potem zdechł smutne ,to bardzo smutne:(( Odpowiedz Link Zgłoś
maggpie Re: Szukam Słonia 30.08.10, 00:01 lustrzanka.p napisał: > a ja miałam orła > > ale siedział w klitce, nie mógł się ruszać, łypał na mnie jednym okiem, > potem zdechł > > smutne ,to bardzo smutne:(( pewnie był nieszczęśliwy ? Odpowiedz Link Zgłoś
lustrzanka.p Re: Szukam Słonia 02.09.10, 16:43 tak ,batrdzo ta klitka to znowusz nie była talka klitaka ,ale nie mógł się poruszyć i.. patrzyła tylko prze zakratowane okienko , patrzył i patrzył:( no i zdechł ,ale może tylko śpi nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Szukam Słonia 02.09.10, 22:17 lustrzanka.p napisał: > tak ,batrdzo > > ta klitka to znowusz nie była talka klitaka ,ale nie mógł się poruszyć i.. > patrzyła tylko prze zakratowane okienko , patrzył i patrzył:( > > no i zdechł ,ale może tylko śpi > nie wiem A mi brajdak cioteczny takie przysłowie ostatnio zapodał,że kot pilnował jednej dziurki i zdechł... więc może raczej gdzieś śpi bo się był i zmęczył,no ten tfuj orzeł oczywista ;] Odpowiedz Link Zgłoś
lustrzanka.p Re: Szukam Słonia 03.09.10, 11:12 morfeusz_1 napisał: > A mi brajdak cioteczny takie przysłowie ostatnio zapodał,że kot pilnował jednej > dziurki i zdechł... > więc może raczej gdzieś śpi bo się był i zmęczył,no ten tfuj orzeł oczywista ;] co za obślizgłe przysłowie;/ ja znam inne, ale nie przysłowie , a bajke o miszce ,co jej kota tak przez dwa dni pilnował, że sie z tej wolności zżarła zapleśniały serek i kite odwaliła w pizdu:( Odpowiedz Link Zgłoś
maggpie Re: Szukam Słonia 03.09.10, 01:50 też obstawiam ,że śpi pewnie zmartwychsanie mu sie po pażdzierniku 2012 ,bo takie mu terminy są naznaczone:( Odpowiedz Link Zgłoś
maggpie Re: Szukam Słonia 30.08.10, 00:02 morfeusz_1 napisał: > > > Wyszedł z domu po fajki i zaginął,a tyle jeszcze miałem mu do > powiedzenia :( a co na przykład? Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Szukam Słonia 31.08.10, 22:31 że fajny facet z niego jest do bitki i do wypitki,i tak po prostu po męsku ogólnie,że ... Odpowiedz Link Zgłoś
maggpie Re: Szukam Słonia 01.09.10, 18:30 to poznaj mnie z nim jak wróci ok?:) ps. Jak ma na imie? Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Szukam Słonia 01.09.10, 21:19 elephant sześciopak sześcio i pół voltowy - tak się nazywa Odpowiedz Link Zgłoś
maggpie Re: Szukam Słonia 05.09.10, 07:56 morfeusz_1 napisał: > > elephant sześciopak sześcio i pół voltowy - tak się nazywa > brzmi nieźle Odpowiedz Link Zgłoś
cygan37 Re: Szukam Słonia 21.11.10, 20:40 elephant kopie bo krzepki chociaż nie jada rzodkiewki Odpowiedz Link Zgłoś
ela0508 Re: Szukam Słonia 01.12.10, 23:40 elephant kopie bo krzepki chociaż nie jada rzodkiewki zajada za to kalarepki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maggpie Re: Szukam Słonia 02.12.10, 21:13 zajada za to kalarepki i pije sok z marchewki;] Odpowiedz Link Zgłoś
ela0508 Re: Szukam Słonia 02.12.10, 23:08 elephant kopie bo krzepki chociaż nie jada rzodkiewki zajada za to kalarepki i pije sok z marchewki;] bo marchewka jest najlepsza jeśli nie chcesz stać się bledsza :] Odpowiedz Link Zgłoś
bystrzynka.popiolek Re: Szukam Słonia 06.12.10, 17:45 ja akurat znam jednego, ale on nie pali (chiba) Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Szukam Słonia 08.12.10, 22:23 a jak się wabi,bo może mówimy o tym samym .... Odpowiedz Link Zgłoś