re_ne 07.03.03, 23:52 Domyslam sie Malwino, ze mialas na mysli tylko mnie, bo przeciez innego rene tutaj nie ma. Czy moglabys mi powiedziec, ktora konkretnie moja wypowiedz tak bardzo Cie zbulwersowala? Rene Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Malwina zbulwersowana to ja jestem IP: *.d1.club-internet.fr 08.03.03, 00:05 ze watek zakladasz dla samego siebie ! kogo to (oprocz krotkiej uwagi) interesuje ??? Re: jak poznac czy kocha mnie naprawde? Autor: Gość: Rene IP: 205.189.176.* Data: 07-03-2003 23:05 + odpowiedz na list + odpowiedz cytując ------------------------------------------------------------------------------- - Niech ci obciagnie druta i wtedy pokocha cie napewno. Odpowiedz Link Zgłoś
re_ne Re: zbulwersowana to ja jestem 08.03.03, 00:12 Ale teraz juz chyba przekonalem Cie, ze to nie ja jestem autorem tego watku, i to nie ja wypowiedzialem sie tak wulgarnie. Powiedzialas, ze od dluzszego czasu zastanawialas sie czy niejestem kretynem, wiec ponawiam swoje pytanie - konkretnie na podstawie ktorej mojej wypowiedzi doszlas do takiego wniosku? Rene Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: zbulwersowana to ja jestem IP: *.d1.club-internet.fr 08.03.03, 00:15 cytowanie prywatnej korespondencji. Koniec tematu mam nadzieje ? Odpowiedz Link Zgłoś
re_ne Re: Do Malwiny 08.03.03, 00:20 Jesli Ci chodzi o prywatna korespondencje dotyczaca Procesorki, to przeciez ONA jako pierwsza nawiazala do niej oskarzajac mnie w dodatku o to, ze zekomo dprowadzilem ja czyms do wariacji, co bylo nie prawda, i za co mnie pozniej prywatnie przeprosila. Jeszcze raz powwtorze - zawsze wystepuje jako zalogowany re_ne Odpowiedz Link Zgłoś
malwinamalwina Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!! n/txt 08.03.03, 00:24 no przestan ! ja tez "a" w tym samym czasie napisalam !:-) Odpowiedz Link Zgłoś
procesor jak Feniks z popiołów.. 08.03.03, 00:28 .. powstaje. Niech zasłona zapomnienia zostanie spuszczona na te korespondencję. :)) Ale - nie mam nic przeciw powoływaniu się na privy - o ile zachowuje się pewne granice. Jak napiszę że.. no co by tu.. spotykam się z niektórymi w realu, albo odpisze że juz jestem zdrowa - a o chorobie było w privie - to mi nie przeszkadza. No i znowu się zaczyna. Lepiej nie tykac pewnych tematów. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
malwinamalwina Re: jak Feniks z popiołów.. 08.03.03, 00:30 znikam bo widze ze kij w mrowisko.... (niewinnie zreszta ...) Odpowiedz Link Zgłoś
re_ne Re: jak Feniks z popiołów.. 08.03.03, 00:36 procesor napisała: > .. powstaje. > Niech zasłona zapomnienia zostanie spuszczona na te korespondencję. :)) > > Ale - nie mam nic przeciw powoływaniu się na privy - o ile zachowuje się pewne > granice. Jak napiszę że.. no co by tu.. spotykam się z niektórymi w realu, albo > > odpisze że juz jestem zdrowa - a o chorobie było w privie - to mi nie > przeszkadza. > > No i znowu się zaczyna. > Lepiej nie tykac pewnych tematów. :)) Dla Ciebie Procesorku moze lepiej, ale jesli to mnie o cos niewinnie oskarzylas, to jak JA teraz wygladam??? Tymbardziej, ze nawiazalas wlasnie do prywatnej korespondencji, i to czym mnie okreslila Malwina - przypada teraz Tobie! Sorry, ja tego nie powiedzialem:) Rene Odpowiedz Link Zgłoś
malwinamalwina rene 08.03.03, 00:38 ty lepiej cicho siedz bo slowem znow w cie rzuce ! co za gadula z tego chlopa ! Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: rene 08.03.03, 00:55 Ja to az się boje przy nim odezwac. :)) Mizogyn jeden. :)) Żartowałam!! (chyba??) No jednak nie ze wszystkimi umiem się dogadać. Aż mi się nie chce z nim dyskutowac co też ja napisałam wtedy. Dość że czasem re_ne kompletnie nie ma wyczucia ironii lub przymrużonego oka. ;) O kurczę - Re_ne! Wielka litera. :) Dla mnie ma to nieiwelkie znaczenie na ogół. :) Odpowiedz Link Zgłoś
re_ne Re: a 08.03.03, 00:24 malwinamalwina napisała: > jak tak to przepraszam OK! R. Odpowiedz Link Zgłoś
ta_ Re: Do Malwiny 08.03.03, 00:33 Ha! Ta_ P.S.Całki dla procesora i malwiny :*) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wenus no comments IP: *.lodz.dialog.net.pl 08.03.03, 01:15 taaaaa, a ja sobie stoje z boku, obserwuje i wyciagam wnioski moi drodzy! A sa one bardzo interesujace zaiste! Boze dzieki Ci za ogromna intuicje - to jest doprawdy coraz bardziej fascynujace jak trafnie czuje ludzi i co ciekawe nawet internet, w ktorym kazdy moze miec 20 osobowosci, nie jest mi w stanie przeszkodzic. Tyczy sie to tutaj co najmniej 1-nej osoby...... z ktora do czynienia miec osobiscie nic nie chce. I obym nie miala....... Odpowiedz Link Zgłoś