blackglass 16.07.12, 18:55 powiem tylko tyle: Pan pewien wypisują takie a takie teksty pod adresem yuki, oraz kopiując na forum rozmowy prywatne z ową panią sam sobie wystawił świadectwo... Zgłoś Obserwuj wątek
Re: a ja.. Ja tam nie będę go brzydko nazywać bo i po co, ciesze się tylko ze do czynienia z nim nie miałam :P Zgłoś
Re: a ja.. nie powinno się kopiować prywatnych rozmów, po pierwsze takie kopiowanie jak kopiuje lis można sobie dopisywać i skreślać co się mu podoba, czyli fałszować rzeczywistość, jak pisałam nie miałam, nie mam i nie będę miał zaufania do kogoś, kto zachowuje się jak baba z magla, e tam baba z magla ma honor Zgłoś
Re: a ja.. cieplanata napisała: > nie powinno się kopiować prywatnych rozmów, po pierwsze takie kopiowanie jak ko > piuje lis można sobie dopisywać i skreślać co się mu podoba, czyli fałszować rz > eczywistość, jak pisałam nie miałam, nie mam i nie będę miał zaufania do kogoś, > kto zachowuje się jak baba z magla, e tam baba z magla ma honor byle menel spod budki z piwem ma więcej honoru niż ten gnojek Zgłoś