olikkk 27.09.12, 15:23 zamknięty Witam w kolejnym wątku "8" usunięcie macicy z przydatkami luty 2010, HTZ-Systen50, Śląsk, 59r. Link Zgłoś Obserwuj wątek
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 27.09.12, 15:24 zamknięty Karmuś , czyli aż tak bardzo się nie spóźniłyśmy Chyba jeszcze zostało jakieś ciacho z imprezki co ? To możemy jeszcze poimprezować razem z Anią, a jak ją znam ( znamy ) to z pewnością nie będzie miała nam tego za złe usunięcie macicy z przydatkami luty 2010, HTZ-Systen50, Śląsk, 59r. Link Zgłoś
karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 27.09.12, 15:28 zamknięty uff ...nie odważyłam się zakładać nowego wątku ... Morti Dziękuję Oliczku ciacho jest ...zapraszam ...i zdrówko Nas Wszystkich Wiem ,że Ania się nie obrazi, tylko będzie miała radochę Ania dawaj do Nas Link Zgłoś
0agnieszka1982 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 27.09.12, 15:59 zamknięty Nie no to nie na moje nerwyChcę wpisać odpowiedź i echo:/Ale już się odnalazłam Karmagula jeszcze raz wszystkiego najlepszego,duuuużo zdrowia i spełnienia marzeń Link Zgłoś
mariatyda Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 27.09.12, 16:01 zamknięty No Karmuś ciacho pierwsza klasa, mniam... A ja do wieczorka się pożegnam , bo idę do mojego reumatologa - bawcie się dobrze Link Zgłoś
karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 27.09.12, 16:08 zamknięty Aguś Dzięki też mnie zaskoczył ten nagły koniec wątku Mariatydko powodzenia u lekarza Link Zgłoś
cios Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 27.09.12, 16:40 zamknięty To ja dla uświetnienia imprezki dodam konfetti. Jest już ciasteczko, stoja kieliszki. Jak impreza to impreza. Sto lat dla Ciebie kochana!!!( hi,hi nauczyłam sie wklejać hi, hi) Link Zgłoś
cios Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 27.09.12, 16:43 zamknięty Acha. Byłam na badaniach hemoglobina w porządku, krzepliwość też, to ja chyba mogę te plasterki...Wiem zanudzam, ale tyle informacji do mnie spłynęło przez ostatnie kilka dni, że zgłupiałam kompletnie.. No oczywiście pogadam jeszcze z lekarzem, ale niepewność czy w tę czy inną stronę na pewno pozostanie. Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 27.09.12, 16:53 zamknięty Mnie też zaskoczył koniec wątku Dopiero dziewczyny mnie uświadomiły, że skończył się limit Ciosku cieszę się, że masz dobre wyniki A co powiedzą, czy brać plasterki to będzie zależało na jakiego lekarza trafisz, bo jak już widziałaś na naszym przykładzie zdania są różne Mario miłego spotkania z reumatologiem, bo jak wiem to chyb też Twój kolega Uciekam do ślubnego, bo chyba mu smutno samemu Do miłego wieczorkiem usunięcie macicy z przydatkami luty 2010, HTZ-Systen50, Śląsk, 59r. Link Zgłoś
karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 27.09.12, 16:56 zamknięty Ciosku Dziękuję Ci kochana Konfetti piękne , impreza jak się patrzy Cieszę się ,że wyniki masz dobre Co do plasterków musisz podjąć decyzję wspólnie z lekarzem. Wyobrażam sobie jaki masz mętlik w głowie, ale tak to z htz jest, nie można jednoznacznie powiedzieć ,że tylko pomaga, ale z drugiej strony jeśli poczytamy ulotki różnych leków , to aż włos się jeży na głowie od tych działań niepożądanych...wiem ...to nie to samo i dlatego trzeba sprawę dobrze przegadać z lekarzemSama biję się z myślami, ale póki co ...kleję te pół plasterka... Link Zgłoś
karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 27.09.12, 16:59 zamknięty Oliczku miłych chwil u boku małżonka Link Zgłoś
mortimerka46 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 27.09.12, 17:26 zamknięty No dobra... ja swoje zdjęcie zawiesiłam, niektóre z was widziałam, ale nie wszystkie... Co to ma znaczyć?? Nie wiem nawet jak Olikk wyglada.. Skandal Link Zgłoś
karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 27.09.12, 17:37 zamknięty poważny skandal Morti pocztę masz? grzecznie poproś szefową z pewnością fotkę prześle Link Zgłoś
karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 27.09.12, 18:32 zamknięty oj...impreza jak się szybko zaczęła, tak samo szybko się zakończyła Morti ja żartowałam z tym "grzecznie" Dziewczyny jeszcze raz dziękuję Wszystkim za życzenia i dzięki Wam jestem dzisiaj bardzo odprężona , bo zapomniałam o problemach Hihihi...musimy częściej imprezować , choćby wirtualnie, to będziemy super luzaczki Znikam już i zostawiam życzenia Dobrej Nocy oraz życzę Link Zgłoś
mariatyda Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 27.09.12, 18:40 zamknięty Wróciłam od kolegi reumatologa - trochę mnie zaskoczył , bo nagle wziął mój palec pod mikroskop , pomalował czymś bezbarwnym i powiedział , że chce obejrzeć moje kapilary , a na wale paznokcia najlepiej są widoczne. Ale na szczęście stwierdził , że wszystko w porządku , trochę się pośmialiśmy , popolitykowaliśmy , dostałam serię zabiegów rehabilitacyjnych na kolana i jestem . Co prawda wcale nie powinnam teraz siedzieć z Wami , tylko się pakować , bo jutro jadę na trzydniową wycieczkę do Warszawy , ale co tam , jakoś zdążę. Link Zgłoś
karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 27.09.12, 18:43 zamknięty Mariatydko udanej wyprawy i dobrze ,że nie jest źle zajrzałam jeszcze ,żeby oznajmić ,że nie mam sklerozy , bo ja wiem ,że jutro dopiero piątek , ale mnie nie będzie , to weekendowo zabrzmiałam Hej hej Link Zgłoś
mariatyda Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 27.09.12, 18:56 zamknięty Dzięki Karmuś , Tobie w takim razie też życzę już teraz udanego weekendu Link Zgłoś
cios Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 27.09.12, 19:55 zamknięty Dzięki Karmuś ja też z wątpliwą "radością" kleję cały. Życzę CI miłej nocki i udanego weekendu. Morti biegnę żeby wszystko pooglądać. A ja juz mówiłam jakaś taka niefotografująca jestem, zdjęć mam skandalicznie mało. Twierdzę, że obiektyw każdego aparatu jest za mały czym doprowadzam do białej gorączki moją rodzinę. Oliczklu miłych chwil z mężusiem Dobranoc dziewczyny Link Zgłoś
karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 27.09.12, 20:37 zamknięty jeszcze wpadam...coś nie mogę się odkleić od kompka Ciosku cóż... klejmy te plasterki i oby było oki Śpijcie Kochane smacznie i do poniedziałku Link Zgłoś
0agnieszka1982 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 27.09.12, 21:28 zamknięty Witam się wieczorową porą Kochane zapraszam na tort na mój profil ponieważ nie potrafię go wkleić na forumTak czy siak życzę smacznego Dobranoc Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 27.09.12, 21:38 zamknięty Aguś toż Ty jesteś prawdziwą artystką cukiernikiem Pod zdjęciem masz Linki do zdjęcia kliknij na to i skopiuj pierwszy link, a potem wklej do postu i będzie widać Twój torcik usunięcie macicy z przydatkami luty 2010, HTZ-Systen50, Śląsk, 59r. Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 27.09.12, 21:28 zamknięty Był czas dla rodzinki, teraz dla Was i jestem Ciosku, podobnie jak Karma kleję pół plasterka i zupełnie wystarczy Dzięki Ciosku, było miło i mała lampeczka winka też się znalazła Karmuś udanego weekendu Ci życzę Cieszę się, że w naszym towarzystwie udało Ci się nieco oderwać od szarej rzeczywistości i nieco się odprężyć Morti zadbałam o to, żeby skandalu nie było Mario , wygląda na to, że nasi reumatolodzy wzbogacili się o nowy sprzęt, bo mój robił mi podobne badanie Stwierdził, że wszystko jest w należytym porządku, cokolwiek to znaczy Pytałam go co to za ustrojstwo i do czego służy, ale oczywiście już nie pamiętam Życzę Ci udanej wycieczki I pozdrów Morti, bo chyba gdzieś w tych okolicach się obraca usunięcie macicy z przydatkami luty 2010, HTZ-Systen50, Śląsk, 59r. Link Zgłoś
mariatyda Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 27.09.12, 21:42 zamknięty Ha , Oliczku gdyby Morti się odezwała , mogłybyśmy się w tej stolicy choć przez chwilę spotkać . Z tym badaniem chodzi o to , że na wale paznokcia - tym jaśniejszym półksiężycu w górnej części - kapilary są dobrze widoczne , układają się prosto i można wnioskować o stanie pozostałych naczyń krwionośnych Link Zgłoś
mariatyda Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 27.09.12, 21:46 zamknięty Agusia , a może faktycznie wzięłabyś się za ten ciasteczkowo-cukierniczy biznes? Tort super , a jaki pracochłonny Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 27.09.12, 21:48 zamknięty No i teraz rozumiem dlaczego Agusia mówiła, że będzie przy nim siedziła cały dzień Torciki w moim wydaniu są zdecydowanie mniej pracochłonne usunięcie macicy z przydatkami luty 2010, HTZ-Systen50, Śląsk, 59r. Link Zgłoś
antonina_j Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 27.09.12, 21:53 zamknięty jak miło ze olikkk otworzyła ciag dalszy Link Zgłoś
kasia7915c Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 27.09.12, 21:54 zamknięty Dobry wieczór. Jestem umordowana i wykończona przez przeziębienie i obowiązki dnia codziennego........ja chcę wakacji!!!!....... wtedy miałam czas na wszystko, a teraz wiecznie w biegu, z zegarkiem w ręku i ciągle coś na wczoraj....dni coraz krótsze, doba nie chce się rozciągnąć .....ehhh, a wszyscy dookoła uważają, że jak nie pracuję to czasu wolnego mam jak lodu- nic z tego, właśnie dlatego że siedzę w domu wszyscy "zlecają" mi coś do załatwienia, zrobienia.....blablabla ..... Ponarzekałam sobie, oooooooooo...........tak a teraz znikam do łóżeczka, bo rano znowu pobudka- kapiel, śniadanko, Juniora do szkoły, sama na rehabilitację, później zakupy, do domku ugotować obiadek, trochę posprzątać, zawieźć obiadek małżowi, odebrać dziecko ze szkoły, nakarmić, zawieźć na trening ................i znowu wieczorem zląduje do domku, a tu czeka na mnie układanie drewna na zimę :p i zakończę dzień podobnie jak dziś.....umordowana. Co nas nie zabije, to nas wzmocni.-Juciu ja też lubię to powiedzenie. Bulbiś tęsknię straszliwie siostrzyczko. Karmuś, Aniu sto lat!!!!! Tośka oby te węźliska dały Ci już spokój. Agnieszko ja taka trochę nietypowa jestem- 9 grudnia miałam operację i na Sylwestra byłam , co prawda był tylko taniec przytulaniec, ale chociaż między ludźmi posiedziałam. Do domku wróciliśmy po 1 bo dłużej nie wysiedziałam- to było szaleństwo, ale nie wiedziałam jeszcze co mnie czeka i chciałam korzystać z okazji. Jednak każda z nas jest inna. Dobranoc Link Zgłoś
mariatyda Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 27.09.12, 22:08 zamknięty Kasiu niekoniecznie to co nas nie zabije , to nas wzmocni - często raczej osłabi . Myślę , że musiałabyś być troszkę bardziej asertywna i zlecenia innych przynajmniej częściowo scedować na nich samych , a praca w domu to kilka etatów równocześnie Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 27.09.12, 22:08 zamknięty Kasieńko kochana i umordowana witam Cię cieplutko Widzisz jak jesteś niezastąpiona ? I radzisz sobie ze wszystkim Świadomość, że jesteś potrzebna z pewnością dodaje Ci skrzydeł To biegnij do łóżeczka i wypoczywaj - słodkich snów usunięcie macicy z przydatkami luty 2010, HTZ-Systen50, Śląsk, 59r. Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 27.09.12, 22:32 zamknięty Pora i na mnie, więc życzę Wam spokojnej nocki usunięcie macicy z przydatkami luty 2010, HTZ-Systen50, Śląsk, 59r. Link Zgłoś
0agnieszka1982 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 28.09.12, 09:21 zamknięty Nie wiem czy dobrze,ale mam nadzieję,że tak Dziękuję za miłe słowa Sama dla siebie jestem bardzo surowa i zawsze mi się wydaje, że mogło by być lepiej Kasiu no mam nadzieję, że się załapię na połowę listopada na operację i na Sylwestra jednak pójdziemy - oczywiście nie będziemy za bardzo szaleć, ale na spokojnie Heh wczoraj odebrałam autko od mechanika, a stało już 9 miesięcy, aż mi się nim dziwnie jechało Dopiero dzisiaj jak już zawoziłam młodą do szkoły to było ok Link Zgłoś
julcia3-1 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 28.09.12, 09:28 zamknięty Dzień dobry, Ło matko..........OAgnieszko - no cudny no masz talencicho no, gratuluję. Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 28.09.12, 10:03 zamknięty Maria pewnie już wyjechała do Warszawy, więc życzę Ci szczęśliwej podróży i udanej wycieczki Aguś no widzisz, poradziłaś sobie z fotką i już wszystkie widzimy Twoje wspaniałe dzieło Torcik piękny, autko jeździ, operacja niedługo, Sylwester zaplanowany, czyli wszystko gra i tylko się cieszyć Julciu witaj - piękne powitanie Życzę Wam wszystkim miłego i udanego dnia usunięcie macicy z przydatkami luty 2010, HTZ-Systen50, Śląsk, 59r. Link Zgłoś
mortimerka46 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 28.09.12, 10:03 zamknięty Dzień dobry Miłego dzionka... Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 28.09.12, 10:08 zamknięty Witaj Morti kuknij proszę na swoją pocztę usunięcie macicy z przydatkami luty 2010, HTZ-Systen50, Śląsk, 59r. Link Zgłoś
mortimerka46 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 28.09.12, 10:15 zamknięty Oliczku właśnie kuknęłam Pani Prezes wygląda jak nastolatka A z oblicza bije autorytet Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 28.09.12, 10:23 zamknięty Morti miałaś tylko kuknąć Ale wielkie dzięki za dobre słowa dobra Kobieto usunięcie macicy z przydatkami luty 2010, HTZ-Systen50, Śląsk, 59r. Link Zgłoś
cios Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 28.09.12, 10:25 zamknięty Witam pięknie jesiennie, jakieś ostatnie róże na dzień dobry. Agus jesteś mistrzynią świata. Ja nigdy w życiu czegos takiego bym nie zrobiła. Ty masz fach w ręku dziewczyno. Uciekaj z baru dziewczyno otwieraj własny biznes!!! Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 28.09.12, 10:28 zamknięty Witaj Ciosku Jestem tego samego zdania co Ty, Agusia powinna robić kasę na swoich umiejętnościach i pasji usunięcie macicy z przydatkami luty 2010, HTZ-Systen50, Śląsk, 59r. Link Zgłoś
0agnieszka1982 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 28.09.12, 11:20 zamknięty Bardzo pięknie dziękuję U nas już jest masa takich osób które torty robią i to jeszcze piękniejsze A zaczęło się od tego,jak chciałam dla synka na roczek tort i pani mi zaśpiewała ok 150złWięc niestety takich pieniędzy nie miałam, ale zostały mi barwniki po świętach Bożego Narodzenia więc popróbowałam, pokombinowałam i jest Uwielbiam na BBC Lifestyle programy Erica Lanlarda ten gość jest cudowny, jego torty i dekoracje to jest normalnie cud świataTak samo jak program o cukierni Chockywackydoodah tam z kolei robią cudowne rzeczy z czekolady nawet torty ozdabiają czekoladą i nie tylko.Coś pięknego Słuchajcie gdyby nie internet to bym pewnie nic takiego nie wymyśliła sama:/Zwyczajnie patrzę na zdjęcia albo filmiki na youtube i próbuję i kombinuję Dzisiaj próbowałam domyć to moje autko, masakra, po tej konserwacji zmycie tego świństwa z powierzchni drzwi a nawet okien graniczy z cudemMa ktoś może pomysł czym to można usunąć???? Jak młody zaśnie to spróbuję jeszcze chusteczkami nawilżanymi od niego w środku auto doczyścić Link Zgłoś
kasia7915c Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 28.09.12, 12:04 zamknięty Witajcie kobietki Dziś udało mi się do Was wskoczyć wcześniej, a to z tej przyczyny że nie poszłam na rehabilitację. Agnieszko 9 miesięcy u mechanika!!!!! o rany , to co to za sec i co on robił przy tym aucie. Życzę Wam udanego dnia. Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 28.09.12, 12:11 zamknięty Kasiu witaj A co nóżka na to, że nie poszłaś jej poćwiczyć Musisz Agę zaprosić do siebie z autkiem, pewnie będzie szybciej Aguś witaj Widziałam kilka programów o których mówisz i faktycznie niesamowite rzeczy robią Autka nie wiem czym wyczyścić Teraz natomiast postaram się wyczyścić moje okrutnie brudne okna, dlatego zmywam się na czas jakiś Życzę Wam miłego dnia usunięcie macicy z przydatkami luty 2010, HTZ-Systen50, Śląsk, 59r. Link Zgłoś
kasia7915c Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 28.09.12, 12:17 zamknięty Oliczku myślę, że nóżka będzie wdzięczna jak troszkę odpocznie Link Zgłoś
a_n_k_a_62 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 28.09.12, 12:34 zamknięty Cześć Wam kochane Dziewczyny Dziękuję za wczorajszą imprezkę, za pamięć , za życzenia sama zapomniałam, że już dwa latka mi stuknęły od operacji Nadal o Was wszystkich pamiętam, podczytuję codziennie!!, jestem na bieżąco w sprawach naszych Świeżynek, które już stają się Krewetkami i Syrenkami....znam Was wszystkie doskonale A milczę, bo jakoś tak wyszło, ale ale ale, rękę na pulsie trzymam i z radością podglądam jak sobie świetnie radzicie Dziękuję za wczoraj i całuję Wszystkie razem i każdą z osobna Link Zgłoś
julcia3-1 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 28.09.12, 12:57 zamknięty Witaj Aniu - ojej ja nie złożyłam życzeń na tę 2 rocznicę. To wszystkiego naj,,,,naj,,,, naj,,,,Anulko, oby zdrowie Ci dopisało na zawsze! Link Zgłoś
antonina_j Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 28.09.12, 13:10 zamknięty czesc... zyczmy sobie zdrowia, bez zadnych rocznic Link Zgłoś
a_n_k_a_62 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 28.09.12, 13:21 zamknięty Tosia Twoje odpowiedzi powalają mnie na kolana, krótko i na temat. Chciałabym tak umieć. Kolejna porcja całusów dla Was od "zbunkrowanej Anki" Cieszę się, że mogłam Wam podziękować, bo przed 15 toma minutami oddali mi prąd. U mnie tak zawsze Link Zgłoś
antonina_j Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 28.09.12, 13:23 zamknięty anka nie chwal mnie bo ucieknę Link Zgłoś
a_n_k_a_62 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 28.09.12, 13:32 zamknięty Stąd się nie da uciec, to uzależnienie Link Zgłoś
karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 28.09.12, 13:38 zamknięty skąd ja to znam? Wpadłam do chałupki i do kompa w butach na kopytach ...i DZIEŃ DOBRY Wam Wszystkim Ania , to nie uciekaj więcej Zaraz wybywam , ale to uzależnienie jest niewiarygodnie uzależniające Narka KOCHANE ...chciałam powiedzieć ,że teraz , to ja będę czekała na odpowiedzi urzędowe 2 m-ce...o rany...Trzymajcie się Link Zgłoś
karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 28.09.12, 13:40 zamknięty co jest grane? widziałam wcześniej posta od Ani , a teraz go nie widzę...oj Ty "zbunkrowana" Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 28.09.12, 13:53 zamknięty Witam kolejna uzależnioną - Karmuś Toż są posty Ani , wszystkie trzy, tylko ktoś obrazek ukradł Ja też z racji uzależnienia wpadłam między kolejnym umazanym oknem, ale już do nich wracam To do miłego usunięcie macicy z przydatkami luty 2010, HTZ-Systen50, Śląsk, 59r. Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 28.09.12, 13:39 zamknięty No jest i Anulka Witaj dobra Kobieto Nareszcie wyszłaś z ukrycia, bez tej rocznicy ni w ząb nie dało się Ciebie pokazać nowym dziewczynom Masz rację Tosia ma mistrza świata w zwięzłości wypowiedzi Tosieńko to prawda, życzmy sobie zdrowia również bez specjalnych okazji usunięcie macicy z przydatkami luty 2010, HTZ-Systen50, Śląsk, 59r. Link Zgłoś
cios Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 28.09.12, 13:56 zamknięty Aguś ja to żebym nie wiem jak długo patrzyła w internet tv czy inne tego typu urządzenie to nigdy czegos podobnego bym nie zrobiła. I tej wersji będę sie trzymała..Dziewczyno Ty masz talent wykorzystaj to Link Zgłoś
0agnieszka1982 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 28.09.12, 15:32 zamknięty Kasiu bo autko było u znajomego, ale do końca sierpnia mieliśmy jeszcze drugie więc mi się nie śpieszyło.Do początku września miało być gotowe i dooopa.Nie przeszło mi przeglądu i trzeba było podłogę i progi , do tego konserwację i parę innych drobiazgów.No ale już jest i oby się nie psuło Ja miałam na dzisiaj ambitne plany posprzątania tej naszej klitki,ale wyskoczyło coś innego Nigdy nie uwierzycie czym idzie zmyć smar i to coś po konserwacjiOtóż spróbowałam chusteczek do dupki od synka i zaczęło puszczaćMuszę kupić paczkę tych chusteczek i wyczyścić ten samochodzik. Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 28.09.12, 16:15 zamknięty Uffff ... okienka u myte Ciosku i ja nie wysmerfiłabym czegoś podobnego A tak się zastanawiam, co na to Kasia nasza kochana ? Toż to artystka w każdym calu Przyznaj się jakie torciki robisz dla synka A może jeszcze któraś z Was ma taki talent kulinarno-cukierniczy ? to proszę u ujawnienie No widzisz jakie odkrycie Delikatne chusteczki dla niemowląt, a jakie uniwersalne To lecę dalej sprzątać usunięcie macicy z przydatkami luty 2010, HTZ-Systen50, Śląsk, 59r. Link Zgłoś
iwon62510 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 28.09.12, 16:49 zamknięty Dzień dobry kobietki..wpadłam życzyć Wam pięknego weekendu .... a z czytaniem zaległości okrutne.w pracy kocioł,bo koniec miesiąca,....nawet weekneg mam nie zbyt wolny bo mężusiowi urodzinki robię...i bez jego wiedzy zaprosiłam gości na niedzielny obiadek....Olikk..jak jesteś tak w transie to może wpadniesz i moje okienka obskoczysz...buziaczki Wam zostawiam..i lecę nazat do pracy... Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 28.09.12, 17:25 zamknięty Oj ..ale naprodukowałyście dziewczyny Mariatydka pojechała i nie zdążyłam życzyć wspaniałego wypadu Kasiulka ja też kochanie tęsknię Karmusiu sto lat i spełnienia marzeń Syrenki ściska was wszystkie Teraz muszę znikać ,bo mam dużo roboty ,może uda mi się wpaść wieczorkiem Oliczku określę się nieco później Link Zgłoś
iola88 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 28.09.12, 17:39 zamknięty Witam wszystkie Syrenki gorąco Nie wiem, cos mi sie ze spaniem pochrzaniło, budzę sie codziennie ok 3 ,4 i dalej nic, plączę się po domu i tyle tego, a w dzień jakoś jest też ok. To juz chyba starość Oliczku ja jeżdżę do przychodni chorób sutka do Wodzisławia, trzeba mieć skierowanie, kiedyś jeździlam do Katowic na Opolską, ale tam na kasę były długie kolejki więc jeździlam prywatnie ale teraz mam bliżej. Aguś tort to arcydzieło. A co do sylwestra, to ja tak jak moja sister Kasiula, 29 listopada miałam operację poprzez cięcie a w Sylwka nawet nieźle poszalałam. Karmuś spóźnione ale najszczersze życzenia No i dla Aneczki moc buziaków i zdrówka Kasiula nareszcie jesteś, jak nóżka i brzuszek? Ja miałam gastroskopię rok temu nic fajnego ale da się przeżyć. Matko tyle naskrobałyście, że na chwilkę obecną nie wiem jeszcze co która pisała, a jakoś muszę się odkleić od kompa. Link Zgłoś
iola88 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 28.09.12, 17:50 zamknięty No i jeszcze jedno i uciekam Oliczku, Morgi Łezko Iwon i Przyjaciółko Iwon( nie będę ujawniać imienia, bo może sobie nie życzyć) wszystkie jesteście urocze, cieszę się, że mogłam Was sobie pooglądać. Zostawiam buziaki Link Zgłoś
cios Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 28.09.12, 18:24 zamknięty A ja dziś się wcześniej żegnam bo odwiedzają mnie koleżanki a potem może już być za późno i nie dostanę się do kompa. Do zobaczenie do jutra, na pewno będzie to dobry dzień Link Zgłoś
karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 28.09.12, 19:04 zamknięty Wpadłam wieczorkowo, wywiało mnie dzisiaj , dobrze ,że w miarę ciepło było. Haha...o rany ja ciągle piszę ,że mnie nie będzie, a to guzik prawda , bo turlam się do Was jak ta piłka w tę i z powrotem Już nie napiszę ,że jutro mam full biegania i nie zajrzę...bo licho wie co zrobię Kochane DZIĘKUJĘ następnym Syrenkom za życzenia i chcę powiedzieć ,że jest mi tak ciepło na sercu jak tu zaglądam ...no i jak się od takiego uczucia nie uzależnić ? Dobrej Nocki Wszystkim życzę Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 28.09.12, 20:09 zamknięty Ogarnęłam chałupkę i wpadłam do Was Iwonko gdybyś bliżej mieszkała, chętnie bym Ci pomogła Udanej imprezki Wam życzę a mężusiowi dużo zdrówka Bulbi z niecierpliwością oczekuję Ioluś Dopytam Cię o szczegóły na poczcie, o też mi się nie uśmiecha płacić za wizyty A co do Twojego snu, to przykra sprawa ... może coś weźmiesz, żeby się poratować w tej sytuacji ? Dziewczyny coś tam podpowiadały na forum Dzięki za miłe słowa pod naszym adresem Ciosku miłego wieczoru z koleżankami Karmuś wpadaj, wpadaj, choć nie obiecałaś usunięcie macicy z przydatkami luty 2010, HTZ-Systen50, Śląsk, 59r. Link Zgłoś
mortimerka46 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 28.09.12, 20:12 zamknięty Witajcie wieczorkowo... Mnie i moją mamę dopadł jakis "zaraz" w sposób szybki i agresywny... Muszę się nafaszerować i może do jutra przejdzie Idę sobie do łóżeczka, a wam polecam ciepłe galoty i skarpetki, bo nie ma to tamto, gwarancja juz sie skończyła i odporność nie ta Dobranoc Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 28.09.12, 20:19 zamknięty Mortusiu to brykaj do wyrka i kuruj się przez weekend, zdrówka życzę Wam obu usunięcie macicy z przydatkami luty 2010, HTZ-Systen50, Śląsk, 59r. Link Zgłoś
kasia7915c Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 28.09.12, 21:29 zamknięty Dobry wieczór Dotarłam do kompka umordowana ale dotarłam Oliczku torciki robię swojemu Juniorkowi ale nie są to jednak takie arcydzieła jakie robi nasza Agnieszka Owszem idą w ruch kolorowe lukry, jadalne pisaki groszki listki kwiatki itp. puszczamy z Juniorem wodzę fantazji Bulbiś, Ioluś buziole ogromniaste Wy moje siostrzyczki Julcia a gdzie Ty się zawieruszyłaś? czy ja coś gapa przeoczyłam? Karmuś Iwonko, prawda? jak się tylko na chwilunię forumkowo spuści z oka to te nasze kobietki rozpisują się straszliwie i później ciężko nadrobić zaległości Eluniu, Beciu pamiętam o Was. Link Zgłoś
kasia7915c Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 28.09.12, 21:31 zamknięty Morti nie dajcie się zarazowi Ja swojego neutralizuje proszeczkami i powolutku chyba odpuszcza Link Zgłoś
julcia3-1 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 28.09.12, 21:34 zamknięty Kasieńko kochana, dziękuje za pamięć byłam w Bielsku, w Sarnim Stoku. Postaram się dziś jeszcze napisać, tylko zjem, bo głodna jestem ogromnie. A potem Was poczytam Link Zgłoś
iwon62510 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 28.09.12, 21:48 zamknięty Witajcie wieczorkiem..Kasiu,...masz rację ..skrobią i skrobią te nasze kobietki i gdzie w tym natłoku obowiązków wszystko sczytać..Morti..mnie też coś pobierało,ale piję co dziennie rano do śniadanka herbatę z sokiem z aronii i czarnego bzu,a wieczorkiem wodę z miodem i cytryną i się nie daję chociaż mój małż,już drugi tydzień zakatarzony chodzi..Julcia jedz,jedz..co byś miała siły do czytania..i pisania..Olikku jesteś kochana,wiem ,wiem,że byś mi pomogła...z tymi okienkami,ale co tam jedno oko przymknę to zbytnio nie widzę,że siwe od kurzu.. Link Zgłoś
julcia3-1 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 28.09.12, 22:33 zamknięty Uf.... ależ jestem zmęczona okrutnie Olliczku napisałam na tę pocztę, która lubisz Kasieńko dbaj o nóżkę coby Ci nie dokuczała i śpij słodko Mortusiu droga - mam nadzieję, że depresja Cię popuściła albo nawet opuściła, nie zapracowuj się za bardzo, odpoczywaj i zaglądaj tu do nas, cobyś nam znów nie przepadła Beciu i Bulbinko Iwonko jest weekend więc odpoczywaj kochana teraz i pomyśl o czymś przyjemnym Dziewczynki cała reszta DOBRANOC Link Zgłoś
iwon62510 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 28.09.12, 22:43 zamknięty Julcia dzięki za troskę,ale taki wolny weekend,to miałam właśnie w Krakowie......a następny..ho..ho..nie wiadomo......spokojnej nocki i wypocznij... Link Zgłoś
julcia3-1 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 28.09.12, 22:47 zamknięty Roszpunko Ciebie też mocno całuję i pozdrawiam ciepło i zapraszam tu do nas Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 28.09.12, 23:59 zamknięty Kobietki rozpisałyście się przed snem, a ja tylko zdążę powiedzieć DOBRANOC, a reszta jutro Spokojnej nocki życzę Wam wszystkim usunięcie macicy z przydatkami luty 2010, HTZ-Systen50, Śląsk, 59r. Link Zgłoś
beci.a40 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 29.09.12, 08:35 zamknięty Dzień dobry Kochane Zatęskniłam za Wami a ze dzionek zapowiada się cudnie...słoneczko u mnie za oknem wyjrzało ,więc i Wam chciałabym zyczyć pieknego słonecznego dnia i pogody ducha nie tylko dzisiaj....ale zawsze....i wszedzie ....pozdrawiam ciepło wszystkie WSPANIAŁE KOBIETKI Kasieńko dziękuję....ja zawsze mam Cie w sercu....pamietam i przytulam z całych sił i niech ta nóżka wreszcie przestanie Cie boleć ,bo becia jej pokaże.... Bulbinko odezwij sie do mnie....mam nadzieję,ze u Ciebie wszystko dobrze i trzymasz sie dzielnie kochana Julciu wiesz kochana ,że po burzy zawsze świeci "SŁONKO" Oliczku dziekuję za Twoja dobroć SERCA ....Ściskam Cię mocno.... ŁEZKO IWON MORGI dziękuję z całego serca za buziaki i również przesyłam Wam takie ogromniaste Tych kobietek których nie wymieniłam gorąco pozdrawiam i zyczę Wszystkiego co daje nadzieję i siłę na lepsze dni.... Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 29.09.12, 09:16 zamknięty Od rana ruch w syrenkowie aż miło Karmuś udanego weekendu Iwonko dzięki za śniadanko Iola kawusia extra teraz postaram się nadrobić zaległości ,ale tak szybciutko Bacia kochanie jestem,zaglądam odezwę się 71r. usunięcie macicy cięcie poprzeczne 18. 10 .2011 woj.śląskie Link Zgłoś
julcia3-1 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 29.09.12, 09:49 zamknięty Dzień Dobry kochanieńkie Beciulku - no niesamowite są te mrugające mandarynki no i cieszę się ogromnie, że powolutku wraca Ci radość i nadzieja. No mi się dziś dzień nie za przyjemnie zaczął, bo od nocy boli mnie głowa, moje migreny wróciły, tak jak to przewidywała pani doktor, tak więc zdrowieję wzięłam tryptan, może przejdzie. Link Zgłoś
kasia7915c Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 29.09.12, 10:51 zamknięty Witam Was cieplutko i serdecznie. Za oknem pięknie świeci dziś słonko, tak wiec trzeba wykorzystać sprzyjającą aurę i wziąć się za porządki Pościel już wierzy się na dworku, pranko w karuzeli i zaraz wezmę się za mycie okiem, bo jakoś nieładnie wyglądają jak słoneczko przez nie zagląda Dziś co prawda planowałam cały dzień lenistwa, bo wczoraj oczywiście znowu była walka z opałem na zimę....ale pomalutku żeby mocniej nie dokuczyć obolałemu brzuszkowi będę sobie sprzątała. Beciulka miło że znalazłaś chwiluńkę i zajrzałaś do Nas. Życzę Ci samych pogodnych dni Bulbinko, Ioleńko Julciu bidulciu przykro mi że łepetynka znowu dokucza.Mi po operacji jak ręką odjął dolegliwości łepetynkowe. Nie powiem raz na jakiś czas zaboli, ale ten ból to nie ból w porównaniu z tym co było wcześniej, a i częstotliwość znikoma Karumś mam nadzieję, że znajdziesz dziś czas żeby chociaż w przelocie do nas zajrzeć Iwon pracusiu, spokojnego weekendu Link Zgłoś
julcia3-1 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 29.09.12, 11:07 zamknięty Kasieńko to super, wiem jak to jest, bo przez pierwsze 2 miesiące po operacji miałam te bóle słabiutki i prawie wcale, a potem....... Ja natomiast najgorsze bóle migrenowe miałam w dni okresowe ( a takowych już nie mam i przed okresowe, tak więc w te akurat dni bóle migrenowe są o niebo lżejsze, no ale są, mama moja miała do 60 lat migreny, aż zaczęła brać leki na nadciśnienie to jej też przeszły. No ale koniec narzekania, trochę mi przeszło, więc trzeba się ubrać i z psinką na szczepienie jechać....tylko kto mi ją na ten stół dźwignie - jak wszyscy w pracy Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 29.09.12, 11:23 zamknięty Kasiulka jak zwykle pracowita jesteś ,a ja leniuchuję jeszcze może jak małż pójdzie do pracy to dostanę natchnienia Julcia współczuję ci słonko Dobrze ,że ból już popuścił Przypomniałaś mi o szczepieniu -dzięki Załatwię po niedzieli Link Zgłoś
antonina_j Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 29.09.12, 11:30 zamknięty Anna Jantar - Tyle słońca w całym mieście Link Zgłoś
karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 29.09.12, 06:55 zamknięty Dzieńdoberek Jestem i już mnie nie ma w biegu zostawiam najserdeczniejsze życzenia Przemiłej Soboty wolnej od trosk Papapa Kochane Link Zgłoś
iwon62510 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 29.09.12, 07:14 zamknięty Dzień dobry kobietki pięknego weekendu życzę..i zapraszam na sobotnie śniadanko... Link Zgłoś
iola88 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 29.09.12, 08:12 zamknięty Witam w sobotni ranek. Iwon co za cudne śniadanko , od razu mi lepiej, bo jakies przeziębienie mnie męczy a widok ciepelka koi. Karma gdzie ty znowu wylatujesz o świcie. Ja zapraszam na kawusię wszystkie Syrenki i Krewetki Link Zgłoś
cios Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 29.09.12, 12:12 zamknięty W zasadzie to bardziej juz południe niz rano, ale witam Was serdecznie w ten piękny jesienny dzione. Całuje mocno jeszcze tu będę zglądała Link Zgłoś
iola88 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 29.09.12, 12:19 zamknięty Witam ponownie Właśnie wrócilam z zakupków takich drobniutkich, pogoda piękna. Antosiu piosenka w sam raz na dzisiaj. Kasiu moje okna to już nic nie widzą ale mam lenia, zazdroszczę Tobie tej niespożytej energii. Bulbi ja właśnie muszę ekspresowo ogarnąć domek nim mąż wróci z pracy, mamy na odwrót, a ja wolę sprzątać w samotności i najlepiej po południu , bo z rana zawsze jakaś leniwa jestem. Cosiu witaj i zaglądaj, zaglądaj, ja też ciągle zagladam a potem oderwać sie nie potrafię. Ale teraz chyba muszę się zmusić do porządków oj nie chce mi się, ale pranie juz czeka na powieszenie itp itd......... Link Zgłoś
iola88 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 29.09.12, 12:22 zamknięty Wiedziałam od zawsze, że nie powinnam witać się z każdą z osobna, bo zawsze kogoś pominę. I tak się stało sorki Julcia i Becia proszę Was o wybaczenie. No i buziaki dla następnych Kobietek które jeszcze wpadną Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 29.09.12, 12:41 zamknięty Iola ,Ciosiu,Tosiu Ja tylko chłopakom obiadek zaserwowałam ,po najniższej linii i dalej nic mi się nie chce siedzę przy kompie i oglądam zaległe programy No ,jeszcze miałam radosny telefon od przyjaciółki ,że czuje się dobrze Nawet słyszałam w jej głosie dawną radość i poczucie humoru ,aż i mnie się udzieliło Oby tak jak najdłużej .... Tośka dzięki za przypomnienie pięknej piosenki Link Zgłoś
julcia3-1 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 29.09.12, 13:15 zamknięty Iolu nie ma sprawy, ja też zapominam, a wszystkich wymienić nie sposób, no chyba, że robi to pani prezes nasza kochana Ollik. Psinka moja zaszczepiona, no i tak jak pani dr powiedziała rok temu, czeka ją operacja wycięcia guza na sutku. Ona ma pełno guzków łagodnych od małego, ale ta jedna zmiana jest groźna raczej. No i teraz po mnie przyszedł czas na moją psinkę, a mówiłam jej na początku roku - że czeka nas operacja ja już jestem po, a ona przed jest to właściwie zabieg, który kosztuje 100 zł, bo zmiana jest jeszcze mała. No a dziś będę bez autka, bo Henio mój mi go będzie dopieszczał, także nie wiem co będę robiła, a głowa już prawie nie boli, tryptan zadziałał. Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 29.09.12, 13:28 zamknięty O kurczaczek, ale się dziś zapóźniłam Miło mi Was powitać już po południu co prawda, ale jakoś się nie wyrobiłam Troszkę działałam w kulisach A u nas dziś weselicho w bloku i wesoło grała muzyczka, więc trza było też nieco pooglądać, skoro tak hucznie się odbywało Na szczęście mam już posprzątane, obiadek też gotowy, a rosołek na jutro też sobie pyrkocze A tu tutaj gwarno od samego ranka, aż miło Ostatnio weekendy są dość mocno aktywne i fajnie, że wolny czas spędzacie również z nami Chyba za wzorem niektórych syrenek, nie będę wymieniała każdej z osobna, bo czasu braknie, a jeszcze mogę kogoś pominąć i byłoby niemiło Kasiu ja chętnie zerknę na torciki i Waszą radosną twórczość Myślę, że też je fotografujesz, ja tak robię, choć nie ma się czym chwalić, ale jakaś pamiątka zawsze zostaje Pozwolicie, że imiennie przywitam szczególnie Becię, która dawno do nas nie zaglądała, albo raczej nie pisała, więc tym milej mi Cię ucałować i życzyć , żebyś mogła jak najszybciej zmienić treść stopkę - buziaczki Beciu Wszystkim tu obecnym piszącym i czytającym życzę udanej soboty usunięcie macicy z przydatkami luty 2010, HTZ-Systen50, Śląsk, 59r. Link Zgłoś
cios Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 29.09.12, 16:12 zamknięty Jak tu cichutko. Wszyscy chyba chwytają ostatnie ciepłe chwile. Przynajmniej u nas na południu. Jest tak pięknie jesiennie. Dlatego siedząc tutaj, popijając herbatkę myślę o Was Syrenki i osobach bardzo potrzbujących ciepła, wsparcia, zdrowia. I jest gdzieś na świecie jedna osoba, której nadzieja na zdrowie może wkrótce się spełni . Piszę zagadkami ale na razie nie mogę więcej. Mam nadzieję, że w odpowiednim momencie właściwa gwiazdka zajaśnieje najpiekniejszym blaskiem. Trzymajcie kciuki za spełnienie. Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 29.09.12, 16:36 zamknięty Ciosku witaj Ponieważ i ja z południa to i u mnie taka ładna jesień Jako że własnie uporałam się z garami, a szarlotka rumieni się w piekarniku, też zasiadłam przy ekraniku, żeby z Wami wypić popołudniowo - weekendową kawkę Tak pięknie napisałaś o osobach potrzebujących wsparcia, ciepła i zdrowia, o oczekiwaniu na spełnienie marzeń .... Trzymam kciuki aby owa gwiazdka zajaśniała najpiękniejszym blaskiem i z zaciekawieniem czekam na ciąg dalszy Czy ktoś jeszcze do nas dołączy ? Zapraszam usunięcie macicy z przydatkami luty 2010, HTZ-Systen50, Śląsk, 59r. Link Zgłoś
julcia3-1 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 29.09.12, 17:34 zamknięty Cosiku - ja też trzymam mocno mocno !!! I ja jak Ollik z południa Tosieńko - czy Ty dziś zaglądałaś tutaj????? Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 29.09.12, 18:35 zamknięty Witaj Julciu Tosieńka była, zostawiła nam piosenkę Anny Jantar i wyfrunęła usunięcie macicy z przydatkami luty 2010, HTZ-Systen50, Śląsk, 59r. Link Zgłoś
kasia7915c Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 29.09.12, 19:07 zamknięty Helo kobietki. Plan na dziś wyznaczony wykonany w 100% Teraz siedzę z farbą na głowie, bo pas startowy widoczny był już na kilometr i obawiałam się, że na głowie zaczną lądować jakieś niezidentyfikowane obiekty latające Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 29.09.12, 19:38 zamknięty Kasieńko witaj No i czemu się nie dziwię, że plan wykonany w 100% ? przecież u Ciebie nie może być inaczej usunięcie macicy z przydatkami luty 2010, HTZ-Systen50, Śląsk, 59r. Link Zgłoś
julcia3-1 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 29.09.12, 19:52 zamknięty Kasieńko no tak jak zwykle, Olliczek ma rację, a ja zrobiłam właśnie sałatkę z kurczaka Smacznego !!!! Link Zgłoś
kasia7915c Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 29.09.12, 20:12 zamknięty Oliczku dziękuje. Poszło sprawnie bo mój pan mąż wyjechał raniutko w trasę i jeszcze nie wrócił, a więc nie było jednego z mącicieli i wybijaczy z rytmu z drugim mniejszym dałam sobie radę-dostał nowa piłkę do gry w nogę i cały dzionek z głowy Mniam mniam Julciu aż mi ślinka poleciała Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 29.09.12, 20:20 zamknięty Julciu no i ślinka poleciała Idę wobec tego coś zjeść, choć już po 20:00 Kasiu farba już zmyta ? usunięcie macicy z przydatkami luty 2010, HTZ-Systen50, Śląsk, 59r. Link Zgłoś
iwon62510 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 29.09.12, 20:20 zamknięty Dobry wieczór kobietki. .dzisiaj widzę,że u niektórych akcja okienka,ja też zaliczyłam ale tylko jedno,bo już czasu brakło na pozostałe,ale za to poszłam w ślady Olikka i upiekłam szarlotkę,..obgarnęłam chałupkę,i zrobiłam sałatkę jarzynową..i uff...jestem padnięta...ale jak zaglądne do Was,to od razu lepiej.....Julcia sałatka pychotka...Kasiu uważaj z tymi pracami,bo brzusio się zbuntuje..ja jak podźwigam to czasem boli.. Link Zgłoś
kasia7915c Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 29.09.12, 20:28 zamknięty Oliczku właśnie już spłukana ale trzeba troszke jeszcze przesuszyć bo tak nieprzyjemnie z mokrą głowa siedzieć. Iwonko staram się nie denerwować brzuszka ale czasami jakoś tak samo wychodzi Link Zgłoś
cios Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 29.09.12, 20:41 zamknięty O rety JUlcia nie katuj. Ta sałatka jest piękna. I na pewno tak też smakuje. Jakie Wy dziewczyny zdolne jesteście. Jakos tak leniwie, sobotnio sie zrobiło. Trzeba będzie sie pożegnać bo potem mogę nie zdążyć. Do jutra kochane Syrenki, na pewno się odezwę, żeby sie z Wami rano spotkać. Miłej nocy Link Zgłoś
iwon62510 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 29.09.12, 21:23 zamknięty Cios dobrej i spokojnej nocki... Link Zgłoś
0agnieszka1982 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 29.09.12, 22:03 zamknięty Wpadłam dobrej nocki życzyć Dzień dzisiaj zarobiony maksymalnie:/Noga mnie boli,że nawet źle mi leżeć Dziewczyny chciałabym zapytać jak długo po operacji trzeba trzymać dietę??? Jeszcze raz DOBRANOC Link Zgłoś
antonina_j Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 29.09.12, 22:06 zamknięty no to lulu Link Zgłoś
kasia7915c Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 29.09.12, 22:12 zamknięty No cóż, widzę że kobietki uciekają lulu wiec i mi nie pozostaje nic innego jak życzyć Wam spokojnej nocki. Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 29.09.12, 22:15 zamknięty Pooglądałam sobie "Bitwę na głosy" dla odprężenia i powoli będę się zbierała do łóżeczka, więc pora na ewakuację Kasieńka już bez pasa startowego , Julcia z apetyczną sałatką, Iwon z pyszną szarlotką, Ciosek z misiami, Agusia z bolącą nóżką i śpiąca Tosia z hamakiem Z takim dorobkiem dnia dzisiejszego udajemy się łóżeczek, przytulamy do podusi i regenerujemy siły przed kolejnym pięknym dniem Do miłego zobaczenia w niedzielę usunięcie macicy z przydatkami luty 2010, HTZ-Systen50, Śląsk, 59r. Link Zgłoś
iwon62510 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 30.09.12, 08:00 zamknięty Dzień dobry kobietki pięknej,słonecznej,jesiennej niedzieli Wam życzę....... śniadanko podano... -- usunięta macica 1 marca 2011, łódzkie 1965r Link Zgłoś
karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 30.09.12, 08:11 zamknięty Dzieńdoberek Piękna niedziela u mnie, mam nadzieję ,że u Was również Iwonka śniadanie luksus!!! i to jeszcze w jakich okolicznościach przyrody!!! podrzucę coś słodkiego dla osłody i mknę w drogę ... Cudownej Niedzieli Dziewczyny Kasieńko jak się cieszę ,że Cię wreszcie widzę Link Zgłoś
0agnieszka1982 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 30.09.12, 09:08 zamknięty Iwon o takim sniadaniu w takim miejscu marze U nas tez piekna pogoda sloneczko swieci wiec pewnie po poludniu na spacerek sie wybierzemy, o ile dam rade Od dwoch miesiecy mam problemy z zoladkiem a ostatnie kilka dni sie nasilaja.Co rano i wieczor boli mnie i robi mi sie niedobrze, do tego latam co chwila do wcWiec strach sie gdzies dalej wypuszczac Milej niedzieli zycze Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 30.09.12, 09:17 zamknięty Iwonko,Karmusiu ale pyszności z samego ranka Dzięki kobietki Oagnieszko może powinnaś się wybrać do lekarza ....dwa miesiące to szmat czasu Kasieńko żałuję ,że nie podrzuciłam Ci mojego globusiku Miałabym już to z głowy ...a tak będę się dziś mordować Oliczku Uściski dla wszystkich syrenek Link Zgłoś
julcia3-1 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 30.09.12, 09:44 zamknięty Witajcie kochane moje....dzis wybywam z domku, więc raczej mnie nie będzie aż do wieczorka Link Zgłoś
kasia7915c Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 30.09.12, 10:08 zamknięty Witam niedzielnie. Karmuś ja również cieszę się ,że coraz częściej jestem z Wami i oby już tak pozostało Bulbinko no widzisz, a tak to sama musisz się mordować z kładzeniem "asfaltu" na łepetynkę. Julciu miłego dnia. Agnieszko chyba musisz jednak wybrać się do lekarza z tym żołądkiem wiem coś na ten temat-od końca września męczyłam się z takim bólem i tydzień temu wylądowałam u lekarza bo doszło do tego, że nie jadłam i miałam problemy z siedzeniem, leżeniem i głębszym oddychaniem Zrobiono usg, dano leki i jak na razie jest o niebo lepiej. Wstępna diagnoza-nerwica i może jakiś stan zapalny. Link Zgłoś
kasia7915c Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 30.09.12, 10:10 zamknięty No i gapa zawsze gapą zostanie . Miało być od końca sierpnia, a nie września Link Zgłoś
cios Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 30.09.12, 10:17 zamknięty Dzień dobry SyrenkiPIękny dzień sie zapowioada, choc rano było pochmurno i padało. Aguś po operacji to sam żołądek zmusza do trzymania diety. Poczytaj w innym wątku nt dolegliwości po operacji. Jelita wykonują jakąś megagigantyczną pracę, rozwalając sie po całym brzuchu. Mnie taka gula w gardle to stała ze dwa tygodnie, po prostu jeść mi się nie chciało. Za to nauczyłam sie pić wodę jak smok i na szczęscie to mi zostało do dziś. a te dolegliwości to może stres, nerwy ale warto byłoby komuś o tym powiedzieć bo nie ma się co męczyć i odwadniać organizmu przed operacją Pozdrawiam Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 30.09.12, 10:32 zamknięty Kasieńko,Ciosiu witajcie dziewczyny Wpadłam przekazać Wam pozdrowienia od naszej Mariatydki ,która bawi-jak wiecie na wycieczce w Warszawie Wczoraj nic nie robiłam ,miałam totalnego lenia ...i jakieś zobojętnienie ,więc dziś muszę parę spraw załatwić Link Zgłoś
kasia7915c Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 30.09.12, 10:37 zamknięty Bulbinko dziękuje za pozdrowienia od naszej Syrenki bawiącej w Warszawie. Link Zgłoś
kasia7915c Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 30.09.12, 11:03 zamknięty Miłej niedzieli kobietki. ja znikam. Link Zgłoś
iola88 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 30.09.12, 11:25 zamknięty Wspaniałej niedzieli Syrenki. Iwon śniadanko pyszne i sceneria wymarzona. Karmuś rogaliki jak znalazł do kawki którą własnie piję. Aguś pędź do lekarza, dwa miechy to coś dziwnego nie lekceważ tego. Bulbi jaki krajobraz, witaj sister i moja druga Kasiula witaj , widzę, że asfaltowanie równo nas dopadło, mnie czeka dzisiaj, ale w końcu my są trojaczki nie Julcia witaj w piękny słoneczny dzień, bo u ciebie (bo to blisko) też pewnie piękne słonko świeci. Ciosiu u mnie w nocke tez padało a teraz wręcz pogoda wymarzona na spacery. Mariatydko baw się w tej stolicy a potem wpadaj i opowiadaj. Dobra teraz pora coś ugotować, łep wysmarować i jakiś spacerek zorganizować, bo jak nie ja to kto Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 30.09.12, 11:55 zamknięty Iola ja też słonko dopiero dziś będę łepetynę smarować , jak małż wyjdzie do pracy nasza sister jest poukładana -nie tak jak ja jakoś do niczego nie mam sił i wszystko robię ,bo muszę ..bez entuzjazmu Więcej mówię ,niżeli robię cosik ze mną nie tak teraz rosołek Link Zgłoś
olikkk Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 30.09.12, 11:57 zamknięty Iwonko, Karmuś za smakowitości o poranku buziole Aguś czy Twoje problemy z żołądkiem nie mają związku ze stresem ? Często tak bywa , a Ty chyba masz tych stresów ostatnio w nadmiarze Zdróweczka Ci życzę Bulbiś witam Cię i czeszę się, że jesteś Dzięki za pozdrowienia od Marii z Warszawy Ja również pozdrawiam i życzę udanej wycieczki A poleniuchować masz prawo od czasu do czasu, bo kiedyś trzeba przecież odpocząć Julciu udanej wycieczki Kasiulko jak miło, że jesteś z nami coraz częściej I też się cieszę, że brzusio już mniej boli Widzisz Aguś co Kasia pisze ? nerwica ... U mnie w rodzinie jest podobnie ... ktoś mi bliski w stresie od razu ma problemy z żołądkiem ... Ciosku i Ty potwierdzasz moje przypuszczenia Też polecam Agusi wizytę i lekarza Siostry się asfaltują ja to zrobiłam przed wypadem do Krakowa Dziś też wybywam z domciu, pora odwiedzić też rodziców, więc popołudnie spędzę u nich Zmykam wykończyć obiadek , Wam zaś Życzę udanej niedzieli i miłego wypoczynku usunięcie macicy z przydatkami luty 2010, HTZ-Systen50, Śląsk, 59r. Link Zgłoś
0agnieszka1982 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 30.09.12, 13:42 zamknięty Dziewczyny tyle, że mnie wizyty u lekarza po prostu przerażająA u nas lekarz rodzinny nawet na głupie badanie krwi nie chce skierować, bo po co?????To jest dziwne bo ten żołądek boli najmocniej i jest mi niedobrze wieczorem i rano w ciągu dnia raczej ok? Link Zgłoś
vika45 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 30.09.12, 14:04 zamknięty Witajcie niedzielnie! Ja tradycyjnie przeziębiona, ale jak się ma wiecznie mokrą głowę od potu to o przewianie nie trudno.Zliczyłam badanie cycków i tu chociaż ok. Idę po niedzieli dziabnąć krew na badania i w piątek idę do gina wyżebrać plasterki. Pół roku pocenia się wystarczy. Cały tydzień jeszcze smażyłam jabłuszka a na balkonie stoi worek warzyw czekający na starcie i zamrożenie w formie włoszczyzny. Nie mam jednak siły na razie obierać. Leżę sobie pod kocykiem, oglądam TV i pod sypiam.Całe plecy mnie bolą od kichania i kaszlu. Jednak wychodzi starość.... Link Zgłoś
antonina_j Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 30.09.12, 14:13 zamknięty o....my tu wszystkie wiekowe siostro Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 30.09.12, 14:29 zamknięty Vika z tą starością ostrożnie proszę uważaj na siebie przy tych potach kochana Oj ..z warzywkami mam jeszcze tyle roboty ..... jakoś nie mogę się ostatnio zorganizować Agnieszko ja akurat mam nerwicę żołądka ,więc wiem jak to działa najczęściej wieczorami .....może dlatego ,że wówczas bardziej wszystko analizujemy ...myślimy....bo w ciągu dnia nie ma czasu Oliczku serdeczne pozdrowionka dla rodziców i miłej niedzieli Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 30.09.12, 15:07 zamknięty Tośka kochanie bez przesady Oglądałaś wczoraj ,,Mam talent '' ? Ja też tak chcę w takim wieku Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 30.09.12, 15:33 zamknięty chciałam zaserwować wam dziewczyny zdjęcie własnego obiadku ale.....aparat i fotografka jest do d...... nie wygląda to apetycznie ha ha to nie jest bułka ..tylko patisonek z farszem Link Zgłoś
cios Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 30.09.12, 16:52 zamknięty Wiesz ja też tak mam- ciągle mi było zawsze i wszędzie gorąco. Od zawsze. Myslałam, że teraz coś sie zmieni ale nic z tego. W ogóle kłopoty ze snem i to gorąco zawsze mnie dobijało. Ludzie dobrze spali bo w nocy padało, wiało albo było zimno ja ogladałam sufit lub liczyłam barany. Wszyscy narzekają na zimno mnie zaś w sam raz. Temperatura jak to było w lutym br -26 st ja sie cieszę ludzie marzną. na szczęści jakos omijały mnie przeziębienia a ciagle biegałam bez czapki i w cienkich rajstopach. Na razie po operacji niewiele się zmieniło choc był moment, że myslałam, że plasterki cuda zdziałały ale chyba na to jeszcze muszę poczekać. Dziewczyny piszą, że to nie tak od razu, jesli w ogóle. Także biegnij do lekarza ale jednoczesnie uzbrój w cierpliwość bo to tak na pstryknięcie nie pomaga a chciałoby się, oj chciało Link Zgłoś
vika45 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 30.09.12, 17:26 zamknięty U mnie to jest dziwnie: nie to, że mi jest gorąco tylko robię się cła mokra a zwłaszcza głowa no i włosy. A tu to ciągle mi zimno więc siedzę w polarku/to od tarczycy/.A jak mokra głowa to całe ciał marznie. Wiosną nie było źle, latem tylko pływałam ale i tak wszyscy spoceni bo gorąco, Teraz problem..W sierpniu zatoki i antybiotyk/ gdzieś w sanatorium przewiało łepetynę/ a teraz załatwiłam się w upalną środę: 27 stopni i jak to u mnie wietrzysko.O tym, że hormonki nie działają od razu to wiem ale jest nadzieja, o ile je dostanę .To zależy od wyników krzepliwości. Jadłam Remifemin pół roku ale nic nie pomagał Link Zgłoś
antonina_j Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 30.09.12, 17:40 zamknięty mokra głowa no i włosy tak mam tak od wielu lat na tle emocjonalnym zapewne Link Zgłoś
karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 30.09.12, 17:45 zamknięty Hej dzieweczki , piękne laseczki Nie wymienię każdej z osobna, bo mam umysł ograniczony ...Cmokam Was serdecznie Vika pojawiła się ostatnia, to ją jeszcze jestem w stanie spamiętać Vikuś zdrowia Ci życzę i oby pozwolono Ci lepić plasterki...znam ten ból z siódmymi potami i to jest katorga, teraz kleję pół plastra i jest o niebo lepiej , czasami coś tam zagrzeje ( zwłaszcza ,kiedy się zdenerwuję ), ale to jest pryszcz... Fajowego wieczorku Wszystkim życzę Link Zgłoś
0agnieszka1982 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 30.09.12, 18:12 zamknięty Spacerek zaliczony, konik nakarmiony Teraz córa się z kolegą bawi, mąż próbuje zamontować radio w aucie a młody się męczy z frytkami Mam Talent uwielbiam Jest lepszy niż niejedna komedia:pA Hołownia i Prokop to już w ogóle niesamowici są I znowu jutro poniedziałek:pLeci ten czas strasznie szybko. Miłego wieczorka dziewczyny Link Zgłoś
karmagula Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 30.09.12, 18:56 zamknięty Aga macie konika? takiego prawdziwego? pokaż ... Hurraaaa...u mnie już grzeją...a na dworze ma być ponad 20 stopni pranie będzie schło ,że hej Idę spać, bo dzisiaj w nocy księżyc spać mi nie dał...kiedy się obudziłam, to miałam wrażenie, że ktoś reflektorem w okna nam przyświeca a może to ufo? Kolorowych Snów Link Zgłoś
bulbinka536 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 30.09.12, 19:33 zamknięty DOBRANOC miało być ale tak to jest jak jest się gapom Link Zgłoś
vika45 Re: NIE JESTEŚ SAMA - POROZMAWIAJMY - 8 :) 30.09.12, 19:34 zamknięty Karmuś u mnie grzeją od poniedziałku. Jest tak ustawiony czujnik,że jak w dzień ciepło to się wyłącza ale nocką jest ciepło.Myślisz,żę u nas będzie 20 stopni? Link Zgłoś