Dodaj do ulubionych

poznalam 40 letnia dziewice

IP: 194.205.246.* 27.06.06, 18:43
tzw kobiete z zasadami...nie chodzi o to ze jest nie atrakcyjna wrecz
przeciwnie czeka na slub...czy to jest zdrowe podejscie?
Obserwuj wątek
    • Gość: anka Re: poznalam 40 letnia dziewice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 18:45
      a przepraszam
      czy ciebie w jakiś sposób to jej dziewictwo dotyczy?
    • Gość: zuza Re: poznalam 40 letnia dziewice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 18:52
      niezdrowe
      mam na myśli fakt, ze opowiada o tym osobom, które to natychmiast rozpaplują na
      forum
    • very_martini Re: poznalam 40 letnia dziewice 27.06.06, 18:54
      może wolałabyś poznać piętnastolatkę w ciąży?
      czy to według Ciebie zdrowsze podejście?

16%VOL
      22%VAT

--
      takie tam... forum homeopatia
      • Gość: zuza Re: poznalam 40 letnia dziewice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 19:01
        raczej codzienne, więc się opatrzyło i nikogo nie dziwi (oprócz 15-latki
        pytającej jak się to mogło stać)
        • very_martini Re: poznalam 40 letnia dziewice 27.06.06, 19:03
          > raczej codzienne, więc się opatrzyło i nikogo nie dziwi (oprócz 15-latki
          > pytającej jak się to mogło stać...

... skoro za pierwszym razem się nie zachodzi

16%VOL
          22%VAT

--
          • Gość: zuza Re: poznalam 40 letnia dziewice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 19:04
            a po okresie ma się tyle dni niepłodnych, ile dni trwał okres...
            • very_martini Re: poznalam 40 letnia dziewice 27.06.06, 19:05
              aaa, o tym to nie słyszałam. Muszę sobie zapisać, taka wiedza procentuje

16%VOL
              22%VAT

--
              • Gość: zuza Re: poznalam 40 letnia dziewice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 19:07
                aaaaa, to był niezwykle cenny wpis
                jedna z dziewcząt bardzo się ucieszyła, że ma 7-dniowe miesiączki
                do tej pory ją to raczej martwiło wink
            • f_emmefatale Re: poznalam 40 letnia dziewice 27.06.06, 19:45
              Gość portalu: zuza napisał(a):

> a po okresie ma się tyle dni niepłodnych, ile dni trwał okres...

Czyli jednak Bóg istnieje! wink
          • justyna302 Re: poznalam 40 letnia dziewice 28.06.06, 08:19
            Oraz jak się nie ma orgazmu też się nie zachodzi.
    • m_marta_m Re: poznalam 40 letnia dziewice 27.06.06, 19:29
      jej sprawa co robi w swoim życiu. no chyba że strasznie tym kogoś krzywdzi,
      rani itd.

Gość portalu: kika napisał(a):
      >czy to jest zdrowe podejscie?

a czy ta kobieta ma jakieś chore objawy? wink
      p.s. a co z zakonnicami?
    • Gość: gość Re: poznalam 40 letnia dziewice IP: *.chello.pl 27.06.06, 20:06
      Ja znam ze dwie przynajmniej i jakoś mnie ten problem nigdy nie prześladował.
      Swoją drogą, mentalnie są zdrowsze od kilkudziesięciu procent populacji, ale
      mimo wszystko nie widzę zależności.
      PS.
      Może jakąś dobrą książkę sobie poczytaj, do kina się przejdź, poopalaj??
      • very_martini Re: poznalam 40 letnia dziewice 27.06.06, 20:07
        opalać to już może wystarczy na dziś...

16%VOL
        22%VAT

--
        • Gość: gość Re: poznalam 40 letnia dziewice IP: *.chello.pl 27.06.06, 20:09
          Faktycznie, tu chyba dało się we znaki przegrzanie smile)))
          • Gość: Majka Re: poznalam 40 letnia dziewice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 00:31
            No wiecie, typowe to to nie jest big_grin Raczej dosyć dziwne. Oczywiście nikomu nic
            do tego ale czy to zdrowe to nie powiedziałabym. Pozbawia się siebie radości z
            seksu i to w czasie gdy kobieta czerpie z niego najwięcej, czyli miedzy 30 a 40.
            Chociaż słyszałam że 50 latki też mają duże potrzeby. W każdym razie takie
            dziewictwo wydaje mi się pozbawione sensu.
            • very_martini Re: poznalam 40 letnia dziewice 28.06.06, 00:50
              dopóki ona jest z tym dobrze, to co jakiemuś seksuologowi rodem z "Cosmopolitan"
              czy inszego kolorowo - błyszczącego do tego?

16%VOL
              22%VAT

--
              • Gość: Majka Re: poznalam 40 letnia dziewice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 01:06
                A skąd wiesz że jej jest z tym dobrze?
                Nikt tu nie mówił o seksuologowi tylko o ludzkich potrzebach a seks jest jedną z
                nich i to bardzo ważną smile
                • Gość: anka Re: poznalam 40 letnia dziewice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 01:40
                  jak to fajnie jak wszyscy naokoło wiedzą najlepiej co jest komu potrzebne
                  a czasem nawet lepiej wiedzą niż sami zainteresowani
                  wink
                  • Gość: Majka Re: poznalam 40 letnia dziewice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 08:46
                    Jesteśmy ludźmi więc mamy podobne potrzeby fizyczne i psychiczne smile
                    • Gość: anka Re: poznalam 40 letnia dziewice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 11:18
                      podobne - to nie znaczy wcale takie same
                • very_martini Re: poznalam 40 letnia dziewice 28.06.06, 10:41
                  Widzisz, Majeczko, jestem w porównaniu z Tobą szczeniarą, bo do trzydziestki
                  jeszcze parę lat mi zostało, ale napiszę z autopsji (zakładam, że takiego listu
                  jak mój Cosmopolitan by nie wydrukowało): od dobrych kilku lat jestem solo,
                  życie seksualne zerowe i jest mi z tym naprawdę dobrze. I to nie jest żaden
                  mechanizm wyparcia, wypieranie kompleksów i przekonań o własnej
                  nieatrakcyjności, bo wszystkie dobrze wiemy, że nie jest żadnym problemem
                  znalezienie napalonego na wszystko, co się rusza, faceta, i zapewnienie sobie
                  ekstremalnych doznań erotycznych w związku opartym na seksie. Niezależenie od
                  (nie)atrakcyjności partnerki, takie coś można znaleźć w tydzień. Mnie po prostu
                  seks nie kręci, ale kręcą mnie inne rzeczy, wiec je robię. Według Twoich
                  kryteriów powinnam iść do seksuologa na pewno, bo obojętny stosunek do seksu to
                  jakaś dewiacja zapewne, a już na pewno w dzisiejszym świecie, który za normę
                  uznaje bzykanie się z kim popadnie i gdzie popadnie. Mnie to ani grzeje, ani
                  ziębi, i dopóki moje zerowe zainteresowanie erotyką nie wpływa negatywnie na
                  moje relacje z kimkolwiek, nie mam zamiaru nic z tym robić. Nie wszystkim
                  kobietom, wbrew temu, co chciałaby za pewne redakcja Cosmopolitan, hormony
                  uderzają do głowy na widok facetów.

16%VOL
                  22%VAT

--
                  • Gość: Majka Re: poznalam 40 letnia dziewice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 12:44
                    Cóż, sa na świecie dziwa o których nie śniło się filozofom wink
                    A tak serio uważam że skoro nie masz jeszcze 30stki to możesz po odczuć jak
                    bardzo brakuje ci seksu, ja miałąm podobnie, do 30stki mnie średnio interesował.
                    Potem nastąpiła diametralna zmiana. Ale podkreślam że średnio a nie wcale.
                    Człowiek jest istotą seksualna i zerowe zainteresowanie seksem świadczy jednak o
                    zaburzeniach tej sfery albo podświadomym wyparciu (z powodów religijnych czy innych)
                    • lilith76 Re: poznalam 40 letnia dziewice 28.06.06, 12:50
                      majka, nie słyszałaś o masturbacji??? nie to samo, ale pomaga.
                      pozostanie w dziewictwie nie pociąga za sobą braku zainteresowania seksem i
                      braku potrzeb seksualnych!

może według ciebie samotna kobieta powinna dla higieny raz na kilka tygodni dać
                      się zerżnąć komuś przygodnemu, ale dla niektórych to właśnie niehigienicznie.

kwartał temu przekroczyłam trzydziestkę, mam spore potrzeby seksualne, ale
                      bedąc kobietą samotną nie poszłabym sypiać z kim popadnie, bo mnie strasznie
                      ciśnie.
                      • Gość: Majka Re: poznalam 40 letnia dziewice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 20:48
                        Hehe słyszałam ale wybacz - to nie to samo smile Zastanawia mnie że wszystkie
                        sprowadzacie sex do jakiejś mechaniki. A seks to przede wszystkim dotyk,
                        bliskość, ciepłe słowa, pożądanie w czyichś oczach, poczucie że jest się piękną
                        i kobiecą. Nie, nie zrezygnowałabym z tego nigdy. I kto mówi o przygodnych
                        znajomościach, ja takowych też nie lubię bo się z tym źle czuję, ale oprcz
                        związków romanse też miewam. Gdybym czekała na tego jedynego za kilka lat
                        zostałabym być może 40letnią dziewicą wink Ufff dzięki Boże że mi na to nie
                        pozwoliłes!smile
                    • Gość: gość Re: poznalam 40 letnia dziewice IP: *.chello.pl 28.06.06, 13:27
                      albo podświadomym wyparciu (z powodów religijnych czy in
                      > nych)
                      lub świadomym
            • Gość: zuza Re: poznalam 40 letnia dziewice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 08:00
              ależ oczywiście, Majka ma calkowitą rację wink
              tylko chyba wychodzi z lekko blednego założenia - że każda kobieta czerpie
              dziką, nieustającą radość z seksu
              tylko skąd te dramatyczne listy do redakcji? posty? kolejki do seksuologa?

niestety, majeczko, jak dorośniesz, to się dowiesz, że dla wielu pań radosny
              seks to ciężka orka i obowiązek
              więc pozwól ludziom żyć, jak chcą
              • Gość: Majka Re: poznalam 40 letnia dziewice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 08:50
                Bardzo mnie bawi, że jeśli ktoś ma inne zdanie niż inni to się go natychmiast
                usiłuje zepchnąć w dół smile) Nic z tego. A starsza jestem od ciebie na pewno i to
                sporo, dlatego wiem jak to jest z sexem po 30stce. I nic nie pisałam o dzikiej
                radości z sexu tylko o fizjologii i potrzebach. Za chwilę napiszecie że czegoś
                takiego jak dojrzewanie seksualne nie ma big_grin Ależ ja jestem bardzo tolerancyjną
                osoba i jak dla mnie to każdy może żyć nawet na drzewie jak chce. Co nie zmienia
                faktu że mam swoje zdanie na różne tematy smile
                • Gość: zuza Re: poznalam 40 letnia dziewice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 09:40
                  Gość portalu: Majka napisał(a):
                  a starsza jestem od ciebie na pewno i to sporo,
                  dlatego wiem jak to jest z sexem po 30stce

i tu się niestety głeboko mylisz (jeśli chodzi o starszeństwo oczywiście)
    • Gość: K Re: poznalam 40 letnia dziewice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 08:29
      nie chodzi o to ze jest nie atrakcyjna wrecz
      > przeciwnie

Gdyby była szpetna i paskudna, wszystko byłoby zrozumiałe? I to mówi kobieta o
      kobiecie?
    • lilith76 Re: poznalam 40 letnia dziewice 28.06.06, 09:02
      jej życie - jej prawo
      dlaczego dziś dziwi taka postawa np. u kobiety singla, która nie spotkała
      odpowiedniego faceta? nie dla wszystkich seks jest jak depilacja nóg, czy
      maseczka z alg - zabiegiem higienicznym.

jeśli jest od dłuższego czasu w związku z facetem, to byłoby to dla mnie dziwne.
    • kwietniowe_cappuccino Re: poznalam 40 letnia dziewice 28.06.06, 09:43
      Zasady... Piękna zapomniana cnota...
      • venus22 Re: poznalam 40 letnia dziewice 28.06.06, 10:11
        to ze jest dziewica to jeszcze nic nie znaczy. moze byc tylko technicznie
        dziewica.

Venus
        • very_martini Re: poznalam 40 letnia dziewice 28.06.06, 10:31
          > to ze jest dziewica to jeszcze nic nie znaczy. moze byc tylko technicznie
          > dziewica.

eeee... a co to znaczy? bo w google nic sensownego nie wyskakuje i słowniki też
          milczą

16%VOL
          22%VAT

--
          • lilith76 Re: poznalam 40 letnia dziewice 28.06.06, 10:33
            przypomina mi się wątek dziewczyny uprawiającej seks analny, bo dziewictwo
            chciała zachować dla "tego jedynego" wink
            • Gość: Majka Re: poznalam 40 letnia dziewice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 10:37
              Niezłe smile)
            • kwietniowe_cappuccino Re: poznalam 40 letnia dziewice 28.06.06, 10:40
              pamietam, pamietam, to były emocje wink
    • korlewna Re: poznalam 40 letnia dziewice 28.06.06, 12:17

> ...czy to jest zdrowe podejscie?

Dla mnie nie (!!), ale widać dla włascicielki owego dziewictwa zdecydowanie
      tak... I tak własnie powinno byc, bo kazdy z nas jest inny i mamy prawo do
      własnych wyborów (nawet jeśli innym wydaja sie dziwne).
      Pozdrawiam
    • Gość: Matylda Re: poznalam 40 letnia dziewice IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.06, 13:20
      Ostatnio gdzieś czytałam, że ludzkość w kwestii seksualności dzieli się na trzy
      grupy: heteroseksualni, homoseksualni i aseksualni. O dwóch pierwszych grupach
      powiedziano chyba wszystko, tajemnicza jest ta trzecia. W Stanach prowadzone są
      już badania na ten temat i okazuje się, że ta grupa jest bardzo liczna i można
      ją uznać za następną mniejszość seksualną. Czytałam wypowiedz młodej, pięknej
      kobiety, którą seks nie obchodzi wcale, pod żadną postacią. Nie wyobraża sobie,
      jak można kogoś pocałować, brzydzi się. Nie mówiąc o bardziej intymnych
      czynnościach. Próbowała seksu i stwierdziła, że nie robi na niej żadnego
      pozytywnego wrażenia a wręcz przeciwnie. Denerwuje ją zainteresowanie ze strony
      facetów. Do niczego jej to nie jest potrzebne. Przy tym jest normalną osobą, ma
      wielu przyjaciół wśród obu płci. Czasami tylko denerwuje się, że dla większości
      ludzi jest dziwadłem.
      • blaszany_dzwoneczek Re: poznalam 40 letnia dziewice 28.06.06, 13:28
        Ja sie właśnie zastanawiam, dlaczego niektórzy się tak szokują, że są osoby,
        które żyją bez seksu. Człowiek jest istotą seksualną - ktoś napisał - no dobrze,
        ale jest tą istotą seksualną po to aby się rozmnażać. Tymczasem ostatnio
        przetoczyła się tu dyskusja na temat braku instynktu macierzyńkiego i decyzji o
        nieposiadaniu dzieci. I większośc nic w tym szokującego, nienormalnego czy
        niezdrowego nie widziała. Nie szokują również i są prezentowane jako normalne
        preferencje homoseksulne (jesteśmy wszak tolerancyjni). Czyli tak: człowiek ma
        prawo bez uznania za dziwaka nie pragnąć dzieci, współżyć z innym
        przedstawicielem własnej płci, ale jeśli w ogóle powstrzymuje się od seksu,
        niezależnie od tego jakie ma powody - o, to już dziwadło i nie wszystko z nim w
        porządku.
      • lilith76 Re: poznalam 40 letnia dziewice 28.06.06, 13:28
        a potem zbierze się takich spora grupa i będą chcieli parady urządzać wink
        • Gość: Matylda Re: poznalam 40 letnia dziewice IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.06, 14:00
          Jeżeli już teraz nie zacznie się o tym mówić otwarcie, jeżeli będzie się ich
          dyskryminować, jeżeli nie znajdą zrozumienia to będą urządzać parady. Widocznie
          czują się wyobcowani skoro w Stanach otwierają specjalne kawiarnie, kluby, w
          których czują się dobrze. Oby tylko nie wpadli w takie kłopoty jak
          homoseksualni.
          • maalza Re: poznalam 40 letnia dziewice 28.06.06, 15:32
            Ktoś puścił pięknego trolla a mimo to ruszyła lawina komentarzy wink))
    • Gość: kika Re: poznalam 40 letnia dziewice IP: 194.205.246.* 28.06.06, 17:44
      kobieto..jakiego trolla...??
      poznalam wlasnie taka kobietke i zaczelam sie zastanawiac ....od razu od trolli
      nie koniecznie trzeba wyzywac... sad
      lepszy temat o tamponie kt utknal w pochwie albo zatyczce od dezodorantu...
      • maalza Re: poznalam 40 letnia dziewice 29.06.06, 13:59
        ..>od razu od trolli nie koniecznie trzeba wyzywac... sad

Alez moja droga, ja nikogo nie wyzywam, to był mój komentarz zwykły, a od tego
        jest forum wink

Zresztą, temat wątku poniżej krytyki...
    • aniarazytrzy Re: poznalam 40 letnia dziewice 28.06.06, 18:32
      Nie, powinna się pieprzyć z kim popadnie, to na pewno zdrowe podejście.
      • feather Lilith76 28.06.06, 18:43
        Lilith, jak zwykle celne komentarze. Nic dodac, nic ujac.
        • Gość: Majka Re: Lilith76 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 20:52
          Tak, ta Lilith siedzi tu 24/24 wink Ciekawy przypadek. Ciekawe kiedy je, żyje i
          pracuje.
          • venus22 Re: Lilith76 28.06.06, 21:46
            >>>eeee... a co to znaczy? bo w google nic sensownego nie wyskakuje i słowniki
            też
            milczą<<<

no wiesz! musze ci wyklad robic? domysl sie!

Venus
          • lilith76 Re: Lilith76 29.06.06, 09:11
            > Tak, ta Lilith siedzi tu 24/24 wink Ciekawy przypadek. Ciekawe kiedy je, żyje i
            > pracuje.

kochana, o tej godzinie ty siedziałaś na forum, ja miałam życie osobiste. nie
            wiem, która z nas ma lepiej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka