mmadzia1 26.01.04, 14:45 moje mieszkanie będzie na parterze; planuję zaopatrzyć się w rolety antywłamaniowe, czy ktoś ma jakieś doświadczenia w tym przedmiocie? coś ktoś poleca? albo odradza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izalil Re: ROLETY antywłamaniowe??? 27.01.04, 12:26 Ja nie mam rolet antywłamaniowych, ale się wypowiem. Mieszkam na parterze i 2 lata temu miałam włamanie do mieszkania przez okno balkonowe (plastiki). I też początkowo chciałam założyć rolety ale spotkałam się z opinią, że nie ma rolet których włamywacz nie przetnie. I właściwie rolety służą jako żaluzje. Ja wybrałam alarm. pozdr izalil Odpowiedz Link Zgłoś
mmadzia1 Re: ROLETY antywłamaniowe??? 27.01.04, 12:39 i wystarcza? bo myslelismy i alarmie i roletach; a jak do tego podchodzi ubezpieczalnia? dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
izalil Re: ROLETY antywłamaniowe??? 27.01.04, 13:12 Mam alarm i monitoring i jak na razie wystarcza. A w pzu mam wszystkie możliwe żniżki. pozdr izalil Odpowiedz Link Zgłoś
mmadzia1 Re: ROLETY antywłamaniowe??? 27.01.04, 14:44 może też na tym poprzestanę..? dzieki za rade! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Rolety antywłamaniowe IP: *.ozimek.net.pl 31.01.04, 18:57 moze jakies interesujace inf. znajdziesz na stronie producenta www.aluprof.pl Odpowiedz Link Zgłoś