iza.b 11.02.04, 11:07 --Zastanawiam się nad panelami do kuchni, ale nie wiem czy to jest dobry pomysł. Proszę o rady polecacie czy nie, a jeśli tak to jakich firm. Z góry dzięki za informacje miki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bella Re: panele do kuchni IP: *.pro-futuro.com 11.02.04, 11:28 Hej Ja mam panele w kuchni, przedpokoju i pokojach (Wiparquet), jestem bardzo zadowolona, bo nie wyobrażam sobie zimnej terakoty (brrrrrrrr). POzdraviam Odpowiedz Link Zgłoś
pajonkkk Re: panele do kuchni 11.02.04, 12:10 A panele masz podgrzewane? ;-) I jak radzisz sobie z zachowaniem czystosci? Co z blotem/sniegiem/piaskiem na panelach w przedpokoju. Co z zachlapana podloga w kuchni? Wiem, ze brzegi paneli Wiparguet sa impregnowane, ale czy to wystarcza? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bella Re: panele do kuchni IP: *.pro-futuro.com 13.02.04, 11:04 NIe nie mam podgrzewanych paneli. A z zachowaniem czystości radzę sobie tak jak w przypadku terakoty, wykładziny itp. Przed drzwiami mam wycieraczkę :))) a jeżeli jednak coś się naniesie to używam odpowiednio: szczotki i szufelki lub mopa :)) Nie widzę nic nadzwyczajnego w utrzymaniu czystości czy to paneli czy innej podłogi. Nie wyobrażam sobie "kupek" śniegu czekających na roztopienie, lub garście piachu, który później można roznieść po całym mieszkaniu :)) POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
fuzel_fuzel Re: panele do kuchni 11.02.04, 14:52 Ja mam w mieszkanku wszędzie panele i jest ok. W kuchni mam akurat deskę barlinecką Tali, zabezpieczaną dodatkowo preparatem na łączeniach. W przedpokoju w samym wejściu jest kawałek wyłożony płytkami i tam zatrzymuje się cały syf. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo Re: panele do kuchni IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.02.04, 12:00 Ja też mam panele w całym mieszkanku oprócz łazienki i jest oki. Nie narzekam. Nawet jak cos sie wychlapie to bez problemu można wytrzeć szmatka jak płytki i tyle. Użytkuje już ponad pół roku i mam położone zwykłe panale Kronospanu za 30zł, żadne ekstra. Generalnie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.b Re: panele do kuchni 12.02.04, 20:23 Gość portalu: Olo napisał(a): > Ja też mam panele w całym mieszkanku oprócz łazienki i jest oki. Nie narzekam. > Nawet jak cos sie wychlapie to bez problemu można wytrzeć szmatka jak płytki i > tyle. Użytkuje już ponad pół roku i mam położone zwykłe panale Kronospanu za > 30zł, żadne ekstra. Generalnie polecam. Chciałabym wiedzieć jakie dokładnie masz panele, klejone czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś