joannapa 21.02.04, 17:26 Poszukuję dobrej firmy z Lublina lub okolic, która zajmuje się projektowaniem i wykonaniem mebli do kuchni. I żeby robili to w miarę tanio. Może ktoś mógłby cos polecić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasia Re: meble kuchenne - Lublin IP: *.dynamic.chello.pl 01.06.14, 07:31 Mi klika lat temu zrobiła firma z Domixu - Vena. Do dziś mam ładną i jak nową kuchnię. Chłopaki sprawnie zamontowali. Wszystko ok. Polecam ta firmę Odpowiedz Link Zgłoś
anetasmyk88 Re: meble kuchenne - Lublin 01.02.15, 09:48 Ja natomiast polecam firmę Polfront. Szukałam mebli kuchennych przez dłuższy czas i polecili mi ich znajomi z Zamościa. Zamówiłam lakierowane meble kuchenne i wyszło super. Jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
anetasmyk88 Re: meble kuchenne - Lublin 12.02.15, 22:49 Ja też mam meble z firmy Polfront. Robią bardzo ładne meble kuchenne. Polecam www.polfront.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pedzek77 Re: meble kuchenne - Lublin 13.02.15, 20:53 polecam firmę abja mieszczą się w Gali. firma solidna , zrobili mi meble bez zarzutu. zrobią projekt i wykonają meble.Unikaj firm garażowych, moja teściowa zrobiła u takich pod Lubartowem i tragedia. polecam porady na strefadom.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś