Dodaj do ulubionych

Mata na lodówkę

14.06.10, 10:22
Po złożeniu mebli okazalo się, że ich biel a biel lodowki są tak rożne, że wymarzona kuchnia wygląda okropnie. Musze coś z tym zrobic. W grę wchodzi przemalowanie nowej lodowki.... Znalazlam jednak maty na lodowkę ale nie znam nikogo, kto rzecz by mial. A może tu znajdę kogos, kto mial stycznośc z matą na ladowkę. Znalazlam je tu: oklejgo.pl/na-lodowki.html
Obserwuj wątek
    • virot Re: Mata na lodówkę 14.06.10, 11:09
      Czasami się tak zdarza, ze biel jest nierówna bieli. Co do malowania, to
      musiałabyś użyć specjalnej emalii. Faktycznie fajnie wyglądają te okleiny, które
      znalazłaś, pytanie tylko czy będą pasowały do stylu twojej kuchni. Ogólnie wzory
      mi się podobają a sam pomysł też jest fajny.
      • Gość: alfa36 Re: Mata na lodówkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.10, 11:22
        Kuchnia jest biala na wysoki polysk, kilka szafek szklanych z
        jasnoszarymi ramkami, blat, zlew, kuchnia gazowa w graficie, na
        podlodze plytki drewnopodpbne w ciemnym brązie, szara roleta,
        zamiast plytek matowe biale szklo . Ogolnie taka ta kuchnia smutna.
        Wlasciwie to nawet myslę, ze ta mata by ozywila kuchnię. Tyle, że
        już tyle blędow zrobilam przy urządzaniu, ze nie wiem jaka do takiej
        surowej kuchni mata ny pasowala.
        • Gość: Gosiak79 Re: Mata na lodówkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.11, 15:29
          Ja akurat mam tą matę Oklejgo i jest bardzo zadowolona! Nie miałam problemów z zakupem, produkt świetny, jedynie realizacja trwała 5 dni ale zostałam poinformowana o tym.
          • Gość: tomek-dortmund Re: Mata na lodówkę IP: *.dip.t-dialin.net 29.01.11, 22:36
            moja tesciowa zamowila wlasnie u was ta okleine i po miesiacu rogi zaczely sie zawijac, wyglada tragicznie te "drzewko". Tak na marginesie, naprawde nie znacie google adwords ?
            • rozykwiat2 Re: Mata na lodówkę 28.07.11, 15:22
              Ja swoją matę magnetyczną na lodówkę kupiłam tutaj wall-it.eu/?act=magnesy i do sziś dzień mata pięknie się trzyma i wygląda, a kupiłam ją w tamtym roku. :) Polecam wszystkim znudzonym białą lodówkę.
              • herkson Re: Mata na lodówkę 03.08.11, 13:54
                Ja również chcę kupić matę. Wybrałem ją właśnie w serwisie podanym przez kogoś w pierwszym poście. Czy taka mata oklejgo.pl/na-lodowki/kwiaty.html nie będzie sprawiała problemów? Generalnie chodzi mi o to, czy elementy znajdujące się na tej macie zwyczajnie nie spłyną?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka