Gość: ada IP: 217.153.4.* 05.04.04, 15:40 Czy to bardzo trudne i skomplikowane wyjąć samemu ościeżnicę i wykończyć miejsce po niej? Czy radzice wzywać fachowca? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vampi_r Re: Ościeżnica 05.04.04, 16:22 Nie jest to trudne, jak się wie jak to zrobić. A ja np. nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lojka Re: Ościeżnica IP: *.ok.ae.wroc.pl 06.04.04, 10:23 Widziałam jak wujek sie męzył z ościeżnicami, powiem tak - łatwe to nuie jest tym bardziej, że są one zazwyczaj wmurowane w podłogę i dodatkowo w środku zalane cenemtem. Jak się nie wie jak to robic to sie czlowiek umeczy i caly dzien na 1 straci :) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Ościeżnica IP: 212.244.180.* 06.04.04, 11:37 To zależy jaką futrynę. Jeśli drewnianą to jest to łatwe, jak sa problemy to można ją pociac i demontować po kawałku. Ale jak metalowa to roboty jest dużo więcej,a i przynajmniej szlifirka kątowa by sie przydała. Odpowiedz Link Zgłoś
12magda Re: Ościeżnica 29.04.04, 12:45 U mnie stara metalowa ościeżnica była zalana w środku betonem. Nie było łatwo wyjąć to dziadostwo, nie wspominając o wyniesieniu tego na śmietnik. Polecam poprosić kogoś, kto ma o tym pojęcie, najlepiej znajomego :-) Odpowiedz Link Zgłoś