Dodaj do ulubionych

Co na podłogę przed kominkiem?

24.11.10, 14:42
A ja polecam biokominki Chantico Fire i wtedy nie ma problemu z jakością podłogi.

Chantico Fire można przestawiać bo są mobilne, można postawić na stole czy też powiesić na ścianie.

Polecam bardzo, sama mam taki i jestem zachwycona
Obserwuj wątek
    • Gość: mylink Re: Co na podłogę przed kominkiem? IP: 217.98.14.* 24.11.10, 16:07
      Zamiast biokominka można sobie zwyczajnie kupić kominek elektryczny - nie ma to nic wspólnego z klimatem kominka, czy też pieca kominkowego.
    • Gość: zebi Spadaj z tą kryptoreklamą IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.11.10, 17:05
      idotów którzy kupią jakieś badziewne biokominki (to jak ekoskóra) szukaj sobie gdzie indziej
    • vievior Co na podłogę przed kominkiem? 26.11.10, 12:54
      A ja i tak jestem zwolennikiem mięciutkich naturalnych dywanów przy kominku. Oczywiście, że muszą być w pewnej odległości od niego. Kominki od lat są instalowane w drewnianych domach i rzadko są przyczyną zapalenia.
      • Gość: zibi naturalny dywan czyli z prawdziwej wełny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.10, 13:43
        nie ma prawa się zapalić ze względu na właściwości wełny...

wychwalasz naturalne a dajesz linka do jakiegoś sztucznego "wełniano-poliestrowego" szmelcu... który idzie z dymem szybciej niż benzyna
    • Gość: Niki Re: Co na podłogę przed kominkiem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.10, 23:48
      Witam,
      Myślę, że niezastąpiona przed kominkiem jest ceramika, na przykład gresy porcelanowe, mozaika ceramiczna ( można ułozyć fajny dekor ) czy płytki typu cotto.
      Asortyment tego typu można znaleźć na
      stepim.pl

Pozdrawiam
      Niki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka