Dodaj do ulubionych

Porta drzwi

IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.04, 21:33
Witam!
Co sadzicie o jakosci drzwi Porta? Czy sa warte swojej ceny?
I jeszcze jedno. Najpierw montuje oscieznice, a potem ukladam plytki na
podlodze, czy tez na odwrot?
Z gory dziekuje za opinie.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: SamZrobie Re: Porta drzwi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.04, 23:24
      w starym mieszkaniu 5 lat w nowym od roku
      na razie brak zastrzeżeń

u mnie były najpierw płytki i panele a potem ościeżnice i drzwi

pozdrawiam
    • anciol Re: Porta drzwi 20.04.04, 10:54
      Ja też mam drzwi Porty - jak narazie nie zgłaszam żadnych zastrzeżeń. Trochę
      droższe - ale bardzo dobrze wykonane są drzwi z Stolbud'u.
      Drzwi praktycznie montuje się na samym końcu, po położeniu podłóg.
      pozdrawiam
      • Gość: ttt Re: Porta drzwi IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 20.04.04, 16:46
        A ja jestem troche wkurzony. Najpierw czekałem 6tyg na dostawę, później podczas
        montażu okazało się, że jedna z ościeżnic ma widoczne, duże purchle i ma
        polakierowane uszkodzenia mechaniczne. Złożyłem reklamację, czekam już czwarty
        tydzień. Na szczęście jeszcze tam nie mieszkam, więc nie ma ciśnienia. Skrzydła
        są ok.
        • Gość: Panan Re: Porta drzwi IP: 193.24.24.* 21.04.04, 10:45
          Ja tez od tygodnia mam drzwi Porty - model Toleda w fornirze debowym
          Sam kolor i wyglad drzwi jest na prawde bardzo ładny
          Natomiast co do jakosci i podejscia indywidualnego do klienta to jest troche
          zastrzezen do Porty m.in:
          - zamki w drzwiach wkładaja na siłę swoje, ktore sa strasznie głosne(nie mozna
          zamowic jakis innych - podobnie jak szyby)
          - na siłe daja zawiasy złote w tych drziwch - a jak sie chce srebrne to trzeba
          kupic osobno a te złote i tak wciaskaja -
          - jedno skrzydło u mnie miało pekniecie na ramiaku - ale koles ze sklepu
          powiedział ze to sie nadaje do wymiany, wiec czekamy na decyzje odnosnie
          reklamacji
          - drzwi wydaja sie mniej solidne niz Stolbud - ale niestety Stolbud nie ma
          takich ładnych kolorów fornirów i w Stolbudzie wkładaja do drzwi łazienkowych
          tuleje wentylacyjne lub kratke, a Porta robi w fornirze bardzo ładna szczeline
          i nic nie rzuca sie w ogole w oczy - stad m.in wybrałam Porte, no a poza tym
          kupowałam drzwi w dniu otwarcia nowego sklepu Sykomatu na Bartyckiej i wtedy
          kazdy klient dostawał 15% rabatu - to tez był duzy argument za Porta;

Poza tym cena drzwi Porty jest mimo wszystko adekwatna do jakosci - bo naprawde
          ładne i porzadne drzwi to juz wydatek z oscieznica blisko 2 tys

- jezeli chodzi o montaz - to te drzwi montuje sie na gotowe podłogi i sciany

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka