amarella11 14.01.11, 12:02 Cześć, czy ktoś może mi poradzić jakąś dobrą stronę o aranżacji wnętrz? Chodzi mi o to, żeby były tam konkretne pomysły o tym jak urządzać wnętrza, koniecznie ze zdjęciami, a nie jakieś tam ogólnikowe porady. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amarella11 Re: aranżacja wnętrz 14.01.11, 15:08 Hej, ja osobiście trzymam się strony domplusdom.pl, są tam różne działy i właśnie tak jak piszesz konkretne pomysły. Czasem ekstrawaganckie ale wszystko jest do wykorzystania i muszę powiedzieć, że moje mieszkanie zmieniło się bardzo na plus odkąd korzystam z tego portalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek-dortmund Re: aranżacja wnętrz IP: *.dip.t-dialin.net 14.01.11, 18:18 hahaha, reklamy nie udalo sie zamaskowac, zapomnialas zmienic uzytkownika. niech admin usunie ten spam.... Odpowiedz Link Zgłoś
jarecki_2 Re: aranżacja wnętrz 14.01.11, 19:55 Buahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahaha........... ale lipa, ależ durna kobita. Odpowiedz Link Zgłoś