Gość: Agata IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 04.05.04, 08:17 Czy ktoś używa to łóżko z Ikei? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: k Re: Sofa BEDDINGE IP: 157.25.78.* 04.05.04, 13:15 ja takową posiadam od listopada 2003. cóż - jak na razie tylko raz wymieniałem połamany szczebelek ;-)))) - za mocno kolanem oparłem się o łóżko i traaaach... zabrałem fakture i razem z połamanym szczebelkiem pojechałem do ikei - a pan z "bok'u" od razu: "aaaaaaaaaaaa bedinge - no tak"; i wymienił szczebelek na nowy; nie zdążyłem nawet pokazać faktury; Generalnie sofa jest ok - co prawda u mnie cały czas rozłozona jest w pozycji horyzontalnej, ale szybko można to zmienić... łatwo się ją skręca - 30 min.; i ma gwarancją 2 lata choć mam nadzieję nie wymieniać więcej szczebelków ;-))) osobiście to polecam ze względu na zależność: jakość/cena pozdr, k Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Sofa BEDDINGE IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 04.05.04, 14:05 Dziekuję za informację. Jaki masz materac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: Sofa BEDDINGE IP: 157.25.78.* 05.05.04, 09:38 kupiłem chyba ten droższy; chyba sultan - piankowo - korkowy (??). śpi się ok; łózko niby małe ale śpimy we trójke:ja, żona i 4 miesieczny junior!!! pozdr, i zycze trafnych zakupów. Odpowiedz Link Zgłoś
norah75 Re: Sofa BEDDINGE 05.05.04, 16:43 Gość portalu: Agata napisał(a): > Czy ktoś używa to łóżko z Ikei? a mnie wkurzają rozjeżdzające sie materace ale poza tym dobra Odpowiedz Link Zgłoś