dzedlajga 14.06.11, 22:12 Mam na ścianie panele, takie tańsze, na pewno nie drewniane. Czy ktoś może malował lub wie czym można je pomalować. Będę wdzięczna za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cyklina-klimkiewicz Re: panele ścienne 15.06.11, 03:55 Lepiej rozebrać.Zdemontować naprawić ścianę i pomalować. Będzie lepiej wyglądało. B.Klimkiewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
dzedlajga Re: panele ścienne 16.06.11, 00:04 Oczywiście, że lepiej rozebrać panele, ale na razie nie stać mnie na to. Dzięki za podpowiedzi, że są jednak specjalne farby, bo w sklepie mnie nastraszyli, że po malowaniu panele się rozkleją/rozlecą Odpowiedz Link Zgłoś
vievior Re: panele ścienne 15.06.11, 14:55 A jeżeli nie tak jak pisze poprzednik. To dowiedzieć się z czego są te panele. Jeżeli PCV to malować farbą do PCV, jeżeli laminat to wystarczy farbami akrylowymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pathetic Re: panele ścienne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.11, 23:14 Specjalna farba do PCV Odpowiedz Link Zgłoś