Dodaj do ulubionych

Pomocy potrzebuję.

12.09.11, 19:35
Bardzo mi zależy na kupnie formy do wykonania takiej palisady. Szukam od godziny i niestety, form sprzedają od wyboru do koloru, ale takiej nigdzie. Może ktoś wie gdzie taką kupić???

www.google.pl/search?tbm=isch&hl=pl&source=hp&biw=1280&bih=678&q=palisada+ring&gbv=2&aq=8&aqi=g10&aql=&oq=palisada
Obserwuj wątek
    • jarecki_2 Re: Pomocy potrzebuję. 12.09.11, 23:22
      samemu zrobić jak nie można kupić.... Kup jeden taki słupek betonowy i masz kopyto na tym wykonaj formę, dowolny ślusarz sobie poradzi, wypożycz stół wibracyjny i produkować....
      • tamaryszek44 Re: Pomocy potrzebuję. 13.09.11, 15:20
        Dzięki za radę, ale chciałabym jednak kupić około 5-6 sztuk, dla własnego użytku na ogrodzie.
        • jarecki_2 Re: Pomocy potrzebuję. 13.09.11, 17:23
          Zaraz, nie zrozumiałem. Napisałeś że szukasz formy a jak rozumiem forma ma Ci posłużyć do wykonania takich słupków w ilości ileś tam. Jak nie możesz kupić formy to łatwiej będzie ją zrobić i rozpocząć produkcję, chyba, że chodzi Ci nie o formę tylko o słupki jako takie i w tym pomóc nie mogę, gdyż nie widziałem w sprzedaży takich elementów.
          • tamaryszek44 Re: Pomocy potrzebuję. 13.09.11, 19:57
            Chodzi mi o formy do wyprodukowania własnoręcznie palisady. Robię beton, zalewam formę i mam. Nie chce kupować gotowych bo są drogie.
            • jarecki_2 Re: Pomocy potrzebuję. 13.09.11, 20:21
              No, to dobrze zrozumiałem, zrób sobie formę i po kłopocie. Jak zrobisz formę i już wyprodukujesz słupki sprzedasz na pewno formę, z zyskiem być może jak nie można dostać i wszystko gra.
    • Gość: Palisady formy Re: Pomocy potrzebuję. formy palisady IP: *.play-internet.pl 08.08.12, 11:38
      Producent form i miedzy innymi formy stalowej na PALISADY
      www.karkon.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka