Dodaj do ulubionych

Robert Plant-out, Led Zeppelin-in;-)

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.09.02, 18:30
Koncert Roberta Planta w Warszawie jest odwołany, tak jak cała trasa
europejska tego wykonawcy, jednak, uwaga, uwaga!!!!!!, w przyszłym roku do
Polski zawitają Led Zeppelin z Plantem, Pagem i JP Jonesem. Data koncertu nie
znana, ,miejsce: albo Katowice albo Warszawa. Źródła informacji nie zdradzę
tradycyjnie, jednak jest ono pewne i wiarygodnewink
Obserwuj wątek
    • dreaded88 A kto na bębnach ? 03.09.02, 18:37
      "Młody" Bonham ?
    • Gość: As Re: Robert Plant-out, Led Zeppelin-in;-) IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 03.09.02, 18:43
      To co, z Jonesem już się pogodzili? Bo chyba panowie ostatnio to raczej
      niezbyt...
      • Gość: greg Re: Robert Plant-out, Led Zeppelin-in;-) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.09.02, 18:48
        Gość portalu: As napisał(a):

> To co, z Jonesem już się pogodzili? Bo chyba panowie ostatnio to raczej
        > niezbyt...

Wygląda, że się pogodzili, a zresztą dla kasy zrobi się wszystko. Anyway, dziś
        dowiedziałem się, że w 2003 grają w Polsce.
    • Gość: M Re: Robert Plant-out, Led Zeppelin-in;-) IP: *.chello.pl 04.09.02, 02:15
      Wiadomość mnie powaliła. Do dzisiaj nie mogę sobie wybaczyć nieobecności na
      koncercie Page'a i Planta. Jak przyjadą znowu to nawet do Katowic mogę iść na
      kolanach.
      • Gość: M Re: Robert Plant-out, Led Zeppelin-in;-) IP: *.chello.pl 04.09.02, 02:38
        Jeszcze jedno. Właśnie przecztałem, że panowie zaprzeczyli, że mają się
        reaktywować. Jak to w końcu jest?
        • Gość: greg Re: Robert Plant-out, Led Zeppelin-in;-) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.09.02, 09:19
          Gość portalu: M napisał(a):

> Jeszcze jedno. Właśnie przecztałem, że panowie zaprzeczyli, że mają się
          > reaktywować. Jak to w końcu jest?

Tak to: www.cgm.pl/aktualnosci/wyswietl.php?O_NEWS=3505800
          • jasiek666 Re: Robert Plant-out, Led Zeppelin-in;-) 04.09.02, 09:33
            Gość portalu: greg napisał(a):

> Tak to: <a href="www.cgm.pl/aktualnosci/wyswietl.php?
            O_NEWS=3505800"targ
            > et="_blank">www.cgm.pl/aktualnosci/wyswietl.php?O_NEWS=3505800</a>

a czy przypadkiem nie jest tak ?
            muzyka.interia.pl/id/wiadomosci/rock/www/artykul?numer=298402
            • Gość: greg Re: Robert Plant-out, Led Zeppelin-in;-) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.09.02, 10:27
              jasiek666 napisał:

> Gość portalu: greg napisał(a):
              >
              > > Tak to: <a href="<a href="www.cgm.pl/aktualnosci/wyswietl.php?"t
              > arget="_blank">www.cgm.pl/aktualnosci/wyswietl.php?</a>
              > O_NEWS=3505800"targ
              > > et="_blank">www.cgm.pl/aktualnosci/wyswietl.php?O_NEWS=3505800</a
              > 2
              >
              >
              > a czy przypadkiem nie jest tak ?
              > <a href="muzyka.interia.pl/id/wiadomosci/rock/www/artykul?
              numer=298402"t
              > arget="_blank">muzyka.interia.pl/id/wiadomosci/rock/www/artykul?
              numer=298402</a

Bardziej ufam agencji koncertowej niż plotkarskiej Interii.
              • Gość: mnich Re: Robert Plant-out, Led Zeppelin-in;-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.02, 20:52
                Ludzie, rozgraniczmy jedna podstawowa kwestie: nawet jesli (w co bardzo wierze)
                Plant, Page i Jones przyjada do Polski, nie moze byc jakiejkolwiek mowy o
                reaktywacji Led Zeppelin! Przypominam, ze czterej panowie(z Bonhamem) zawarli
                dawno temu porozumienie na mocy ktorego gdyby ktorys z czlonkow odszedl, zespol
                rozpada sie na zawsze. I watpie, zeby nagle tym trzem wspanialym muzykom
                przyszlo do glowy po tylu latach reaktywowac grupe... Szczegolnie przy okazji
                koncertu w Polsce...
                Mam nadzieje, ze przyszloroczny koncert dojdzie do skutku(i ja sie na nim
                znajde, chocbym mial isc na kolanach przez cala Polske) i atmosfera bedzie
                podobna jak na zareczynach Jasona Bonhama.
                A do klotni- Jones chodzil swego czasu lekko poddenerwowany. Page i Plant nie
                zaprosili go niby do Sopotu, ale tak naprawde Jones nie mial wtedy zbyt duzo
                czasu na koncertowanie. Ale dawno temu wszystkie niesnaski panowie ze soba
                wyjasnili i nie sadze, zeby zeppelinowska tradycja pozwolila na jakis wiekszy
                zgrzyt. Poki co- Led Zeppelin od dawna jest dla mnie unikatowym zespolem,
                ktorego stawiam ponad podzialami. Malo tego ze jest najlepszy- jest jedyny,
                ktory dal mi tyle radosci i wplynal na rozwoj mojego ducha( nieprzypadkowo na
                koncertach zeppelinow, ludzie zazwyczaj tylko siedzieli i sluchalismile.
                A zatem juz zacieram rece i odkladam do skarbonki na wejsciowke. To bedzie dla
                mnie niebagatelne przezycie.
                Pozdrawiam
                • Gość: greg Re: Robert Plant-out, Led Zeppelin-in;-) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.09.02, 23:02
                  Gość portalu: mnich napisał(a):

> A do klotni- Jones chodzil swego czasu lekko poddenerwowany. Page i Plant nie
                  > zaprosili go niby do Sopotu..

Przepraszam, do jakiego Sopotu? Jakoś nie przypominam sobie, aby Page-Plant
                  grali w Sopocie. Może ktoś pamięta?
                  • Gość: mnich Re: Robert Plant-out, Led Zeppelin-in;-) IP: *.vlo.torun.pl 05.09.02, 12:04
                    Moze pomylila mi sie nazwa miasta, w kazdym badz razie chodzi o lata 90. Tak to
                    jest. kiedy czlowiek spieszy sie ze wszystkim. Przepraszam za pomylke!
                    I caly czas wierze, ze dojdzie ich koncert do skutku.
                    pozdrawiam
                    Michał
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka