Dodaj do ulubionych

Remont w mieszkaniu

23.01.12, 17:50
Witam,
czy może ktoś polecić sprawdzoną firmę do remontu w mieszkaniu (Wrocław) - postawienie niedużej ścianki karton-gips, wyrównanie ścian, malowanie ścian i sufitu itp.?
A.
Obserwuj wątek
    • Gość: mpknap Re: Remont w mieszkaniu IP: *.ibselektronics.pl 25.01.12, 16:53
      wystarczy zlecenie na oferia.pl złożyć. Tylko od razu mieć się na baczności. Wielu fachowców z zagranicy wróciło i wszystko potrafią robić (tylko nie utrzymać pracy, bo właśnie tacy fachowcy).
      Najlepiej znajomych popytać.

www.renomar.dbv.pl
      • Gość: Mariusz. firma Re: Remont w mieszkaniu IP: *.retsat1.com.pl 25.01.12, 20:43
        fachowcy z zagranicy zawijają się szybciej spowrotem widząc jaki burd... panuje w naszym kraju . Wymagania z kosmosu za śmieszne pieniążki .
        • jar.os Re: Remont w mieszkaniu 26.01.12, 07:38
          właśnie zrobiłem gościowi trzy łazienki ( w domu ma ich w sumie 6 ) , kasy jak lodu , tylko że płytki kupował z końcówek kolekcji albo 2-3 gatunek , najdroższe kosztowały 36 zł , wszystko na milimetrową spoinę ,myslałem że strzeli mnie h...j ,wymagania jak napisał Mariusz.firma z kosmosu , a gdzie tam z kosmosu - z innego wymiaru, poskładać ten shit........... jeszcze nieustanne stanie nad karkiem i permanentna inwigilacja , wyrwałem zaliczki ile się dało , graty na samochód i w nogi , myslałem że na koniec jeszcze dostanie w ryj , inwestor za dychę ,dzwoni kiedy będę robił pozostałe trzy łazienki , nie będę robił, szkoda nerw, tak więc inwestorzy - uważajcie na takich ,,fachofcóf,, jak ja bo w połowie remontu wykonawca może zniknąć
          • marko1971 Re: Remont w mieszkaniu 26.01.12, 11:04
            to i tak byłeś dobry że zacząłeś taniec z tym sknerą..:)
            w sierpniu trafił mi się podobny bolek ale go spławiłem,bo:
            inżynier w dużej firemce i nie może tak być że zarabia mniej niż ten co ma warsztat,
            chawiera na kilkanaście osób i budowa ciągnie się od lat 90-tych patrząc po technologi,
            a że 4 łazienki,2 kuchnie oraz kilkadziesiąt m2 korytarzy w płytkach to oczywiście skamlał o niską cenę i rabat za ilość ;)
            powiedziałem że się zastanowię i rano o 5 tej zadryndałem z wieścią że jednak zostaję na rybach te kilka dni do następnego zlecenia...
            do dzisiaj nic gościu nie zrobił na budowie,nie znalazł się godny tego pana desperat:))
            • robertkucharski Re: Remont w mieszkaniu 26.01.12, 13:50
              Zapytaj wujka Googla

PS.

Panowie maja racje .......... długo można by było pisac

-------
              Remont - wykończenia mieszkań - Profesjonalna ekipa

Remont Łazienki - Pełen zakres prac
              • Gość: fix Re: Remont w mieszkaniu IP: *.retsat1.com.pl 26.01.12, 20:51
                Najlepszy jest klient który wraca do kraju z tzw Zachodu na urlop i szuka w między czasie ekipy na remont . Wymagania że HEJ kafelki bezfugowe , sufit nie tak tylko tak, wylewka wcale nie wymaga równania , ściany są równe , w sumie Pani wie lepiej Pani wymaga , wszystkiego nie powie . Co do ceny to HO HO Pan oszalał DROGO . Podsumowując bywa tak skoro zarabiamy normalnie na zachodzie to w kraju szukamy kto zrobi po rumuńsku remont w końcu to Polska . Bywa tak że trzeba odmówić pracy i wyśmiać klienta za jego podejście do rodaków w kraju , w końcu czasy cioci z Ameryki się skończyły . Wszyscy mamy aspiracje do tego by żyło się lepiej , nam wszystkim ....
              • Gość: gosc Re: Remont w mieszkaniu IP: *.retsat1.com.pl 30.09.12, 13:56
                uwaga na WITOLDA SEKULSKIEGO Z DWIKÓZ TO NIE FACHOWIEC SZKODA PIENIEDZY PO TYGODNIU PO REMONCIE JEST GORZEJ NIZ PRZED TYNKI NIEROWNO ŁACZENIA KARTONGIPSU PEKAJA A DACH PRZECIEKA SCIANA TAK KRZYWA ZE POZIOMICA LATA NA 20 CM!!!!!! OSTRZEGAM!!!!!!!
          • jar.os Re: Remont w mieszkaniu 26.01.12, 20:56
            czara goryczy się przelała jak zaproponował 35zł za m2 płytek 10/10 , fartuch w kuchni w caro
            • marko1971 Re: Remont w mieszkaniu 28.01.12, 12:04
              za tyle to gładź z malowaniem na gotowo:)
              p.s. takie propozycje to niestety efekt nadpodaży usług wykończeniowych przy czym sknery
              o różnicach pomiędzy wykonawcą a paprakiem dowiadują się na własnej skórze:)
              a my czytamy :"nieuczciwi fachowcy"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka