joanna9629
03.03.12, 01:33
Witam.Kochani mam problem, zakupiłam obraz do pokoju ( pokój w blokach 3x5) o wym 170x90 w kolorze brąż, beż, czarny(tło jest białe)- to jest mak polny.Obraz składa sie z 4 części. Wiesza się w odstępach 2-3 cm.dodam że sćianę mam w jaśniutkim kolorze ecru, kanapę rogową naprzeciwko w kolorze kawy z mlekiem, meble też jasne..Dzisiaj po dostaniu tego obrazu przymierzam ze wszystkich stron i jakoś mi nie pasuje.Dodam ze obraz ma wisieć na ścianie na której są drzwi w kolorze białym.Myślałam ze jasne tło- białe do tych drzwi będzie ok, ale moze za duzo jasnego a moze trzeba sie przyzwyczaić i opatrzeć. Bałam sie ze gdybym zamówiła ciemny to wyjdzie taka ciemna plama na ścianie.Proszę Was napiszcie jakie Wy macie kolorystyki w pokoju i obrazy na ścianach.Tak jak pisałam wczesniej obraz składa sie z 4 części i kazdą sie wiesza na innym poziomie.Moze to wprowadza taki haos.Moze mogłyby być 3 obrazy w jednym pozimie w kolorach pasująch do wnętzra.Prozę o podpowiedzi gdzie takie obrazy kupić, bo na allegro przejrzałam wszystko i tam jest wszytstko na jedno kopyto.Czekam na podpowiedzi i sugestie, z góry dziękuję.