Gość: baba IP: *.acn.waw.pl 17.06.04, 12:38 Czy ktos ma moze namiar na jakas firme zajmujaca sie renowacja wanien ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sadida Re: Renowacja wanien 18.06.04, 09:06 Widziałam takie ogłoszenia na Modlińskiej przy "oszołomie" ale niestety teraz nie bywam w tej okolicy. Podobno na miejscu bez demontażu wanny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: Renowacja wanien IP: *.acn.waw.pl 18.06.04, 16:39 Dzieki :-) Na szczescie znalazlam. Mam juz zrobiona za 150 zeta. Efekt jest super, polecam, a byla w naprawde zlym stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pep Re: Renowacja wanien IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 19:15 czesc. Babo czy ty myslisz logicznie chyba nie nowa wanne kupisz juz za taka cene szkoda tych 150. zl ,przeciez w hurtowni zaplacisz za nowke okolo 170.zl a renowacja to jest tylko wyzucanie pieniedzy w bloto. hej pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: Renowacja wanien IP: *.acn.waw.pl 18.06.04, 22:05 Wiesz to zalezy, ja mam bardzo solidna wanne zeliwna , szajsu za 170 kupowac nie zamierzam. Mam wanne obudowana glazura- moze zatem doliczysz laskawie koszt glazury i glazurnika do wanny za 170, ktora dlaczegos tam taka niedroga jest, moze przypadkiem chodzi o jakosc ? Jesli dla Ciebie wydawanie 300zl co najmniej na glazure i glazurnika, zeby sbie badziewie zainstalowac jest logiczne, to chyba cos innego rozumiemy przez to slowo :-) Ale dziekuje za zainteresowanie moim problemem, z cala pewnoscia kindly meant (co zrobic, Dume i uprzedzenie ogladalam). Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mijul Re: Renowacja wanien IP: *.era.pl 30.06.04, 16:38 witam, czy mogłabym prosić o namiar na renowację wanien w W-wie? skoro sprawdzona ekipa to chętnie skorzystam. pozdrawiam serdecznie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: Renowacja wanien IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 21:41 Czy mógłbym prosić o kontakt na tą firmę dario_s1@poczta.onet.pl? Z góry wielkie dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bonia Re: Renowacja wanien IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 22:51 Kolego, nie wziałes pod uwage jeszcze jednej sprawy. Zwykle wanny są obudowane!!! I nic więcej tu mówic nie trzeba ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Renowacja wanien IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.04, 18:51 Witam Czy mogłabyś dać mi namiar na firmę ktora zajmuje się renowacją wanien? Moze być na maila. Dziękuje! : annar@aiesec.ae.wroc.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: Renowacja wanien IP: *.acn.waw.pl 21.06.04, 20:13 Ale to jest w Warszawie. Dalej chcesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Renowacja wanien IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.04, 20:25 Hmm.. Szukem we Wrocławiu, W każdym razie dziękuję za chęci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Renowacja wanien IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.04, 16:42 Bardzo prosze o namiary na te warszawska firmę renowacji wanien laviii@wp.pl zZ góry dziekuję!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Factum Re: Renowacja wanien IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 11:24 renowacja wanien w sytemie THS zobacz www.factum.net.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Renowacja wanien IP: 217.8.186.* 26.08.04, 13:55 baba czy moge prosić o namiary na kogoś od renowacji wanien z góry dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Renowacja wanien IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.04, 17:25 Podłączam się do wątku bo też mnie interesuje, tyle ,że namiary w Krakowie. Polećcie kogos solidnego. Dobrze byłoby też gdzieś podejrzeć efekt takiej renowacji.Pozdrawiam fanów żeliwa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przema Re: Renowacja wanien IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 12:13 czy ktos może mi podać namiary dot.renowacji wanien w Kielcach? przemka5interia@.pl Odpowiedz Link Zgłoś