Dodaj do ulubionych

Renowacja wanien

IP: *.acn.waw.pl 17.06.04, 12:38
Czy ktos ma moze namiar na jakas firme zajmujaca sie renowacja
wanien ?

Obserwuj wątek
    • sadida Re: Renowacja wanien 18.06.04, 09:06
      Widziałam takie ogłoszenia na Modlińskiej przy "oszołomie"
      ale niestety teraz nie bywam w tej okolicy.
      Podobno na miejscu bez demontażu wanny.
      • Gość: baba Re: Renowacja wanien IP: *.acn.waw.pl 18.06.04, 16:39

Dzieki :-)
        Na szczescie znalazlam.
        Mam juz zrobiona za 150 zeta. Efekt jest super, polecam, a byla w naprawde
        zlym stanie.
        • Gość: pep Re: Renowacja wanien IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 19:15
          czesc. Babo czy ty myslisz logicznie chyba nie nowa wanne kupisz juz za taka
          cene szkoda tych 150. zl ,przeciez w hurtowni zaplacisz za nowke okolo 170.zl
          a renowacja to jest tylko wyzucanie pieniedzy w bloto. hej pozdrawiam.
          • Gość: baba Re: Renowacja wanien IP: *.acn.waw.pl 18.06.04, 22:05

Wiesz to zalezy,
            ja mam bardzo solidna wanne zeliwna , szajsu za 170 kupowac nie zamierzam.
            Mam wanne obudowana glazura- moze zatem doliczysz laskawie koszt glazury i
            glazurnika do wanny za 170, ktora dlaczegos tam taka niedroga jest, moze
            przypadkiem chodzi o jakosc ?
            Jesli dla Ciebie wydawanie 300zl co najmniej na glazure i glazurnika, zeby
            sbie badziewie zainstalowac jest logiczne, to chyba cos innego rozumiemy przez
            to slowo :-)
            Ale dziekuje za zainteresowanie moim problemem, z cala pewnoscia kindly meant
            (co zrobic, Dume i uprzedzenie ogladalam).
            Pozdr
            • Gość: mijul Re: Renowacja wanien IP: *.era.pl 30.06.04, 16:38
              witam, czy mogłabym prosić o namiar na renowację wanien w W-wie? skoro
              sprawdzona ekipa to chętnie skorzystam. pozdrawiam serdecznie !
            • Gość: dd Re: Renowacja wanien IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 21:41
              Czy mógłbym prosić o kontakt na tą firmę dario_s1@poczta.onet.pl? Z góry wielkie
              dzięki
          • Gość: Bonia Re: Renowacja wanien IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 22:51
            Kolego, nie wziałes pod uwage jeszcze jednej sprawy. Zwykle wanny są
            obudowane!!! I nic więcej tu mówic nie trzeba ;)
        • Gość: Ania Re: Renowacja wanien IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.04, 18:51
          Witam

Czy mogłabyś dać mi namiar na firmę ktora zajmuje się renowacją wanien? Moze
          być na maila. Dziękuje! : annar@aiesec.ae.wroc.pl
          • Gość: baba Re: Renowacja wanien IP: *.acn.waw.pl 21.06.04, 20:13

Ale to jest w Warszawie. Dalej chcesz ?
            • Gość: Ania Re: Renowacja wanien IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.04, 20:25

Hmm.. Szukem we Wrocławiu,
              W każdym razie dziękuję za chęci.

• Gość: ola Re: Renowacja wanien IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.04, 16:42
        Bardzo prosze o namiary na te warszawska firmę renowacji wanien laviii@wp.pl zZ
        góry dziekuję!!
    • Gość: Factum Re: Renowacja wanien IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 11:24
      renowacja wanien w sytemie THS
      zobacz www.factum.net.pl
    • Gość: iwona Re: Renowacja wanien IP: 217.8.186.* 26.08.04, 13:55
      baba czy moge prosić o namiary na kogoś od renowacji wanien
      z góry dziękuje
      • Gość: ewa Re: Renowacja wanien IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.04, 17:25
        Podłączam się do wątku bo też mnie interesuje, tyle ,że namiary w Krakowie.
        Polećcie kogos solidnego. Dobrze byłoby też gdzieś podejrzeć efekt takiej
        renowacji.Pozdrawiam fanów żeliwa!
        • Gość: przema Re: Renowacja wanien IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 12:13
          czy ktos może mi podać namiary dot.renowacji wanien w Kielcach?
          przemka5interia@.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka