Gość: duluxomaniak IP: 217.153.131.* 22.06.04, 12:12 Kiedy nowe kolory z palety 2004 w sprzedarzy w Twoim sklepie ??? Pls...potrzebuje na wczoraj nową Kuchnia i Łazienka "Błękitny świt" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
naprawy Re: Do Once'a 22.06.04, 12:39 Gość portalu: duluxomaniak napisał(a): > Kiedy nowe kolory z palety 2004 w sprzedarzy w Twoim sklepie ??? > Pls...potrzebuje na wczoraj nową Kuchnia i Łazienka "Błękitny świt" jak już wcześniej wspominałem trafiają do mnie całe wiaderka tej farby ponieważ klienci się na nią nie decyduja i gotowi są dla świetego spokoją pozbyć się jej z tego powodu ostatnio dałem cieciowi jedno wiaderko zeby pomalował altane śmietnikową od śrotka i na zewnątrz i napewno na poprawki starczy mu w przyszłym roku ludziom trzeba pomagać :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duluxomaniak Do naprawy IP: 217.153.131.* 24.06.04, 07:57 Zamknij się frajerze jak Cie nie pytają. W Tworkach otworzyli nowy oddizał dla psycholi, którzy wypisują bzdury na forach internetowych. Lekarze nie gwarantują wyeczenia, więc czeka Cię piękna przyszłość w pokoju bez klamek i bez kompa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
naprawy Re: Do duluxomaniaka 24.06.04, 08:57 Gość portalu: duluxomaniak napisał(a): > Zamknij się frajerze jak Cie nie pytają. > W Tworkach otworzyli nowy oddizał dla psycholi, którzy wypisują bzdury na > forach internetowych. Lekarze nie gwarantują wyeczenia, więc czeka Cię piękna > przyszłość w pokoju bez klamek i bez kompa!!! pupka zabolała ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duluxomaniak Re: Do duluxomaniaka IP: 217.153.131.* 24.06.04, 14:01 Zamknij mordę Wąski, już ci mówiłem ! Odpowiedz Link Zgłoś
once1 Re: Do Once'a 22.06.04, 13:19 Gość portalu: duluxomaniak napisał(a): > Kiedy nowe kolory z palety 2004 w sprzedarzy w Twoim sklepie ??? > Pls...potrzebuje na wczoraj nową Kuchnia i Łazienka "Błękitny świt" > ****************************************************************** Kolor niestety nie dostepny jescze jako gotowy.:( .Jedyna mozliwośc to wymieszanie na mieszalniku. :) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś