Dodaj do ulubionych

Alarm i ochrona

10.07.12, 16:03
Witam, budowa ma się ku końcowi trzeba podjąć różne ważne decyzje tj. kolor ściam, płytek i in. pierdołki. Trzeba też zastanowić się na ochroną i alarmem. W okolicy zauważyłem że doby są chronione przez Juventus, Solid i Konsalnet.
Osobiście uważam że ochrona może mnie uchronić tylko przed złodziejem "z przypadku" takim co to więcej szkód narobi niż ukradnie, a złodziej przez duże Z jak będzie wiedział że mu się opłaca to pokona najlepsze zabezpieczenia.
A najlepsze jest to że ochrona za nic nie odpowiada, poza tym ze w czasie do 15 min. dojedzie patrol.

Czy korzystacie z ochrony, czy jesteście zadowoleni? Którą z powyższych firm wybrać?
Pomocy
Obserwuj wątek
    • Gość: Adam Re: Alarm i ochrona IP: *.dynamic.chello.pl 10.07.12, 16:21
      "Którą z powyższych firm wybrać?" myślę, że to bez znaczenia. W moim mieście była dość głośna afera w temacie. Otóż lokalna firma ochroniarska skrzyknęła się z mentami aby ci skasowali wiaty przystanków tramwajowych dopóki włodarze nie zawrą kontraktu na ochronę. Inna wieść niesie, że jak zechcesz wyjść z Układu to dziwnym trafem zaczną się problemy z szumowinami i złodziejami.
      Wyrazy współczucia....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka