Dodaj do ulubionych

Zbiorniki gazowe koło domu

23.08.12, 13:08
właśnie zastanawiam się nad montażem zbiornika gazowego. macie jakies doświadczenia? Czy faktycznie wychodzi taniej?
Obserwuj wątek
    • Gość: RurekGazowy SanFrancisco na ściernisko IP: *.dynamic.chello.pl 23.08.12, 15:33
      Nie możesz! Gaz to nie zabawka.
      Skoro pytasz to znaczy, że albo jesteś laik i jako takiemu nie wolno Ci nic grzebać przy gazie albo jesteś z Inspekcji i szukasz frajerów aby podreperować budżet.
      • emaksik Re: SanFrancisco na ściernisko 24.08.12, 15:31
        Ja tu nie doczytałem nigdzie że ma być butla założona samodzielnie

Na pewno wychodzi taniej ale to jest inwestycja czyli najpierw bulisz kasę a zwrot kosztów jest po kilku latach. Po ilu to zależy co będziesz z gazem robił.
        • Gość: RurekGazowy Re: SanFrancisco na ściernisko IP: *.dynamic.chello.pl 24.08.12, 17:57
          Taniej od czego? W bloku nie założysz zbiornika z gazem a na wsi?... Jeżeli mam opalanie drewno-węglowe to gaz może się schować. Jeżeli mam zbyt małe zużycie gazu to płacę wysoki ryczałt za dzierżawę takich zbiorników. Instalacja na własność nie zwróci się nigdy dla małego gospodarstwa. W Polsce to nowinka i to wyłącznie dla takich bogatych którzy nie zapytają "czy wychodzi taniej" bo to nie ten poziom.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka