lanza2 18.07.04, 10:51 Czy ktoś ma drzwi firmy Swedoor i może powiedzieć jak się spisują. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AHA Re: Swedoor IP: *.state.gov 19.07.04, 15:44 Mam takowe 2 sztuki: w lazience i w sypialni. Te w lazience nazywam bulajem, poniewaz ma satynowane matowe okienko jak w kajutach na statku. Oba spisuja sie bardzo dobrze, a zakladalem dokladnie rok temu. Jedyny mankament to to, ze gdy wieje wiatr, drzwi lekko pukaja o framuge, ale to nie wina drzwi tylko 1 "fachowca", ktory cos tam nie domierzyl, a drugi nie mogl juz tego poprawic. Polecam. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ads Re: Swedoor IP: *.orbis.pl 23.07.04, 00:18 a czy mozecie mnie oswiecic gdzie (oczywiscie najtaniej) mozna kupic takie dzwi z okienkiem okraglym???? widzialem w lerua okolo 500 PLN a jak gdzies indziej kolwiek??? pozdr ads Odpowiedz Link Zgłoś
lanza2 Re: Swedoor 23.07.04, 08:13 Witaj takie drzwi mozesz dostać w OBI, oraz w wielu sklepach na Bartyckiej. Mają dwa rodzaje z małym bulajem oraz dużym. Możesz wejść na stronkę firmy Swedoor i tam je obejrzeć. Tylko nie ma białych lecz kość słoniowa. Lanza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AHA Re: Swedoor IP: *.state.gov 23.07.04, 13:22 Potwierdzam. Moje drzwi kupowalem w OBI. Bulaj kosztowal 400PLN + oscieznica 200 PLN. Drugie drzwi kosztowaly (na wspol przeszklone) 700 = 200 odpowiednio. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeda Re: Swedoor IP: *.orbis.pl 23.07.04, 17:55 a ja mowie wam ze bulaj w kolorze nie balym tylko kremowym kosztuje 669 PLN a oscieznica 229 (drzwi 80) sa dwie sztuki w obi na krakowskiej w w-wie. informacja z dzisiaj :-) w leroy merlin tez sa z bulajem ale na zamowienie za 1100 PLN + oscieznica... juz nie pytalam Odpowiedz Link Zgłoś