Gość: Monia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 10:42 Poszukuję w miarę tanich mebli do sypialni. Nie interesują mnie ceny BO concept tylko cos znacznie tanszego, ale jednoczesnie ladnego. Czy zna ktos ciekawe miejsce w Warszawie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annkier Re: MEBLE DO SYPIALNI, GDZIE W W-WIE? 25.07.04, 12:18 ja kupiłam naprawdę tanie i ładne meble w salonie prima w st. miłośnie polecam takie same w walerze były o 30% droższe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: MEBLE DO SYPIALNI, GDZIE W W-WIE? IP: 192.85.16.* 26.07.04, 10:10 a ile zaplacilas? chodzi mi o to zeby zorjentowac sie ile dla ciebie jest tanio? łózko+dwie szafeczki+komodka dzieki za odp, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: MEBLE DO SYPIALNI, GDZIE W W-WIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 10:22 Ja tez prosilabym o podanie przyblizonej ceny. dzkx. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ejdz Re: MEBLE DO SYPIALNI, GDZIE W W-WIE? IP: *.spsa.com.pl 27.07.04, 14:21 Sprawdźcie Black Red White:-) Ceny bardzo przystępne, sama się na takie zdecydowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: MEBLE DO SYPIALNI, GDZIE W W-WIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 15:02 Właśnie zastanawiam się nad sypialnią fantazja, byłam też w sklepie i widziałam na żywo. Przyznaje, że trochę się obawiam tej kleiny ... jak długo masz ich meble i jak się sprawują? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ejdz Re: MEBLE DO SYPIALNI, GDZIE W W-WIE? IP: *.spsa.com.pl 27.07.04, 15:20 jeszcze nie mam:-) Dopiero zamówiłam (fantazję). Zdecydowałam się na montaż przez BRW, ponieważ słyszałam, że jest z tym sporo pracy i "zabawy"- szczególnie dla osoby nie robiącej tego na co dzień:-) Odpowiedz Link Zgłoś
annkier Re: MEBLE DO SYPIALNI, GDZIE W W-WIE? 29.07.04, 16:57 dałam 3tys ale można i tańsze zamówić za ok.2 ale podobały mi się właśnie te bo są proste i takie elegancje niestety nie pamiętam jak się nazywają ale pojedź tam to sobie coś wybierzesz Stara Miłosna Trakt Brzeski 61 Odpowiedz Link Zgłoś