Gość: Tomek IP: *.acn.waw.pl 26.07.04, 10:24 Poszukuje solidnej firmy w Warszawie do remontu lazienki i WC, jakbyscie mogli kogos polcic bede wdzieczny. Pozdrawiam, tomekx@acn.waw.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sacreble Re: Szukam solidnej firmy remontowej w Warszawie 26.07.04, 10:30 czesc, moge Ci podac kontakt na priva Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Szukam solidnej firmy remontowej w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 11:55 mogę polecić ekipę, która u mnie właśnie kończy remont. Są super bardzo dokładni, a co najważniejsi są konkurencyjni cenowo. Mam ich z polecenia z innego miasta i jestem bardzo zadowolona. Mogę podać telefon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Szukam solidnej firmy remontowej w Warszawie IP: *.acn.waw.pl 26.07.04, 12:15 Chetnie do nich zadzwonie, tylko skoro sa z innego miasta to jak wygladala sprawa noclegu, mieli zalatwiony we wlasnym zakresie? Posze o kontakt na tomekx@acn.waw.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ek1911 Re: Szukam solidnej firmy remontowej w Warszawie 28.07.04, 09:16 proszę o ten telefon na adres: ek1911@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Micia Re: Szukam solidnej firmy remontowej w Warszawie IP: *.k.mcnet.pl 28.07.04, 10:54 Ja też proszę o namiary: micia@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Szukam solidnej firmy remontowej w Warszawie IP: *.frh.faurecia.com 10.08.04, 13:27 Czesc prosze o tel do tej ekipy na maila niewojt@op.pl, dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
rudy-skoczek Re: Szukam solidnej firmy remontowej w Warszawie 11.08.04, 00:33 Kasia! Czy mogłabyś mi również podesłać namiary na tą wspaniała ekipę? Moje mieszkanie jest puste, więc nie byłoby problemu z noclegiem. moj mail:jabuchna@o2.pl Wielkie dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vDa Re: Szukam solidnej firmy remontowej w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 10:32 Jak możesz, to podaj namiary na ekipę na priva vda@vp.pl dzięki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lanza2 Re: Szukam solidnej firmy remontowej w Warszawie 29.07.04, 07:57 witaj ja też masz bardzo dobrą ekipę z Radomia- panowie codziennie dojeżdzają. Ceny są bardzo atrakcyjne (można negocjować). Więc jeśli jesteś zainteresowany daj znać Pozdrawiam Lanza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Szukam solidnej firmy remontowej w Warszawie IP: *.frh.faurecia.com 10.08.04, 13:26 Prosze o tel do tej ekipy na adres niewojt@op.pl., Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
rudy-skoczek Re: ekipa z radomia 11.08.04, 00:35 Hej Lanza! Czy mogłabyś mi podesłać namiary na tych cudwonych rzemieślników z Radomia! Z góry WIELKIE DZIĘKI mój mail:jabuchna@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jobek Re: Szukam solidnej firmy remontowej w Warszawie 29.07.04, 13:46 Witaj!!! Moge polecic siebie jezeli Jestes zainteresowany zadzwon , lub napisz na e- mail. POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
aga29wawa Re: Szukam solidnej firmy remontowej w Warszawie 29.07.04, 23:48 napisz do mnie na priv... rowniez moge ci polecic panow ktorzy robili u mnie .. moja lazienka wyszla im super:)) Odpowiedz Link Zgłoś
lanza2 Re: Szukam solidnej firmy remontowej w Warszawie 11.08.04, 08:56 Czar prysł po wspaniałej ekipie :( Odpowiedz Link Zgłoś