Dodaj do ulubionych

Dom z białym dachem

06.06.13, 11:45
dom nie dla dzieci i nie dla osób starszych?
Obserwuj wątek
    • joanna1279 Dom z białym dachem 06.06.13, 13:19
      Mimo wszystko jest to dla zbyt surowy styl. Ale wierzę, że może sie podobać
    • Gość: cromwell Re: Dom z białym dachem IP: *.163.246.94.ip4.artcom.pl 06.06.13, 16:06
      przeciez to dopiero swiezynka nawet nie zamieszkala
      zapraszam do domu za 5 lat
      kiedy warunki atmosferyczne dobiora sie do dachu i elewacji
    • pikadooor Re: Dom z białym dachem 06.06.13, 16:41
      Może i dom surowy w swoim stylu, ale co z tego? Ma się podobać temu, kto będzie w nim mieszkał, znacznie ważniejsze od tego jak dom wygląda powierzchownie jest to z czego jest wykonany, jak wykonany itp. Najważniejsze to jest, żeby stał jak najdłużej w dobrym stanie bez wymagania co chwila remontów i poprawek
    • andrassipio Re: Dom z białym dachem 10.06.13, 10:50
      Biały dach długo pewnie białym nie pozostanie jeśli dom nie jest postawiony w próżni. Poza tym wygląda faktycznie surowo i szpitalnie.
      • fraczek12 Re: Dom z białym dachem 10.06.13, 11:32
        Osobiście wolę dachy kolorowe. Lepiej wygląda, milej się mieszka. Biały dach mi się kojarzy z urzędem albo właśnie ze szpitalem.
        • pikadooor Re: Dom z białym dachem 10.06.13, 18:45
          Chyba nawet szpitale i urzędy w Polsce mają kolorowe dachy :) Może zbyt dużo nie widać, ale taki dach jest świetny moim zdaniem (3 zdjęcie w galerii) www.mkk-budownictwo.pl/galeria-obiektow-wybudowanych.html Nie wiem, tylko co to za dachówka i jak droga, ale efekt super :)
        • Gość: Danka Re: Dom z białym dachem IP: *.dynamic.chello.pl 10.06.13, 22:05
          Ja tam szpitali z białym dachem jeszcze nie widziałam. Fajnie, że ktoś miał odwagę, bo dom wygląda świetnie. Pewnie drogie takie cacuszko. Byłoby super gdyby więcej ludzi mogło sobie na coś takiego pozwolić - nasze osiedla wyglądały by dużo lepiej.
          • pikadooor Re: Dom z białym dachem 28.06.13, 15:57
            Gość portalu: Danka napisał(a):

> Ja tam szpitali z białym dachem jeszcze nie widziałam. Fajnie, że ktoś miał odw
            > agę, bo dom wygląda świetnie. Pewnie drogie takie cacuszko. Byłoby super gdyby
            > więcej ludzi mogło sobie na coś takiego pozwolić - nasze osiedla wyglądały by d
            > użo lepiej.
            Nie widziałaś Danka, bo nie czytasz ze zrozumieniem, napisałam, ze szpitale i urzędy nawet mają kolorowe dachy :) A co sądzicie o tym, które podlinkowałam? A moze ładniejsze jeszcze widzieliście w podobnym stylu?
          • andrassipio Re: Dom z białym dachem 26.07.13, 11:49
            No faktycznie pogooglowałem i tych białych dachów nie znalazłem :)
            • pawelkrys74 Re: Dom z białym dachem 28.07.13, 20:49
              biały dach to takie dziwne dla mnie, poza tym na białym zaraz by było widać wszelkie uszkodzenia i by się rzucało w oczy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka