Dodaj do ulubionych

Szukam pilnie pieca!

07.09.13, 07:19
Jaki? Kompletnie się nie znam. Dom z poddaszem jeszcze nie użytkowym,na dole jest 80m2,dochodzi jeszcze poddasze(za 2 lata będę remontować) bojler, i do garażu chcę poprowadzić rurę a tam do garażu jest kawałek(powierzchnia 30m2) Cena ok 4000 tyś. Polećcie mi coś bardzo proszę.
Obserwuj wątek
    • Gość: Beta Re: Szukam pilnie pieca! IP: *.adsl.inetia.pl 07.09.13, 10:43
      O jaki piec chodzi? Jeśli gazowy do co, to proponuję Termet.
      • Gość: pawel Re: Szukam pilnie pieca! IP: *.szczecin.mm.pl 07.09.13, 16:36
        A jakiś piec na pelet ? co możecie polecić
    • Gość: crom Re: Szukam pilnie pieca! IP: *.163.246.94.ip4.artcom.pl 08.09.13, 12:08
      kotla potrzebujesz
      nie pieca
    • Gość: Mili Re: Szukam pilnie pieca! IP: *.cdma.centertel.pl 08.09.13, 17:43
      Proszę o kontakt to podpowiedź, oczywiście jeśli chodzi o krakow i okolice
    • Gość: gogdan Re: Szukam pilnie pieca! IP: 194.181.94.* 25.09.13, 18:28
      mam rozumieć że chodzi o piec na ekologiczny surowiec jakim jest pellet?
    • Gość: mariusz Re: Szukam pilnie pieca! IP: *.sattom.pl 28.12.13, 16:01
      My u siebie mam zainstalowany kocioł z Piecbudu, KJ G. Dom jednorodzinny, wybudowany w 2008 roku, ocieplony. Powierzchnia 120mkw, zapłaciliśmy coś koło 5 tys za kocioł. Kocioł spisuje się bardzo dobrze, żadnych problemów, no i co dla nas było jednym z ważniejszych kryteriów - można w nim spalać właściwie wszystko - drewno, pellet, węgiel, groszek.
      • Gość: tomek433 Re: Szukam pilnie pieca! IP: *.1and1.pl 30.12.13, 20:04
        Piecbud produkuje dobre jakościowo kotły, mieszkam w Radomiu, tutaj mają swoją siedzibę, i sporo osób ma od nich kotły i ich chwali.
    • Gość: Nikol Re: Szukam pilnie pieca! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.14, 20:12
      Myślę że piec z podajnikiem na pellet jest dobrym rozwiązaniem . Zasypujesz go raz na 2-3 dni , ciepło jest tak samo jak przy spalaniu węgla . Ogromnym plusem jest czystość w kotłowni . Ponieważ pellet nie pyli , spala się niemalże całkowicie ,więc nie ma popiołu. Oczywiście dotyczy to dobrej jakości pelletu np. Olimpu ze Stelmetu którego jakość i kaloryczność jest bardzo wysoka.
    • wojtasek105 Re: Szukam pilnie pieca! 04.05.16, 13:16
      Ja mogę Ci polecić kotły firmy Witkowski a nawet jeśli sam nie do końca się na tym znasz to tam bardzo dobrze Ci we wszystkim doradzą, wystarczy, że im powiesz co do czego potrzebujesz i będziesz mógł wybrać. Mogę Ci jeszcze powiedzieć, że ich piece są solidne, mi doradzili taki: www.kotly-witkowski.pl/kmb-rp-plus-seria-lux i jestem zadowolony.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka