Dodaj do ulubionych

2 agregaty

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.04, 10:29
Szukam opinii i pomocy w wyborze lodówki z 2 agregatami lub termostatami, której cena nie przekroczy 2 tys. złotych. Rozważam: WHIRLPOOL ARC6700, ELECTROLUX ERB3044, POLAR CZE340A
Obserwuj wątek
    • Gość: lilka Re: 2 agregaty IP: 193.201.167.* 18.08.04, 12:20
      ja mam whirlpoola ale dopiero 2 m-ce wiec jak na razie jest oki jestem
      zadowolona, ale jak to bedzie pozniej to czas pokaze, natomiast mój brat od 2
      lat ma elektroluxa i jest bardzo zadowolny
      pozdrawiam
      • krztyna Re: 2 agregaty 19.08.04, 16:37
        A gdzie widziales Whirlpoola za niecale 2 tysiące? Też szukam lodówko-
        zamrażarki do 2 tysięcy i jak na razie same jedno agregatowe znajduję. na 2
        agregaty trzeba mieć wg mojego rozeznania min. 3tysiące.
        • zayzayer Re: 2 agregaty 19.08.04, 18:09
          krztyna napisała:

> A gdzie widziales Whirlpoola za niecale 2 tysiące? Też szukam lodówko-
          > zamrażarki do 2 tysięcy i jak na razie same jedno agregatowe znajduję. na 2
          > agregaty trzeba mieć wg mojego rozeznania min. 3tysiące.

A chodźby tu:
          www.centrum2000.com.pl/wip02/w/w.php?id=c2_39yyybu0&s=wh
        • Gość: lilka Re: 2 agregaty IP: 193.201.167.* 20.08.04, 08:15
          ja kupowalam w sklepie internetowym zaWhirlpoola zapłacilam 1780 pln, ae Euro
          AGD kosztowal 2400...
          zamowienia sa realizowane bardzo szybko jeslijestes z w-wybadz okolic to
          transport gratis, mozna tez odebrac samemu na bartyckiej w w-wie
          polecam
          wwww.kuchnia.waw.pl/
    • Gość: jasio Re: 2 agregaty IP: 217.153.105.* 20.08.04, 11:14
      ja ma Elektroluxa 2-agregatowego (ale inny model niz Ty wymieniasz) i bardzo
      polecam te firme - lodowka rewelacja, bardzo cicha (czasami zastanawiam sie czy
      wogole dzila). Co do kupowania to bylem w 'analogowym' sklepie sieci TajMax
      (Krakow) - wynegocjowalem spory rabat (powyzej 15% - ale trzeba polazic bo w
      roznych sklepach roznie sie rozmawia, no i najlepiej z kierownikiem, szeregowi
      sprzedawcy zazwyczaj daja nizsze rabaty) dowoz i wnoszenie gratis (a mieszkam na
      4 pietrze) i forma platnosci tez dowolna: gotowka, katra, przelew.
      Moj kumpel ma Whirpola ktory mial wade fanryczna (za glosna praca) i wlasnie
      zakonczyl sprawe sadowa (porozumienie stron) prowadzona przez kilka lat (!) -
      mysle ze nie dyskwalifikuje to jej wyrobow ale kladzie sie cieniem na jakosc
      obslugi, tymbardziej ze wina producena byla oczywista i bylo wiecej osob ktore
      sie boryklay z problemem 'warczacej' lodowki ...
    • sathan1 Re: 2 agregaty 17.11.15, 09:07
      Ja ma takie agregaty chłodnicze i bardzo sobie chwalę. Możesz sprawdzić tą opcję.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka