Gość: kuba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 12:47 pomocy.kto robil w mieszakaniu instalacje grzewcza?ile to kosztuje?mam mieszkanie 48m i musze zrobic ta instalacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zz_nowy Re: instalacja grzewcza IP: 193.178.143.* 28.09.04, 13:38 mnie na 45 metrach 2 lata temu udało się kupić kocioł 2 funkcyjny (junkers), 4 kaloryfery, miedź i fachowców do założenia tego wszystkiego za 4000 Odpowiedz Link Zgłoś
o.opozda Re: instalacja grzewcza 26.09.17, 13:03 Budowa domu, a może remont mieszkania? Mnogość dostępnych materiałów i opinii przyprawia Cię o ból głowy? Jeżeli chcesz uzyskać informacje na temat miedzianych instalacji, nie wahaj się zadaj pytanie ekspertowi na www.akademiamiedzi.pl/zapytaj_eksperta_ciim. Rzetelne odpowiedzi i fachowe porady. Serdecznie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
pariann Re: instalacja grzewcza 28.09.17, 13:03 Ja długo myślałem, jakie ogrzewanie będzie najlepsze, w końcu wybrałem promiennik podczerwieni z firmy enerzon , co moim zdaniem było doskonałym wyborem. Promiennik pracuje świetnie i jest naprawdę energooszczedny i cała powierzchnia jest równo nagrzana. Odpowiedz Link Zgłoś