alien_000 01.08.10, 12:13 www.komputerswiat.pl/nowosci/gry/2010/30/starcraft-ii-spali-ci-grafike.aspx Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drake84pl Re: StarCraft II 01.08.10, 17:26 Grafika i Procek mają u mnie wysoką temperaturę pod czas gry ale nie aż tak dużą żeby groziło mi "spalenie", ale za to gra jest strasznie pamięciożerna 3 razy mi się zwiesiła i wyszła do pulpitu z powodu braku wystarczającej ilości pamięci co jest dziwne przy 4GB RAM-u. Z innej Beczki: ----------------------------------- !!! UWAGA SPOILERY !!! Czy nie wydaje się wam że Starcraft 2 ma strasznie dużo podobieństw z Mass Effectem 2 ? Starcraft 2 Xel'Naga którzy stworzyli Zergów i Protosów czają się w "Void" aby po latach powrócić i zakończyć cykl niszcząć cały wszechświat a powstrzymać ich może jedynie James Raynor i jego załoga statku Hyperion. Mass Effect 2 Reapers którzy stworzyli wszelkie życie czają się w "Dark Space" aby po latach powrócić i zakończyć cykl niszcząć cały wszechświat a powstrzymać ich może jedynie Cmd. Shepard i jego załoga statku Normandy. Wydaje mi się jak bym grał w ME2 tyle że zamiast RPG gram w RTS-a. Odpowiedz Link Zgłoś
deamon-pl Re: StarCraft II 01.08.10, 19:02 Tylko jedno pytanie kto kogo plagiatuję lub kto znowu powtarza . Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.serafin Re: StarCraft II 01.08.10, 19:29 jedno i drugie korzysta z tematów, które w literaturze SF krążą już od lat 50. Odpowiedz Link Zgłoś