Dodaj do ulubionych

Baterie bezdotykowe

24.08.16, 15:52
Kiedyś wydawało mi się, że baterie bezdotykowe sprawdzają się tylko i wyłącznie w miejscach publicznych. Niedawno jednak moja znajoma zamontowała sobie taki sprzęt w łazience. Jest zadowolona i mówi, że dzięki odpowiedniej ilości wody, która leci np przy myciu rąk, oszczędza dużo na rachunkach... macie może coś takiego u siebie?
Obserwuj wątek
    • moblister Re: Baterie bezdotykowe 25.08.16, 15:17
      Myślę o tego typu rozwiązaniu, ale jeszcze się nie zdecydowałem. Chociaż sam pomysł bardzo mi się podoba, bo faktycznie może przynieść sporo oszczędności. Tylko czy jest możliwość żeby woda leciała ileś sekund i można ustawić jej temperature?
      • lazienkatop Re: Baterie bezdotykowe 30.01.17, 16:46
        Bateria bezdotykowa na pewno będzie miała wpływ na zmniejszenie rachunków. Zwłaszcza jak są w domu dzieci z tendencją do zostawiania odkręconej wody. CO do regulacji to można sobie ustawić ile sekund ma lecieć woda . Jeżeli chodzi o temperaturę to też zazwyczaj jest taka regulacja np w postaci małego regulatora z boku baterii. Każda firma może mieć inny patent na te rozwiązania. Co więcej takie baterie są coraz tańsze z roku na rok bo sprzedaje się ich coraz więcej. Jak dodam do tego aspekt higieny i przenoszenia zarazków przez uchwyt , nawet w obrębie jednego domu to wyjdzie na to że sporo argumentów przemawia za kupnem baterii bezdotykowej. Oszczędności z mniejszego zużycia wody zwrócą koszty baterii po paru latach użytkowania.
        Polecam baterie bezdotykowe Oras np model 1714F sprzedajemy już za 445 zł. link do niej pod spodem
        lazienkowe24.pl/sklep/baterie-umywalkowe/oras-optima-1714f-bezdotykowa/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka