Dodaj do ulubionych

Brawo Batyr

31.03.26, 12:02
Brawo Batyr! Tak trzymaj i Order Lenina masz w kieszeni.

‼️PILNE🇺🇸🇵🇱🚀

Waszyngton sugeruje, by jedna z polskich baterii systemu Patriot została przerzucona na Bliski Wschód.

Chce też pocisków. Na dodatek możemy się spodziewać opóźnień w dostawach uzbrojenia.

Brawo Nawrocki za wizytę w USA, super rezultat. x.com/KrzysiekWSK/status/2038855597290856900?s=20

https://pbs.twimg.com/card_img/2038829473647263744/uBFxvGZM?format=jpg&name=medium
Obserwuj wątek
    • no-popis Re: Brawo Batyr 31.03.26, 12:04
      to.ja.pies.na.czarnych napisała:

> Brawo Batyr! Tak trzymaj i Order Lenina masz w kieszeni.
      ...ale czy ma szanse na tytuł Człowieka Rosji w Warszawie?
      • to.ja.pies.na.czarnych Re: Brawo Batyr 31.03.26, 12:07
        Oczywiście, ze tak.

• no-popis Re: Brawo Batyr 31.03.26, 12:13

> Oczywiście, ze tak.
          No to ma szansę doścignąć Tuska w proputinowości. Póżniej jeszcze podpisze umowę o współpracy z ruskim FSB i dogoni Tuska.
          • to.ja.pies.na.czarnych Re: Brawo Batyr 31.03.26, 12:30
            Tusk nie ma szans na Order Lenina.
            • to.ja.pies.na.czarnych Re: Brawo Batyr 31.03.26, 12:33

> Tusk nie ma szans na Order Lenina.

Batyrowi za samo zablokowanie SAFE ten order się należy, a teraz na dokładkę Patrioty. Zuch z niego, молодец.
            • no-popis Re: Brawo Batyr 31.03.26, 12:49

> Tusk nie ma szans na Order Lenina.
              Jak to ?! Zfobył już wiele odznak sprawnościowych, tytułów, podpisał umowę z FSB, stwierdził, że ma podobne standardy do Putina i realizuje teraz ideę Europy od Lizbony do Władywostok pod kierowniczą rolą Niemiec.
              • to.ja.pies.na.czarnych Re: Brawo Batyr 31.03.26, 12:59
                Co robił kaczyński na niejawnym spotkaniu z agenturą GRU Josefem Czukorem, Orbanem i szefem milicji węgierskiej?
                Jako kto i w jakiej sprawie oraz w jakim trybie?

https://pbs.twimg.com/media/HEmwQYRbwAAfD0Q?format=png&name=900x900
                • no-popis Re: Brawo Batyr 01.04.26, 06:36

> Co robił kaczyński na niejawnym spotkaniu z agenturą GRU Josefem Czukorem, Orba
                  > nem i szefem milicji węgierskiej?
                  > Jako kto i w jakiej sprawie oraz w jakim trybie?
                  Rojenia.
                  Kiedyś nawet twierdzono, w Twoim ruskim środowisku propagandowym, że Kaczyński nył w jednostkach MSW.
                  Ośmieszasz swoich zleceniodawców. Pisz takie teksty pod postami hrabiego a On się bardzo ucieszy i poprze:)

ch pisowskich : a co robił Tusk na spacerze po molo w Sopocie z Putinem? Wszystko można wmówić.
                  • to.ja.pies.na.czarnych Re: Brawo Batyr 01.04.26, 09:38
                    Jako jedyny w całej Polsce mial sfałszowaną lojalkę. 😅
              • tapatik Re: Brawo Batyr 31.03.26, 17:02
                no-popis napisała:

> to.ja.pies.na.czarnych napisała:
                >
                > > Tusk nie ma szans na Order Lenina.
                > Jak to ?! Zfobył już wiele odznak sprawnościowych, tytułów, podpisał umowę z FSB,

Która to umowa była potrzebna, aby ewakuować naszych żołnierzy z Afganistanu.

> stwierdził, że ma podobne standardy do Putina

A nie na odwrót?

> i realizuje teraz ideę Europy od Lizbony do Władywostok pod kierowniczą rolą Niemiec.

Mogę prosić o linka do tej wypowiedzi?
                • no-popis Re: Brawo Batyr 01.04.26, 06:39
                  tapatik napisał:

> no-popis napisała:
                  >
                  > > to.ja.pies.na.czarnych napisała:
                  > >
                  > > > Tusk nie ma szans na Order Lenina.
                  > > Jak to ?! Zfobył już wiele odznak sprawnościowych, tytułów, podpisał umow
                  > ę z FSB,
                  >
                  > Która to umowa była potrzebna, aby ewakuować naszych żołnierzy z Afganistanu.
                  Pisz teksty do kabaretu.

> > stwierdził, że ma podobne standardy do Putina
                  >
                  > A nie na odwrót?
                  Nie, dokładnie tak jak napisałem ....wygooglować Ci ?
                  > > i realizuje teraz ideę Europy od Lizbony do Władywostok pod kierowniczą r
                  > olą Niemiec.
                  >
                  > Mogę prosić o linka do tej wypowiedzi?
                  Tu nie ma linka. To jest niemieckorosyjski projekt polityczny od stulecia. Tusk jest tu marionetką do realizacji i to bez prawa obecności przy głównym stole. Jego miejsce Niemcy wyznaczyły na drugi wagon.
                  • tapatik Re: Brawo Batyr 01.04.26, 17:22
                    no-popis napisała:

> tapatik napisał:
                    > > Która to umowa była potrzebna, aby ewakuować naszych żołnierzy z Afganist
                    > anu.
                    > Pisz teksty do kabaretu.

Tajna umowa Służby Kontrwywiadu Wojskowego z Federalną Służbą Bezpieczeństwa Rosji została podpisana 21 maja tego roku. Dotyczyła ewakuacji polskich żołnierzy z Afganistanu - ustalił reporter RMF FM Roman Osica. O umowie zrobiło się głośno w kontekście dymisji szefa SKW generała Janusza Noska. Tajną zgodę na porozumienie podpisał osobiście Donald Tusk.
                    wydarzenia.interia.pl/kraj/news-rmf24-czego-dotyczyla-tajna-umowa-skw-z-rosyjskim-fsb,nId,1040297
                    Masz jakieś argumenty oprócz wyśmiewania innych?

> > > stwierdził, że ma podobne standardy do Putina
                    > >
                    > > A nie na odwrót?
                    > Nie, dokładnie tak jak napisałem ....wygooglować Ci ?

Tak poproszę.

> > > i realizuje teraz ideę Europy od Lizbony do Władywostok
                    > > > pod kierowniczą rolą Niemiec.
                    > >
                    > > Mogę prosić o linka do tej wypowiedzi?
                    > Tu nie ma linka. To jest niemieckorosyjski projekt polityczny od stulecia.
                    > Tusk jest tu marionetką do realizacji i to bez prawa obecności przy głównym stole.

Czyli nie jesteś w stanie udowodnić tego, co piszesz. Powtarzasz pisią propagandę o niemieckości Tuska.

> Jego miejsce Niemcy wyznaczyły na drugi wagon.

Ale wiesz dlaczego tak było? Zmienił się skład delegacji, która jechała do Kijowa. Było za dużo osób, więc Tusk, jako gospodarz, sam zadecydował, że pojedzie innym wagonem. To nie jest tak jak piszesz, że Niemcy podjęli decyzję, to była decyzja Tuska.
                    Było już o tym na forum.
        • x2468 Re: Brawo Batyr 02.04.26, 12:57
          Najważniejsze że ma przyjaciół w Moskwie.
          https://www.facebook.com/RacjonalnaPL/posts/karol-nawrocki-cz%C5%82owiek-kt%C3%B3ry-jednocze%C5%9Bnie-jest-poszukiwany-listem-go%C5%84czym-przez/1196565839162858/

www.facebook.com/RacjonalnaPL/posts/karol-nawrocki-cz%C5%82owiek-kt%C3%B3ry-jednocze%C5%9Bnie-jest-poszukiwany-listem-go%C5%84czym-przez/1196565839162858/
      • tapatik Re: Brawo Batyr 31.03.26, 12:41
        no-popis napisała:

> ...ale czy ma szanse na tytuł Człowieka Rosji w Warszawie?

Tak, tym bardziej, że Tusk dziś tego tytułu by już nie dostał, chociażby za sensowne zbrojenie armii.
        • sverir Re: Brawo Batyr 31.03.26, 14:42
          " Tak, tym bardziej, że Tusk dziś tego tytułu by już nie dostał, chociażby za sensowne zbrojenie armii."

Tzw. Batyr też by tego tytułu nie dostał, niezależnie od tego, co głoszą jego przeciwnicy. To miałki - za przeproszeniem - sługus Trumpa, a nie Putina.
          • stefan4 Re: Brawo Batyr 31.03.26, 14:50
            sverir:
            > Tzw. Batyr też by tego tytułu nie dostał, niezależnie od tego, co głoszą jego przeciwnicy.
            > To miałki - za przeproszeniem - sługus Trumpa, a nie Putina.

Przeciwnicy twierdzą, że bycie sługusem jest relacją przechodnią: sługus mojego sługusa jest moim sługusem.

- Stefan
            • sverir Re: Brawo Batyr 01.04.26, 05:52
              "Przeciwnicy twierdzą, że bycie sługusem jest relacją przechodnią: sługus mojego sługusa jest moim sługusem."

W tym przypadku dramat prezydenta polega na tym, że będąc sługusem sługusa jednego, nie chce być sługusem drugiego.
              • no-popis Re: Brawo Batyr 01.04.26, 05:56
                sverir napisał:

> "Przeciwnicy twierdzą, że bycie sługusem jest relacją przechodnią: sługus mojeg
                > o sługusa jest moim sługusem."
                >
                > W tym przypadku dramat prezydenta polega na tym, że będąc sługusem sługusa jedn
                > ego, nie chce być sługusem drugiego.

To jest dramat tylko na okoliczność walki politycznej realizowany aby oddziaływać na wyborców o niskiej inteligencji.
                • to.ja.pies.na.czarnych Re: Brawo Batyr 01.04.26, 09:40
                  > To jest dramat tylko na okoliczność walki politycznej realizowany aby oddziaływać na wyborców o niskiej inteligencji.

Ty jesteś przykładem na to, ze świetnie mu to idzie 😅
              • stefan4 Re: Brawo Batyr 01.04.26, 09:18
                sverir:
                > Tzw. Batyr [...] To miałki - za przeproszeniem - sługus Trumpa, a nie Putina.

stefan4:
                > Przeciwnicy twierdzą, że bycie sługusem jest relacją przechodnią: sługus
                > mojego sługusa jest moim sługusem.

sverir:
                > W tym przypadku dramat prezydenta polega na tym, że będąc sługusem sługusa
                > jednego, nie chce być sługusem drugiego.

A dramat liczby 1 polega na tym, że zgadza się być mniejszą od liczby 2, ale kategorycznie protestuje przeciwko byciu mniejszą niż 3. Ponadto liczba 1 żąda wpisania do Konstytucji zasady swojej niezależności od praw matematyki i logiki.

Protest liczby 1 nagłaśnia TV Republika i wPolityce.pl.

- Stefan
    • to.ja.pies.na.czarnych Re: Brawo Batyr 31.03.26, 12:08
      Ważne słowa gen. Romana Polko
      @PolkoRoman
      dzisiaj w TVP Info. #SAFE
      Warto posłuchać: x.com/Fleszyk72/status/2038884970681278842?s=20
    • to.ja.pies.na.czarnych Re: Brawo Batyr 31.03.26, 12:51
      Tygrysek dał głos wiadomosci.gazeta.pl/polska/7,198072,32697434,media-usa-chca-patriotow-z-polski-na-bliskim-wschodzie-rzecznik.html#s=amtpc_FB_Gazeta
    • to.ja.pies.na.czarnych Re: Brawo Batyr 31.03.26, 12:54
      https://pbs.twimg.com/media/HEsMYe3bQAAUqNK?format=jpg&name=medium
    • to.ja.pies.na.czarnych Re: Brawo Batyr 31.03.26, 17:07
      Tę baterię patriotów możemy oddać 😉

https://pbs.twimg.com/media/HEu7JDGW8AAaMsX?format=jpg&name=small
    • to.ja.pies.na.czarnych Re: Brawo Batyr 31.03.26, 22:32
      https://pbs.twimg.com/media/HEwROyQWsAAKqvf?format=jpg&name=900x900
      • x2468 Re: Brawo Batyr 02.04.26, 14:27
        Co na to szef i doradca Batyra?
        https://cdn.wiadomosci.onet.pl/1/r_ck9lBaHR0cHM6Ly9vY2RuLmV1L3B1bHNjbXMvTURBXy9jNWZlNTBmZjlkZGUzZGEwODNkODllYWJiNjI1NzY5NC5qcGeRlQLNA0jNBgbCw94AAqEwB6ExBA

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka